știri

Întrebați-mă: Sunt un bărbat și vreau jeansuri de talie mare

Anonim

Priviți-l pe James Dean.

În coloana noastră de sfaturi, Întreabă , luăm cele mai mari întrebări legate de cumpărături și prietenii noștri, sunăm experți și tragem din experiența personală pentru a le răspunde. Ca întotdeauna, vă rugăm să comentați cu unul de-al dvs. - suntem aici pentru a vă ajuta.

Arderea întrebării: Unde pot găsi blugi talie înaltă pentru bărbați care sunt la modă, dar nu prea "modă"? "

Pantalonii cu talie mare pentru bărbați sunt cu siguranță.

în creștere. (A trebuit sa). Au fost reperați pe piste recente ale lui Haider Ackermann, Fendi, Kenzo, Dries Van Noten și chiar și Rick Owens și-a făcut propria versiune Rick Owens. Dar omul obișnuit în aceste zile nu poartă pantaloni de designer, poartă blugi. Deci, este normal ca tendința să se fi risipit până la tine și nevoile tale de denim.

Soluțiile pentru problema dvs. sunt acolo, în special, cu puțin mai mult în acest post, dar mai întâi trebuie să clarific un singur lucru. După cum mi-a explicat David Schuck, expertul în materie primă-denim, care conduce site-ul Heddels, acest stil pentru bărbați este numit înalt, nu talie mare. Ridicarea unui jean se referă la măsurarea, în centimetri, între partea inferioară a tălpii și partea superioară a taliei, astfel încât să ne concentrăm atenția pe măsură ce ne mișcăm și să luăm decizia celor mai buni blugi.

Levi's Vintage Clothing 1969 606 Jeans

Iată cele menționate de Levi în întrebarea, versiunea originală din 1969 a lui 606 Jean. Creșterea este de 11 cm. Ați menționat că vă place această potrivire, dar nu și punga, așa că să încercăm să găsim perechi similare care sunt mai potrivite.

Levi's Vintage Clothing 1969 606 Slim Fit Jeans

Și ce noroc: Nordstrom poartă de fapt o versiune a modelului 606 într-o formă mai subțire și cu aceeași creștere de 11 inci. Sunt exact ceea ce căutați? Sper!

Tack Slim Fit Jeans

Un alt rival clasic al lui Levi, care se va descurca excelent cu o tee invaluita. Aceeași creștere de 11 inci.

505 Regular Fit Jeans

Pentru ceva mai puțin accesibil, forma Levi 505 are o creștere similară și este de numai 60 de dolari. Dacă se simt puțin baghetați, încercați să-i aduceți la un croitor pentru a lua în partea de jos. Un centimetru sau doi pot face minuni și va fi mult mai ieftin decât cele de mai sus.

Naked și celebru Easy Guy Featherweight Dungaree Selvedge

Acum pentru alte branduri. Această pereche Naked and Famous selvedge are o creștere de 11, 75 inci, cea mai mare pe care o veți găsi în această listă. Acestea se înclină după genunchi, ceea ce înseamnă că ele devin mai delicate decât cele mai joase.

Norvegianul Regular Denim in Raw

Proiectele Norse, una dintre brandurile mele preferate de îmbrăcăminte de lucru preferată, de la Copenhaga, oferă o pereche foarte solidă, cu o creștere de 11, 25 inci.

Insight City Chop Blue Denis

Dacă sunteți interesat să scufundați degetele de la picioare în ceva puțin mai trendy, această pereche de vară are un tampon de tăiere și o creștere de 10, 25 inch. Totul despre ei arata foarte confortabil. Ar cumpara.

Necesită Standard Slim în Broken Negru

Need Supply Co. a început recent să-și proiecteze linia lor de blugi, iar tăietura standard subțire are o înălțime de 10, 5 inci. Se pare că o creștere medie este noua normă.

Nudie Jeans Dude Dan Uscat Confort Dark Denim

Nudie Jeans, un favorit printre capetele denim-brute (despre care poti citi totul in celalalt post pe denim brut), face ca perechea de picior drept cu o crestere de 10 inci.

Han Kjobenhavn Lean Fit Jeans Negru Negru

Marca daneză Hans Kjobenhavn face această potrivire ușoară, ușor de înțeles - ceea ce ei numesc "slabă" - cu o creștere de zece inci.

Études Arhive Denim Stone

Iată ceva foarte diferit de Études. Sunt un fel de jumătate de blugi, jumătate de pantaloni, dar sunt talie înaltă, fie cu o creștere de 11, 25 inci.