cere

Întrebați: Am nevoie de cizme de ploaie pentru bărbați care nu sunt urâte

Anonim

În coloana noastră de sfaturi, Întreabă , luăm cele mai mari întrebări legate de cumpărături și prietenii noștri, sunăm experți și tragem din experiența personală pentru a le răspunde. Ca întotdeauna, vă rugăm să comentați cu unul de-al dvs. - suntem aici pentru a vă ajuta.

Întrebare: Am nevoie de cizme de zăpadă sau de ploaie, care nu sunt urâte. Am bătut cizmele Cole Haan Chelsea care sunt impermeabile , dar am nevoie de ceva puțin mai robust. Hunter avea unele frumoase, dar au vândut din lucrurile bune prea repede. Cunoașteți altceva?

Această întrebare a apărut de la un tip, așa că am decis să găsim tipi Seattle Instagram la modă și să le păstrăm până când le-am descoperit cizmele de alegere.

Asta ne-a condus la un cont numit Seattle Gents și Strath Shepard, director de creație la Nordstrom și curator al unor cărți rare despre fotografie, artă, modă și design la Pacific Standard Books. După o parcurgere profundă, am găsit o pereche de pantofi pe care și-a făcut obiceiul de a fotografia în ultimul an.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Un post partajat de Strath Shepard (@strathshepard)

Vezi acest mesaj pe Instagram

Câteodată nu mă înnebunesc când ajung acasă și-mi scot pantofii

Un post partajat deStrath Shepard (@strathshepard)

După ce mi-am întrebat și mișcat logo-urile, am descoperit că acestea sunt o pereche de Red Wings, o companie de pantofi veche de o veacuri înființată în Minnesota. Se pare că purtarea lui Shepard este clasicul lui Oxford, nu cizmele, dar perechea a fost inspirată de cizmele de lucru ale Red Wing și a fost concepută pentru oameni care nu ar avea nevoie de sprijinul unui top. Sunt încă rezistent la apă.

Classic Oxford

Cu toate acestea, pentru ploaie, sugerăm să mergem cu toții pe bootul înalt, ceea ce Red Wing numește "Classic Moc". Ceea ce este foarte important pentru ei este că sunt impermeabili, dar de fapt nu par impermeabili deloc. Excelent pentru zilele în care se spune că ar putea să plouă, dar nu se întâmplă niciodată și nu vrei să fii prins în starea îngrozitoare de a purta toată ziua pantofii de cauciuc. Ele vin în câteva culori.

Red Wing 'Roughneck' Boot

Sunt de asemenea disponibile la Amazon.

Red Wing Legacy Men's Clasic Moc 6 "Boot

Foto: afront

Red Wing Boot Chukka

Apoi am făcut o mică încercare în jurul valorii de ce altceva Nordstrom, și probabil Shepard, oferă în ceea ce privește bărbații impermeabile pentru bărbați. Exista bootul Red Wing chukka, care arata ca o cizma de piele obisnuita, dar este si impermeabil.

Samuel Hubbard Re-Boot Impermeabil Gore-Tex Chukka Boot

Un alt chukka, de data asta de Samuel Hubbard și în negru.

Foto: CAMERA1

Track 'Andrew Mid' Boot de toaletă

Exista acest Trask, care este destul de asemanator cu aripile rosii. Ea are o talpa grippa si este facuta in Anglia.

Acum, înapoi la Seattle Gents, acel influențator pentru bărbați Instagram. Acești genți au fost în mare parte dapper și nu a fost găsit purtând multe cizme de ploaie, dar am ajuns la Endurance Weke, un blogger care merge de @CuratorOfCool și care este prezentat pe Gents. A scris înapoi cu câteva dintre opțiunile lui preferate.

Robert Wayne Thomas Lace-Up Zip Boot

"Fiind bazat în Seattle, vremea este în cea mai mare parte 65% ploaie în timpul anului. Cu aceasta a spus, majoritatea oamenilor poartă un tip de cizme pe parcursul anotimpurilor ", a scris el. Prima alegere a lui a fost un dantela lui Robert Wayne. "În cele mai melancolice, ploioase zile, acest boot este perfect în vremea asta. Culoarea brun-închisă este perfectă pentru acele zile când simțiți că purtați totul negru sau vibrația grunge. Până joi, majoritatea oamenilor sunt deja obosiți de săptămână, așa că poți purta acest cizme și arunca blugi și orice bluză de sus și o numi o zi.

Kenton piele Pacer Boots

Cea de-a doua pereche a lui J.Crew este destul de asemănătoare cu cea a lui Wing Red. "Acest cizme acordă un omagiu casei clasice de dulgher, așa că bineînțeles că știi că sunt durabile. Aș considera acest lucru boot-ul de pornire pentru oricine încearcă să vadă cum ar arăta pe ei și pe cei care nu prea știu ce fel de boot ar fi făcut pentru prima dată.

Bărbați de vânătoare pentru bărbați Hunter Original Rafinat Boots de ploaie Chelsea

În cele din urmă, am găsit câteva perechi, pe care am crezut că merită să le arunc în amestec. În primul rând, aceste Hunter Chelseas, care nu sunt încă complet vândute.

Saks Fifth Avenue Colecția Buckle Rubber Chelsea Boots

Și o pereche similară, de modă-y de Saks.