cere

Întrebați: cele mai bune șosete pentru pantaloni pentru femei, jeansurile lui Dakota Johnson

Anonim

Sunați-ne cu toate întrebările.

În coloana nouă de consiliere, Întreabă, luăm cele mai mari întrebări legate de cumpărături și prietenii noștri, sunăm experți și tragem din experiența personală pentru a le răspunde. Ca întotdeauna, vă rugăm să comentați cu unul de-al dvs. - suntem aici pentru a vă ajuta.

În prima noastră postură strategică, v-am cerut, cititorilor noștri, să cântăriți ce ați vrut să auziți de la noi. Ați avut întrebări arzătoare? ">

Întrebare: Unde pot găsi șosete negre și marionetă pentru femei care ajung chiar sub genunchi?

Gangaf, sunt fericit să raportez că răspunsul este șosetele de costume de aur din microfibră Gold Toe (3 pentru 10 dolari). Iată cum am ajuns acolo:

Cea mai bună șosete pentru pantaloni.

Șosetele pentru șosete nu au fost niciodată chestia mea, pentru că nu sunt o mamă sau tipul de persoană care trebuie să poarte pantaloni în mod regulat, dar de fapt au un moment de modă. Ei merg perfect cu acel aspect nou, popular, cu pantaloni și cravate ușor îmbrăcate în pantaloni, însoțite de Converse sau Stan Smith, slăbind silueta baghetă și dispărând subtil într-un adidativ.

Așa că am început cu o sursă de modă: Rebecca Ramsey, regizoarea de modă nouă. Gold Toe a fost prima ei sugestie, ceea ce Rebecca a numit o șosete clasică pentru bărbați. "Aceasta este ceea ce poartă tatăl meu", a spus ea. De asemenea, fac versiuni pentru femei, așa că am sunat într-o pereche de șosete de bumbac din bumbac Gold Toe și din versiunea microfiber la genunchi.

De asemenea, am sunat într-o pereche de panthelii clasici de la Pantherella clasic ("mătăsos și nu prea gros", spune Rebecca), care sunt un pic de mers la 30 de dolari per pereche. Și am decis să-l încerc pe Falke la sugestia lui Rebecca, care a fost detașată de Ryan Willms, directorul creativ al magazinului Totokaelo. Am decis că șosetele Prada extravagante de 355 dolari pe care am discutat-o ​​cu Rebecca probabil că nu sunt practice și ne-a lăsat cu un ultim sfat: "Șosetele dispar întotdeauna în uscător, așa că nu puneți niciodată șosetele mai frumoase acolo".

Aproximativ un an în urmă, am intervievat vânzătorul de sosete din lume, Vivek Nagrani, din New York și, probabil, din lume. Este tipul pe care CEO-ul Starbucks îl numește Howard Schultz atunci când își actualizează sertarul pentru șosete, așa că m-am întors din nou. După ce versiunea sa de șosete pentru femei nu a luat niciodată aburi, Nagrani le-a scos din piață și acum îi recomandă pe Wolford: "Probabil că este cel mai bun produs pe care o femeie va putea să-l cumpere." A fost o opinie reluată de Erica Russo, directorul de moda pentru accesorii si frumusete de la Bloomingdale, care a sugerat Wolford Velvet de Luxe - pe care l-am chemat - si Hue's Soft Opaque Knee High's, care este unul dintre cei mai buni vanzatori ai Bloomingdale.

Odată ce toți au sosit la birou, i-am încercat, unul după altul, și aici este locul în care Gold Toe a încheiat înțelegerea: nimic nu era mai confortabil sau mai accesibil. Pantherella era prea strânsă pe vârful vițelului meu și prea slăbită în jurul degetelor de la picioare. Am vrut ca șoseaua mea să dispară asupra mea. Wolford, desigur, a fost minunat, dar puteți obține trei perechi de Gold Toe (fiecare pachet vine cu negru, maro și maro) pentru jumătate din preț, și erau la fel de confortabile și chiar mai puțin constrictive. În cazul în care Wolford a lăsat o marcă după aproximativ 20 de minute, Gold toes nu a făcut-o. Ele sunt elastice, confortabile și spațioase, chiar și în jurul celei mai groase părți a coapsei mele, în timp ce încă se țin strâns fără să-mi alunece piciorul. Aceștia aterizează la aproximativ jumătate de centimetru sub genunchi (sunt cinci-cinci ani) și le poți purta până la capăt - după cererea lui Gangaf - dar seamănă la fel de drăguț ca să fie puțin bagat la mijlocul vițelului. Sunt suficient de calde, dar nu pot provoca transpirații, iar microfibrele o fac să simtă că există loc pentru a respira (dacă preferați ceva cu adevărat cald, care seamănă mai puțin cu ciorapii, totuși, m-aș duce cu balonul Falke Wool Balance). Singurul lucru ușor enervant este că cusatura rulează de-a lungul degetului, dar acesta este, în definitiv, o ciorapă despre care vorbim. Poziționați-o deasupra degetelor de la picioare și problema va dispărea și dacă suntem cinstiți, Wolford are și cusătura.

Toe de aur: Microfibre genunchi High Socks 3-Pack

Inca un lucru

Într-o notă ușor diferită, Hunter Harris, colegul nostru de la Vulture, tweet-ul frenetic a doua zi, care dorea să știe despre blugi lui Dakota Johnson:

!! Am nevoie de aceste blugi! le recunoaște cineva //t.co/TCbfiZw7T0

- hunter harris (@hunteryharris) 21 martie 2017

Am auzit de la publicistul lui Johnson că sunt din Frame și am dedus că trebuie să fie Rigid Re-Release Le Original Skinny într-o culoare numită Morrison. Din păcate, au doar 31 de dimensiuni rămase în această pereche, dar există mai multe dimensiuni în versiunea dificilă, precum și o alternativă mai închisă, iar Paige are o pereche foarte asemănătoare. Oricum, ei vor merge bine cu tee-ul gri perfect.

Rigid Re-Release Le Original Skinny