cere

Întrebați: cele mai bune salopete pentru femeile gravide

Anonim

În coloana nouă de consiliere, Întreabă , luăm cele mai mari întrebări legate de cumpărături și prietenii noștri, sunăm experți și tragem din experiența personală pentru a le răspunde. Ca întotdeauna, vă rugăm să comentați cu unul de-al dvs. - suntem aici pentru a vă ajuta.

Întrebare: Cele mai bune salopete pentru doamnele de vară / iarnă care sunt însărcinate și doresc să arate ca Sharon pe catastrofă "

Deci nu am putut lua legătura cu designerii de costume de pe Catastrophe pentru a confirma exact ceea ce poartă Sharon, dar bazându-ne pe toate celelalte cercetări ale noastre, putem face o idee foarte bine educată cu privire la ceea ce este. Practic, toată lumea a fost de acord că Hatch face cele mai bune salopete pentru sarcină.

Căutarea a început cu Izzy Grinspan, editor de modă la Cut, care sa întors recent de la concediul de maternitate, "Hatch este 100% cel mai bun, dar sunt scumpe", a spus ea. "Sunt la modă și mă iubește."

Haină pentru salopete denim.

Acest lucru a fost urmat cu mai multe detalii de către Jill Lincoln, stilistul lui Jennifer Lawrence, care a avut recent și un copil: "Partenerul meu de afaceri Jordan [Johnson] și eu împărtășesc o companie, conturi bancare, parole, iCals și un arsenal de denim maternitate I-am dat moștenire după ce am avut fiul meu și ea a rămas însărcinată. În prezent, ea stă lângă mine într-o pereche de salopete Current Elliott for Hatch, pe care îmi închipui că va trăi în următoarele patru săptămâni înainte de a se mai datora. Sunt moi, suferă destul de mult, și cel mai important, în luna nouă, nu necesită o cantitate mare de energie pentru a decola și a continua. "

Am fost recomanda pentru a treia oara, confirmand excelenta sa, atunci cand am ajuns la site-ul The Bump, site-ul sarcinii, in care editorul-asistent Anisa Arsenault a raspuns: "Hatch este o mama de brand care urmeaza sa fie iubita in mod constant atat pentru stil și de calitate. "

Mamele-a-fi dragoste ASOS haine de maternitate, ca aceste salopete denim rochie.

Deci avem clar un câștigător aici. Dar sunt un pic mai scumpe, deci pentru o alternativă mai ieftină, Izzy Grinspan de la Cut recomandă ASOS, ceea ce face căsătoriile negre de maternitate spălate, precum și o rochie generală mai ușoară albastră-denim.

ASOS a fost susținută de Jen Gann, editorul de părinți Cut, care "a trăit" în două perechi de salopete de tip non-denim, la fel ca salopetele de jerseu ale lui ASOS când era însărcinată: "Mina era ca niște transpirații, dar peste tot corpul tău purta cămăși care călăreau pe dedesubt și nimeni nu știa. De asemenea, mi-am dat permisiunea de a le purta în fiecare zi și de a schimba cămașa.

ASOS-ul îmbrăcămintei de jerseu ultracomprimat.

Chestia cu salopete de maternitate este că ar putea fi dificil să le iei și să-ți dai drumul când folosești baia, cum se duc la salopetă, dar pentru Gann și majoritatea altora ca ea, sunt prea confortabili pentru asta, au căzut în toaletă mai mult decât o dată, dar tocmai i-am iubit prea mult pentru a le îngriji. "

Elliott curentă x Hatch Denim ușor

ASOS Maternity Denim Rochie generală în Mid Wash albastru

Denim ASOS de maternitate în ansamblu în spălat negru

ASOS Maternity Total Jumpsuit în Jersey

Ne-am bucura sa primim vesti de la tine. Dacă aveți întrebări arzătoare, vă rugăm să le lăsați în comentarii.