cere

Întrebați: Cel mai bun scaun de birou

Anonim

În coloana nouă de consiliere, Întreabă , luăm cele mai mari întrebări legate de cumpărături și prietenii noștri, sunăm experți și tragem din experiența personală pentru a le răspunde. Ca întotdeauna, vă rugăm să comentați cu unul de-al dvs. - suntem aici pentru a vă ajuta.

Întrebare: Ajutor! Lucrez acasă și vreau un scaun de birou de susținere , care nu arăta ca un exoschelet sau o minge de gimnastică. Toate opțiunile ">

Știu că nu ai cerut asta, dar voi începe să încep cu ceva puțin exoschelet. S-ar putea să vă opuneți la început, dar mă gândesc că s-ar putea schimba după ce ați citit recomandarea strălucitoare a lui Alice Gregory și ați auzit că acest scaun de lucru îngenuncheat este de fapt unul dintre cei mai buni vânzători de aici. Este vorba de dimensiunea unui hidrant de incendiu și de tipul de aparat Pilates, dar Alice și comentatorii sunt de acord, cu asta nu veți avea niciodată dureri de spate din nou.

Povestiri similare

Acest scaun ciudat îngenuncheat mi-a salvat spatele

Hack-ul de 20 de dolari, care face scaunul meu să se simtă ergonomic

Din moment ce ați cerut un scaun adevărat, ne-am dus la expertul meu la scaunul personal, care se întâmplă să fie tatăl meu, Marc Schwartzberg, un bărbat care a lucrat în mobilier de birou în ultimii 30 de ani și care acum conduce o companie numită Office Furniture Heaven.

Ca o notă generală, spune că ar trebui să te gândești la scaunul tău de birou ca și cum ai face saltea ta: șansele sunt că vei petrece în jur de opt ore în fiecare zi, așa că trebuie să te asiguri că e confortabil. În același timp, nu doriți ca ceva ce va deveni neclintit sau va începe să funcționeze defectuos după șase luni, așa că probabil merită să faceți o investiție. Iar când vine vorba de cumpărături online, vrei ca ceva să fie scara potrivită pentru tipul corpului tău, evitând astfel o spate mare înapoi dacă ești de cinci picioare-patru și să acorzi atenție măsurătorilor (atât scaunului, cât și corpului tău ), astfel încât să nu se sfârșească tăierea ta la genunchi.

Scaunul lui Aeron al lui Herman Miller.

Acum, la scaune. O înțelepciune convențională, spune el, este că scaunul lui Aeron de către Herman Miller este cel mai confortabil, dovedit de 15 ani de a fi unul dintre cele mai bine vândute scaune de pe piață. Ea are o plasă înapoi, toate părțile sunt incredibil de ajustabile și "oamenii care sunt utilizatori de scaune de birou greu tocmai le place", spune el.

Scaunul Freedom din Humanscale vine cu tetiera.

Dar pentru ceva diferit de oricine altcineva, el sugerează un scaun de la Humanscale, un studio de design din New York, care are și câteva piese în MoMA. Tatăl meu spune că, în general, sunt foarte bine concepute și au o ergonomie foarte bună, care este punctul de focalizare al companiei. Cea mai populară piesă a lui Humanscale este scaunul Freedom, care vine cu o tetieră sau fără, în funcție de ceea ce preferați și cât de înalt sunteți. Ei au, de asemenea, o opțiune cu plasă de sârmă numită Liberty care vine foarte recomandat.

Adăugați o culoare cu scaunul Gesture al Steelcase.

Pentru un pic mai multă culoare, pentru că acesta este un scaun de birou, după toate, unde puteți evita aspectul biroului staid și aveți mai multă distracție cu stilul personal, există Steelcase, care se află în aceeași liga cu Herman Miller și Humanscale când vine vorba de ergonomie. Scaunul lor Gesture, conceput special pentru a susține modul în care corpul nostru se mișcă pe măsură ce interacționăm cu tehnologia toată ziua, vine în verde wasabi, albastru jay albastru și mandarine.

Veți observa că toate acestea sunt pe o parte mai scumpă, deci pentru ceva de dimensiuni mici, de bună calitate, confortabilă și ieftină (pentru cel puțin un scaun de birou) el arată spre Phelps by Wobi, care, pentru care lucrează și el. Totuși, este mult mai accesibil decât ceilalți.

Phelps de Wobi.

În cele din urmă, dacă preferați o ieșire mai ieftină, spuneți o saltea de saltea în locul unei saltele noi, recomandăm și acest hacker de 20 de dolari pentru suportul lombar. Suportul Easy Posture lombar spate este o bucată simplă de plasă pe care o puteți adăuga pe orice scaun existent și de fapt își obține strategia ergonomică de la scaunul Aeron.

Steelcase Gesture Chair

Ne-am bucura sa primim vesti de la tine. Dacă aveți întrebări arzătoare, vă rugăm să le lăsați în comentarii.