cere

Adresați-vă: Ajutor! Am nevoie de o viață minimalistă în secolul al XX-lea!

Anonim

Un aspect clasic boom minimalist. Continuă să citești pentru a reuși în casa ta.

În coloana noastră de sfaturi, Întreabă , luăm cele mai mari întrebări legate de cumpărături și prietenii noștri, sunăm experți și tragem din experiența personală pentru a le răspunde. Ca întotdeauna, vă rugăm să comentați cu unul de-al dvs. - suntem aici pentru a vă ajuta.

Întrebare: Bună! Am nevoie de ajutor serios. Prietenul meu și cu mine ne-am mutat din orașul natal NYC în San Francisco, așa că începem într-un loc nou. Vreau ca designul să fie un amestec între Dimes in Chinatown și un Hotel Ace, de preferință locul în Chicago datorită placajului, minimalismului, pastelurilor și influențelor Boho. Este un minimalism cu un miros. Unde pot găsi mobilier ca acesta? "> Urban Outfitters are niște piese bune, dar nu există suficiente selecții (cred că 23 de ani nu au nevoie de mese de masă cu opt persoane). Piesele mari ale lui Ikea se simt prea ieftine. CB2, West Elm, etc., sunt prea "fată de sororitate care se deplasează în West Village", lipicioase. (Dimes și As au mobilier personalizat, deci este distractiv.) Ajutor! Vreau (nevoie) o viață boho-minimalistă de la mijlocul secolului!

Doar că ai descris perfect stilul casei lui Strat. (Dar nu știi unde să cumperi, probabil că nu!) Oricum, pentru a răspunde pretențiilor tale disperate, am colectat o grămadă de opțiuni pentru mobilier și homeware pentru tine, dar eu sunt de asemenea, vă va trimite la unele dintre posturile noastre existente, care ar putea avea exact ceea ce căutați. Vom merge cam cameră.

Acesta este Dimes, unul dintre interioarele pe care cititorul nostru disperat încearcă să le imite. Foto: Liz Clayman / © 2015 Liz Clayman

Bucătărie / Dining

Set de veselă Heller

Deci, acestea sunt de fapt plăcile exacte pe care le folosesc la Dimes. Acestea au fost proiectate de designerul italian Massimo Vignelli.

Heller Vignelli Plăcile de masă se amestecă și se potrivesc

Dimes utilizează un amestec de plăci Heller alb și colorat, astfel încât să puteți obține versiunile colorate pe Etsy.

Set de veselă din 12 piese moderne

Și pentru a găsi un mijloc de mijloc frumos, aici este un stil foarte asemănătoare în gri.

Heller Vine de mâncare Vignelli - Set de 6

Dar dacă aveți sentimente mixte cu privire la cumpărarea de asemenea feluri de mâncare colorate, faceți-o cu cani și vă bucurați de rutina micului dejun.

Plăcuță de curcubeu de hay

Heads up, Hay va apărea foarte mult pe această listă. Marca daneză (și, în general, danezii cred că este foarte bună la încorporarea pastelului și a culorii ușoare în obiecte de zi cu zi (și viața) într-o manieră suficient de subtilă, încât nu veți fi doar ca "Whoa, colooooooor !" dacă nu sunteți la forma sau materialul plăcilor Vignelli (acestea sunt melamina), Hay face niște felinare de paste foarte ușoare.

Gâscă verde mare

Și eu arunc asta aici pentru că îmi place această cană.

Pulverizator de sare si piper

Și asta. Nimic nu mă face să merg ca o moară de piper de designer.

Bump Tall Vase

În timp ce mă ocup de lucrurile preferate ale tablelor mele, permiteți-mi să vă prezint vaza Tom Dixon cu care sunt obsedat. Am unul, și de fiecare dată când vine cineva, îl complimentează.

Tabelul Louie

Trecerea la mobilier. Dacă sunteți gata să vă distrați pe o masă, această piesă rotundă de lemn, care este pictată în albastru, este un minimalism quirky de care aveți nevoie în viața voastră.

Cuburi de masă din stejar

Sau aici este o formă frumoasă, care este puțin mai subtilă. Ceva frumos să se împerecheze cu felinarul colorat. Și ABC Carpet & Home este un loc bun pentru a arăta în general pentru astfel de lucruri, dacă aveți mai mulți bani pe care să-i cheltuiți.

Casa de nobila Layla de stejar natural Finish masa de mese

Dacă aveți un buget, Walmart are de fapt niște mobilier nebunesc și, de fapt, destul de frumos. Acest tabel este aproape exact ca cel de mai sus. Joacă un joc de încercare de a detecta diferențele.

2x Set de 2 scaune NaturalPlywood

Acestea arata foarte groaznic ca unele din scaunele din lobby-ul hotelului Chicago Ace Hotel (din ceea ce am vazut pe Instagram). Dacă nu pentru mese, atunci cel puțin pentru accente în camera de zi.

Contemporan contemporan de design urban Catedra de mese

Sau poate preferați ceva cu piele ( faux ).

Marcel Breuer Cane Chrome Side Chair

Proprietarul lui Dimes are scaune la fel ca în casa ei.

Sufragerie

Pentru a începe, permiteți-mi să vă recomandăm descoperirea noastră adâncă recentă pe canapele care intră într-o cutie, unde mergem cu mult peste articolul despre cele mai bune canapele pe care le puteți cumpăra online. Verifică că e aici.

Gervin Sofa

Acesta din Joybird are o formă deosebit de distractivă și puteți alege din peste zece culori.

Canapea din Palo Corner stânga

De asemenea, sunt personal un mare fan al studioului de design Hem din Stockholm, care este la câteva nivele de la Ikea. Eu sunt proprietarul acestui otoman în verde, dar când sunt pregătit să obțin o canapea nouă, acesta va fi un favorit puternic.

Eave Modular Sofa

Această canapea modulară de patru piese din meniu este foarte bună. Dar a rămas doar unul! Acționați în consecință.

Canapea secțională de mari dimensiuni

Am observat că majoritatea canapelelor de la Hotelul Ace erau catifea și ghici cine altcineva vinde canapele de catifea? Walmart. Prețul pe acest lucru nu trebuie să fie crezut.

Mobila TOV Baila Gray Velvet Sofa

Aceasta este și catifea într-o formă rotundă. Dacă ai avea spațiu în camera de zi, ar fi cu adevărat atractiv să ai două dintre ele îndreptate unul spre celălalt. De asemenea, vine în albastru.

Masă de tăiat

Înapoi la Hay pentru această masă laterală cu un pop de culoare, dacă te hotărăști să nu te duci atât de îndrăzneț cu canapeaua.

Mobila americana Dacia Side Table contemporana

Această masă laterală (sau noptiera) vine în șase culori, dar mă simt galben în această primăvară.

Tabăra laterală Wilco

Cum ar spune DJ Khaled: "Alta!"

De asemenea, acest post pe care l-am scris pe idei colorate de decorare acasă este sigur de a avea câteva elemente de interes. Verifică-l aici.

Același lucru se întâmplă și pe scaunele de accent. Dacă sunteți în căutarea unor persoane, faceți clic aici.

Și din nou pentru mese de cafea, despre care avem un post întreg aici.

Belham Living Darby Mese moderne de cafea din secolul al XX-lea

Dar iată o altă masă de cafea pe care am găsit-o oricum, pentru că cred că ți-ar plăcea.

Shearling Fotoliu acoperit în stilul lui Philip Arctander

Acest scaun este scump, da, dar, de asemenea, uimitor, așa că a trebuit să includ.

Pentru covoare, vă voi îndruma către postul nostru existent aici.

Picătură rece Kiss rug

Dar Cold Picnic va fi pe al tău, așa că am să chem ceva.

Crăciun de fum cu picnic rece

De asemenea, sfat cald: Check Out Rugs Revival, care a fost inceput de unul dintre baietii care au ajutat Brooklinen de la sol și aduce covoare vintage și overdyed la piața online la prețuri foarte bune, foarte bune.

De asemenea, cred că veți fi în acest post pe mesele laterale cu picioarele animalelor. Vezi-o aici.

Dusen Dusen Clip Throw

Nu, casa minimalistă de 2018 este completă fără o aruncare cu Dusen Dusen.

Baie

De ce, da, avem un post întreg pe covoarele pentru baie. Citiți-o și cumpărați de aici.

Pensulă pentru dinți

Sunt o periuță de dinți colorată minimalistă, ridică-te sau mori, așa că o voi conecta aici.

Suportul de periuță din porțelan Muji

Și arată foarte bine în deținătorii de periuțe de dinți ai lui Muji.

Dormitor

Avem o întreagă Întrebare pe ramele de pat! Vă rog bucurați-vă aici.

Placa de platformă Marte Woven Windsor

Și aici sunt încă două bucăți de dormit pe care le iubesc. (1) Acest pat.

Marte Cabinet de depozitare

(2) Acest dulap de depozitare țesut pe care l-aș cumpăra cu ușurință pentru mine dacă aș avea loc pentru el. Am auzit prima data despre asta de la un designer de interior pentru postul pe care l-am scris despre vestiare, pe care le poti citi aici.

Te las cu o bucata pe mese scumpe, dar ieftine, laterale, multe dintre care poti folosi de fapt ca noptiere. Citeste aici. Acum ajunge la decorare.