cere

Întrebați: Știți despre orice încălțăminte caldă și ieftină de zăpadă?

Anonim

În coloana noastră de sfaturi, Întreabă , luăm cele mai mari întrebări legate de cumpărături și prietenii noștri, sunăm experți și tragem din experiența personală pentru a le răspunde. Ca întotdeauna, vă rugăm să comentați cu unul de-al dvs. - suntem aici pentru a vă ajuta.

Întrebare: Caut cizme de zăpadă care sunt asemănătoare cu Sorel, dar nu și Sorel, pentru că vreau o pereche care să fie mai drăguță și să nu fie așa de ciudată. Caut ceva de căprioară și iarna, dar aș vrea să-l păstrez sub 75 de dolari. Am găsit acești Tretorn pe Amazon care îmi place foarte mult, dar sunt puțin mai mult decât vreau să-i cheltuiesc. Cunoașteți altceva?

Lumina femeilor Lina Wnt pentru femeile Tretorn

În primul rând, trebuie să spun că acești Tretornani sunt doar 78 de dolari, ceea ce este într-adevăr o afacere excelentă pentru cizme de zăpadă și dacă chiar le placi, cred că ar trebui să le obțineți. Vor dura mai mult de o iarnă și merită. Dar pentru a vă oferi un sentiment de ce altceva există în gama de prețuri, am colectat mai multe opțiuni mai jos.

Chooka Bainbridge Chelsea Ankle Boot

Dacă sunteți 100% împotriva cheltuielilor mai mult de 75 $, aceste cizme Chooka Bainbridge Chelsea sunt destul de similare. Ele par, de asemenea, un pic mai puțin ciudat, care cred că vă place. Îl iubesc într-o asemenea piatră, dar ele vin în negru și în marină.

206 Ploaie de ploaie pentru bărbați răniți colectiv

Ai spus că nu ești atât de înfățișată în raft, dar colega mea Lori tocmai a scris o piesă despre cât de uimitoare, durabilă și caldă sunt aceste cizme Target cu adevărat ieftine, așa că ar putea să merite dacă vrei doar ceva rapidă și fiabilă, fără să se gândească nici măcar la banii cheltuiți. Bocancii țintă sunt vânduți, dar aici este un stil similar din Amazon.

DADAWEN Suede pentru femei impermeabile Lace Up cizme de iarnă High Top zăpadă

Iată o altă pereche de blană de la Amazon, care amintește de niște Timbs asemănătoare doamnei.

Skechers Performance On-the-Go Orașul 2 - Adapt

Dacă aveți un ochi creativ și uitați-vă la toate aceste Skechers din unghi drept, ele arătau asemănătoare cu celebrul șosetă de balerină Balenciaga.

Skechers D'Lites - Alpi

Și dacă vă aflați în aspectul revigorant al anilor '90, aceste Skechers sunt puțin peste 75 de dolari, dar arătați foarte cald și au o talpă similară asemănătoare cu cele mai trendy adidași Fila Disruptor.

"Boob de ploaie scurtă" de la Wellibob

Pentru iubitul modelului.

Kamik Shellylo

Acest cizme Chelsea, asemănător sneaker-ului, este distractiv în roșu.

Îmbrăcăminte de iarnă Elsa pentru bărbați

Acestea sunt asemănătoare cu Sorels, dar par a fi mai puțin ciudate și au recenzii minunate despre Amazon (și puteți citi articolul despre cele mai bine cotate cizme de iarnă de pe Amazon, aici).

Pantofi pentru pantofi Ollio pentru femei

O cizmă ieftină, blană, de înaltă calitate, dacă încerci doar să rămâi cald.

"Tinsley" Boot de ploaie

Această pereche nu este căptușită, dar este ceea ce port în zăpadă, pentru că nu-mi plac cizmele grele, ciudate. Doar le împerechez cu șosete groase și au fost destul de calde pentru mine. O altă idee, dacă ești cu adevărat insistentă pe un călcător călduros, este să cumperi niște separat - ca acesta pe Amazon - că poți să te alunți în tine.

ASOSAmbalaj mare de călători

Aceste pământuri se află undeva între botajele de drumeții și un târg, și suntem în ea.

Lugz Convoi pentru femei de iarnă

O altă opțiune pentru dantela, de data aceasta în bronz.

Boots de peste $ 75

Sebago Laney Lace Boot

Colegul nostru, Dana, a cumpărat o pereche din acești soldați ai lui Sebago în noiembrie "și au ajuns să fie pantofii pe care îi port, în fiecare zi, în ultima vreme", spune ea. Cei mai buni despre ei sunt că pot fi purtați pe tot parcursul, stilul de sus sau în jos dacă nu este la fel de rece. Ar putea fi și ei cizmele de zi cu zi?

Palladium Pampa White Hi Rive Gauche Flat Boots

Sau ce zici de o cizmă de motociclist?

Foto: afront

Bonham Chelsea Boot

Foto: afront

Chelsea Faux Shearling Lined Boot

Dacă v-ați asigurat că acestea erau impermeabile, nimeni nu ar fi crezut că purtați cizme de zăpadă.

Dr. Martens Leonore

Documentele cu aceleași culori false arătau așa, așa de calde.

Quincy Boot

Așa cum ați fi observat, am împins UGG-uri, care ar putea reveni cu stil și sunt cu siguranță cele mai călduroase, cele mai frumoase cizme de pe piață. Dacă nu vă place aspectul clasic, există o pereche de dantelă-up-uri și cizme Chelsea care ar putea fi doar pentru tine.