cere

Întrebați: Cel mai bun plajă de plajă pentru mame (cu unele pentru mamele răcoroase și altele pentru mamele care nu sunt mamă)

Anonim

Ai o întrebare Ziua Mamei "> Foto: Arhiva Hulton / Getty Images

În coloana nouă de consiliere, Întreabă, luăm cele mai mari întrebări legate de cumpărături și prietenii noștri, sunăm experți și tragem din experiența personală pentru a le răspunde. Ca întotdeauna, vă rugăm să comentați cu unul de-al dvs. - suntem aici pentru a vă ajuta.

Întrebare: O pălărie de soare sau o pălărie drăguță pe care o poți purta pe plajă, care nu este prea mare și nu prea subțire, dar încă frumoasă și durabilă și drăguță?

Am mers cu această întrebare în cinstea Zilei Mamei, deoarece mamele iubesc să vorbească despre pericolele soarelui. Aceasta nu mai este în anii '60! Îi place să spună: "Știm cu toții răul razele UV." Să arătăm că ați ascultat toți acești ani și că tratați-o cu cea mai bună pălărie de plajă care blochează soarele.

Am inceput sa caut la Everything But Water, un magazin de inot in partea de sus a East Side, pentru ca este ultimul loc in care mama mea si-a cumparat o palarie de plaja de vara. Managerul asistent, Antonio, nu avea un brand sau un stil specific de recomandat, dar el a spus că majoritatea oamenilor preferă rafia ca material, deoarece este ușor, nu greu sau fierbinte și floppy, deci acoperă mai mult soare.

Câștigătorul: The Wallaroo

Pentru a extinde acest gând, am luat legătura cu Eileen de la Canyon Beachwear, care lucrează în spațiul de înot în ultimii 17 ani. Fără să ezite nici măcar o clipă, ea a recomandat Wallaroo, o companie din Denver, fondată de Stephanie Carter și Lenya Shore. Cele două femei au descoperit ceea ce ei numesc "secretul la protecția împotriva soarelui" din 1999 în Australia: SPF și UPF-protectoare (care este factorul de protecție a razelor ultraviolete) care bloca complet soarele. Au început să vândă mici cantități de pălării de la Down Under înapoi în Colorado, unde tot mai multe femei îi întrebau unde își au pălăria. După cum se întâmplă, au început o companie, care a fost în cele din urmă listată ca o afacere deținută de femei de către Boulder Daily Camera .

Un altul de la Wallaroo

Wallaroo vine în toate stilurile diferite - dintre care unele sunt în rafie, dintre care unele sunt pentru divas, dintre care unele sunt impermeabile, și cele mai multe dintre ele vin în multe culori diferite. Cele mai practice lucruri despre ele sunt faptul că se adaptează din interior, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la dimensionare (perfect pentru comanda online * tuse cu tuse *), și ambele sunt ambulabile și impresionante. Asta inseamna ca poti sa incarci aceasta palarie in orice punga si ea va aparea inapoi in sus si in forma, in timp ce cu cele mai multe alte palarii, trebuie sa le rostogolesti cu atentie pentru a mentine forma. Daca te deranjeaza, Eileen de la Canyon Beachwear sfatuieste cel mai bun mod de a impacheta o palarie: umple interiorul cu lucruri mici precum costume de baie sau sosete, pune-l pe fundul valizei sau pungii si umple spatiul în jurul ei cu restul lucrurilor tale.

Câtela lui Clyde Koh.

Pentru cea mai discernământă mama, am fost oarecum obsedată de un brand de pălărie numit Clyde, încă de când i-am găsit pe Instagram anul trecut. Este o companie mai mică, cu sediul aici, în New York City, care a fost inițiată de un fost comandant de vânzări și vânzări la Adunarea New York. Probabil aș purta orice pălărie de paie (și de asemenea face și pălării de vinil, pentru zile ploioase).

Panglica țesută de Kin / k Carlton. Foto: REVOLVE STILLS # 2

Pe o notă asemănătoare, Samuji din Helsinki face o pălărie de halo cu o margine incredibil de largă pentru o acoperire finală. Sunt în blocarea culorilor pe această opțiune mult mai accesibilă Asos. Și dacă sunteți atât de obsedat de pălării negre de paie, așa cum sunt eu, vă veți bucura de fedora de paie durabilă Carlton de Kin / K și Rag & Bone.

Wallaroo - Harper - Wide Brim, UPF50 + Ambalaj Sun Hat

Ne-am bucura sa primim vesti de la tine. Dacă aveți întrebări arzătoare, vă rugăm să le lăsați în comentarii.