cere

Întrebați: Cum îmi fac pantofii inconfortabili mai comfortabili?

Anonim

În coloana noastră de sfaturi, Întreabă , luăm cele mai mari întrebări legate de cumpărături și prietenii noștri, sunăm experți și tragem din experiența personală pentru a le răspunde. Ca întotdeauna, vă rugăm să comentați cu unul de-al dvs. - suntem aici pentru a vă ajuta.

Întrebare: Oameni strategi! Ce trucuri și unelte fac experții pentru a face pantofii inconfortabili mai confortabil ">

Deci, asta depinde, desigur, de ceea ce vă face pantofii incomod. Deoarece nu avem o problemă specifică pentru a aborda aici, am apelat la câțiva experți pentru a afla mai multe despre cele mai frecvente probleme și soluții.

În primul rând, Will Kelly, co-proprietar și operator al Spitalului meu de pantofi din Houston, Texas, o companie de reparații de pantofi care a fost în jurul valorii de la 1906. Kelly ne-a vorbit prin trei dintre cele mai probabile motive pentru că pantofii tăi sunt incomod.

El a început cu problema unei picioare plate sau a unei tălpi de pat, care se aluneca și se îngroașă în noduri inconfortabile, astfel încât să nu mai vă plimbați pe o suprafață plană, amortizată. În acest caz, la încălțăminte își vor scoate talpa în întregime și vor introduce un nou branț cu amortizare pentru a face pantoful să se simtă nou. La domiciliu, puteți cumpăra un insert nou și puneți-l pe cel defect.

În timp ce ați fi auzit despre doctorul Scholl pentru astfel de lucruri, Kelly recomandă de fapt o marcă numită Footpetals, care face tocături special concepute pentru tocuri. De asemenea, există tălpi interioare din piele Tacco pentru apartamente.

Pantofi de picior Femei Killer Kushionz 3/4 inch branț

Tacco Luxus Leather Tan

Cea de-a doua solutie este de a merge la un shoemaker si de a adauga o talpa din cauciuc la partea inferioara a pantofului, in special tocuri inconfortabile, ceea ce va elimina alunecarea, adauga mai multa aderenta la fiecare pas si, in general, va ajuta sa va simtiti mai conectat la sol că nu te scufundați și nu alunecați în interiorul pantofului tău.

Ultimul lucru pe care îl puteți face acasă este să vă întindeți pantoful (ceea ce este de fapt ceva despre care am scris mai devreme). Kelly recomandă un spray de aerosoli care se întinde de la Kiwi. Funcționează astfel: Spray Kiwi peste tot și în interiorul pantofului, apoi utilizați un stretch pentru pantofi, recomandă o marcă numită Star, pentru a scoate pantofi, a le rupe și a le forța să se potrivească mai bine dimensiunilor. Acest truc a fost detașat de David Mesquita, vicepreședinte al Leather Spa din Manhattan, care spune că imediat după ce ți-ai pulverizat pantofii, în timp ce sunt încă ude, poți să te plimbi prin ele în timp ce îți flexezi picioarele pentru a înmuia pielea și spargeți-le la dimensiunea exactă.

Kiwi Selectați Universal Shoe Stretch

Star Professional Shoe Tractor

În funcție de situația în care se află disconfortul dvs., Mesquita din Leather Spa sugerează, de asemenea, plăcuțe de gel și mânere pentru călcâi, dar acelea, ca cele de mai jos, trebuie să fie orientate către o anumită zonă.

Curele de călcâi

Am intrat, de asemenea, la Dr. Lori Weisenfeld, DPM, un podiatrist sport din New York, care ne-a ajutat anterior cu vindecarea și prevenirea formării de blistere. Ea a detașat punctul lui Kelly că femeile simt adesea durere atunci când poartă tocuri care pun prea multă presiune asupra picioarelor picioarelor lor, dar în loc să adauge cauciuc pe talpa pantofului, ea a sugerat un remediu la domiciliu: tampoane metatarsale. Așezați-le pe bilele piciorului, dar chiar în spatele punctului în care se doare, pentru a atenua o parte din presiune. Spune că este de multe ori chiar sub cea de-a doua articulație de la picior în cazul în care doare cel mai mult.

Dr. Frederick's Original Metatarsal Pads

În cazul în care pantofii se freacă împotriva articulațiilor sau degetelor de la picioare într-un mod neconfortabil, Dr. Weisenfeld recomandă un gel nemedicat cum ar fi vaselină sau pâslă de pâslă (care funcționează chiar dacă nu aveți porumb). Și pentru pete predispuse la frecare și blistere, acoperă-ți piciorul cu moleskin.

ProFoot Vita-Gel porumb 3 ambalaje

Dr. Scholl's Moleskin Plus

Dacă descoperiți că piciorul dvs. alunecă în față și se lovește de partea din față a pantofului dvs., Dr. Weisenfeld recomandă un produs oferit de ProFoot numit "Miracle Two Ounce", care este ca o inserție de spumă de memorie pentru a preveni alunecarea.

ProFoot 2 oz softuri Miracle Custom Molding

În cele din urmă, dacă aveți un bunion sau un hammertoe sau o specifică osoasă foarte specifică, care se rupe împotriva fiecărui pantof, puteți obține un targă la fața locului care va lovi doar locul exact care vă deranjează.

FootFitter Turnatorie de fier și Ball Bunion Shoe Tarp