cere

Întrebați: cel mai bun Rucsac Adult, Ruj de Jessa

Anonim

Ajută-ne să vă ajutăm.

Întrebare: Bună ziua strategist, aveți sugestii pentru un rucsac care să se potrivească tuturor lucrurilor mele (laptop, haine de lucru, prânz de acasă) pe care le pot aduce cu mine după muncă dacă am nevoie și nu este foarte urât și nu fă-mă să mă simt ca un tocilar "

Să începem prin a scoate la iveală: fiecare are Fjallraven Kanken și toată lumea are un Herschel și toată lumea are și Everlane, dar nu vrem să arătăm ca toți.

M-am îndreptat spre Olivia Wolfe de la American Two Shot, magazinul meu preferat de a găsi branduri reci noi, pe care nu le văd în altă parte: "Sfatul meu ar fi să caut ceva ce este din piele sau din piele faux, mai degrabă decât o pungă de vinil sau pânză pentru că ele sunt foarte șic și mai translatabile de la o zi la alta, deci nu trebuie să apară la cină arătând că sunteți gata pentru un excursie de mers pe jos de liceu înclinat în clasa matematică. "Apoi a devenit practică" Unele dintre cele mai bune descoperiri ale mele au fost de la Etsy utilizând căutări precum "rucsac de piele de epocă". Uneori puteți găsi ceva grozav pentru 15 $ și apoi poate cheltuiți încă 50 $ reparând-o dacă este nevoie, dar veți ajunge la o piesă foarte mare pe care nu o veți vedea pe alte 40 de persoane din trenul L. "Folosind acea tactică am scanat Etsy și-a găsit unul care ar putea folosi un pic de reparații, un alt aspect foarte grunge, și unul ultima care mă face să fac într-adevăr în piele de bronz și pare să aibă un compartiment de zillion pentru toate gustările tale.

Vintage piele.

În continuare, Editorul senior de marketing al Cut, Diana Tsui, ne-a condus la ASOS unde am găsit niște bangeri cu aspect grozav, cum ar fi această piele simplă, cu o clapetă și o șiretură care este încă destul de mare și o opțiune de panza simplă,, dar s-ar putea să fie un pic prea încurcat.

Această pungă de construcție va primi multe complimente. Noi promitem.

Dacă îndrăznești să te gândești la un punct de preț mai mare - pentru că și inversul poate fi spus că, dacă o porți în fiecare zi, merită să fiți mândră - am o geantă de construcție care este fără îndoială cea mai mare articol comit în dulapul meu. Mi-a durat patru ani până acum, chiar dacă o port în fiecare zi și încă mai primesc complimente și încă arată grozav. Acestea fac o geantă din piele cu geantă de mână foarte profesionistă, cu curbe atît de moi, încât vreau să le ling. Cred că dacă aș putea să iau orice rucsac în lume, aș putea să merg cu acest număr Yachi Yamamoto japonez de draperii și în timp ce noi ne-am gândit # Vetements sa alăturat recent Eastpack-ului, așa că poate arăta ca și cum ai venit dintr- - clasa de matematică școlară este din nou în vogă.

Câștigătorul: rucsacul lui Baggu. Imagine: Kabir Fernandez

Drawstring Backpack

Dar, după ce am scufundat adânc în lumea a două curele, recomandarea cea mai înaltă se îndreaptă spre rucsacul cu șireturi al lui Baggu. După ani de zile cu fermoar, șirul de șnur demonstrează că te-ai mutat dincolo de purtarea legăturilor și a notebook-urilor. Aceasta este suficient de mare pentru a ține un laptop (există și un buzunar interior mic pentru telefon și portofel) plus jambiere plus Tupperware plus o sticlă de apă, în timp ce încă nu este atât de mare încât se pare că plănuiți pentru o excursie pe jos (o problemă Găsesc cu geanta Everlane Snap, care este mai potrivită pentru bărbați). Da, este o pânză mai obișnuită, dar curelele mai subțiri fac să pară mai puțin "vin de la clasă" rucsac și mai mult "am un loc de muncă în timpul zilei, dar acest lucru este bun pentru spate și, de asemenea, convenabil" rucsac . Și, de parcă ai avea nevoie de mai multe motive pentru a distruge butonul de cumpărare, e doar 42 de dolari. Cumpără-l în această lumină verde de măsline (preferatul meu), în mii de ani roz (pe trend), cu dungi albastre (foarte nautice), și este încă sub 150 de dolari.

Inca un lucru

Acea buză!

Atingerea întrebării pentru ATS: În acest sezon pe fete , Jessa (Jemima Kirke) poartă adesea cel mai viu, mat, albastru-albastru-albastru-roșu ruj. Ce umbră este asta și cine o face? Am o duzină de rujuri roșii și nici una dintre ele nu pare a fi această nuanță specială. Mulțumiri!

Amabilitatea artistului de machiaj de fete Patricia Regan: rujul lui Jessa este culoarea MAC Retro Matte Liquid Lip in feels astfel încât linia de buze a lui Grand și Julie Hewitt din Poppy.

De asemenea, am avut o prietena sa scriem despre haina lui Jessa de la episodul 5 (pentru ca, chiar daca se descompune, ea arata grozav) si ca designer de costum Jenn Rogien, "Kimono rosu este din dulapul lui Jessa din primul sezon. Este purtată în fiecare sezon. Este de Natori. "(Și aici este o versiune similară și mult mai accesibilă.)

MAC Retro mată lichid Lipcolour

Ne-ar plăcea să auziți de la dvs. Dacă aveți întrebări arzătoare, vă rugăm să le lăsați în comentarii.

E-mail

Prin trimiterea e-mailului dvs., sunteți de acord cu Termenii și Politica noastră de confidențialitate.