picioare săptămână

Întrebați: cel mai bun mod de a vindeca și a preveni blisterele

Anonim

Pe măsură ce temperaturile urcă și intrăm în sezonul picioarelor expuse, suntem aici pentru a vă ajuta, cu toate cele mai bune trucuri pentru a vă menține picioarele la îndemână și la fel de confortabil. În timp ce săptămâna aceasta se întâmplă să fie începutul Săptămânii flotei, facem propriile noastre cum începe vara. Bine ați venit la Săptămâna picioarelor.

În coloana nouă de consiliere, Întreabă , luăm cele mai mari întrebări legate de cumpărături și prietenii noștri, sunăm experți și tragem din experiența personală pentru a le răspunde. Ca întotdeauna, vă rugăm să comentați cu unul de-al dvs. - suntem aici pentru a vă ajuta.

Întrebare: Care sunt cele mai bune modalități de prevenire și vindecare a blisterelor? ">

Produsul meu preferat cu blistere preferat este uimitorul Advanced Healing Blister Band-Aid. Ele sunt transparente, deci mai discrete decât cele pe care le-ați găsi de obicei într-un Band-Aid, și ele sunt, de asemenea, mai căptușite, astfel încât nici măcar nu simțiți că pantoful tău se ridică împotriva blisterului cu acest strat suplimentar de pernă. numai problema, în serios, este că prea puțini vin într-o cutie. Mă găsesc terminându-mă atât de repede. Dar purtăm doar aceștia odată ce am dezvoltat deja un blister, așa că m-am îndreptat spre niște podiatri pentru a învăța cum să împiedicem în primul rând blisterele.

Dr. Lori Weisenfeld, DPM, un podiatrist din sportul din New York, a explicat cum pornesc blisterele: frecare. "Astfel, prevenirea unui blister are ca scop prevenirea fenomenelor de frictiune", spune dr. Weisenfeld, care vede cele mai multe blistere la începutul sezonului de sandale (feriți-vă!). Prima ei soluție este moleskin (nu notebook-ul), care este un produs asemănător unui band-aid, dar întreaga parte este îndreptată spre interior. Odată ce începi să simțiți frecarea, să zicem, în ziua când le-ai pus pe cele noi sandale pentru prima dată în acest sezon, puteți pune doar o mică bucată de moleskin peste partea iritată pentru a preveni orice blistere viitoare. Puteți, de asemenea, pune acest lucru într-un loc în care anticipați un viitor de frecare.

Moleschin.

Există, de asemenea, produse pe bază de gel, spune Dr. Weisenfeld, care trec peste degetele de la picioare pentru a preveni formarea de blistere. Dacă aveți de obicei blistere pe vârful degetelor de la picioare, ProFoot face o pungă de picior (sună adorabilă, tbh) umplută cu un visco gel pe care îl purtați peste degetele de la picioare și în pantofii dvs., cam ca un șosetă, care se ascunde confortabil într- cu catarg sau cu balet. ProFoot oferă, de asemenea, protecții individuale la vârful picioarelor, în diferite forme și dimensiuni, pe care le puteți aluneca peste degetele de la nivelul picioarelor pentru 360 de grade de protecție.

Punga adorabilă de la picior.

În cele din urmă, pentru alergătorii care în mod obișnuit primesc blistere între degetele de la picioare, dr. Weisenfeld recomandă să se frece vaselina între fiecare deget de la picioare pentru ai împiedica să se rătăcească și chiar dacă este nevoie, folosind șosete de la picior, în special o marcă numită Injinji sudoare și pentru a preveni umiditatea cauzată de frecare. Veți dori, de asemenea, să evitați orice șosete care sunt 100% bumbac sau lână, care se mențin la umiditate și pentru a crea o situație lipicioasă.

Incinji șosete de la picioare.

Totuși, tocmai pentru a preveni formarea de blistere. Pentru oricine altcineva care este prea în spate pentru ai împiedica să se întâmple, dr. Jonathan Thurm de la Tower Podiatry spune că nu trebuie să scoți vreodată un blister de sus. Acoperișul blisterului este propriul bandaj de protecție al corpului. În schimb, vindecați un blister lăsându-l din lateral, locul exact unde pielea voastră sănătoasă se transformă în blister în sine și lăsând bulbul să se dezumfle. Apoi, acoperiți acest lucru cu un unguent antibiotic și un tampon de tifon, nu un Band-Aid, deoarece folosirea unui bandaj adeziv poate risca ruperea acoperișului blisterului, pe care trebuie să îl ajutăm să se vindece. (De asemenea, sugerează pulberea pentru copii ca o modalitate de a preveni începutul umidității și frecare.)

Și dacă aveți o pereche preferată de pantofi care continuă să vă dea un blister, dar tocmai îi iubești atât de mult încât nu te poți opri, dr. Thurm are un ultim sfat: "Du-l la un cizmar și-l face să apese în zonă . El poate întinde pantoful în loc iritant și de obicei are grijă de el. "

Dr. Scholl's Moleskin Plus

Ne-am bucura sa primim vesti de la tine. Dacă aveți întrebări arzătoare, vă rugăm să le lăsați în comentarii.