cere

Întrebați: Vreau o jachetă de dimensiuni mai mari ca fetele răcoroase la școală

Anonim

Gigi Hadid primește cafea în aspect.

În coloana noastră de sfaturi, Întreabă , luăm cele mai mari întrebări legate de cumpărături , încercăm prietenii noștri, scuipăm internetul, sunăm experți și tragem din experiența personală pentru a le răspunde. Ca întotdeauna, vă rugăm să comentați cu unul de-al dvs. - suntem aici pentru a vă ajuta.

Întrebare: M-am uitat la fetele cool de la universitatea mea, care tind să aibă o jachetă zilnică, puțin supradimensionată, de denim sau de catifea (sau asemănător) pe care o călăresc peste tot. Caut ceva de genul asta, ceva accesibil, care se potriveste cu fiecare tinuta, pe care o pot palpa cu usurinta in afara atunci cand este rece si in interior cand nu este (aer conditionat din New York tinde sa supracompenseze). Am văzut în ultima vreme o mulțime de garnituri Sherpa, care sunt drăguțe, dar nu vreau să fie prea greu când se apropie vara. Gânduri ">

Mai întâi, mai întâi, șanțul gardurile Sherpa. E vara de primăvară și e timpul să îmbrățișăm asta. Același lucru se întâmplă și pentru corșiru, care este prea căzut pentru acum.

Dar unele denim? Suntem foarte entuziasmați de asta aici. De aceea, când colega mea Dana a transmis această întrebare, ea a răspuns deja. "Sunt de fapt un fan al noului sacou Everlane Jean", a spus ea. Puteți să-l cumpărați pentru orice doriți, atât de mic sau prea mic este încă puțin mare, dar mediu până la mare este foarte supradimensionat. "Este, de asemenea, în intervalul de prețuri accesibile sub 100 $.

Jacketul Denim

Oversized Denim Jacket

De asemenea, am adunat și câteva alte opțiuni care ar putea fi interesate. Vom merge la Madewell, o marcă mereu vorbind despre denim, și are un sacou special pentru tine. Acesta vine în denim întărit și este menit să fie stratificat peste tot.

Jacheta supradimensionată Jean în Lunar Wash

De asemenea, vine în negru.

Ex-Boyfriend Trucker Jacket

Versiunea lui Levi a aspectului este numită fostul iubit și are o potrivire mai mare, mai lungă și mai relaxată decât jacheta tradițională a camionetei. Ea vine în câteva spălări mai multe decât cea prezentată aici: o denimă mai ușoară și una super-spălată, aproape albă. Și la 65 de dolari, este o cumpărare ușoară.

Vintage Jacket Denim albită

Îmi place o culoare mai albită și pentru vară, iar Urban Renewal vinde acest vintage cu o relaxare foarte relaxată.

Oversized Jacket

Această haină Naked and Famous arată exact ca cea de Urban Renewal, dar nu e vintage. Nu că este conceput pentru bărbați, ci să-l dați într-o mărime mică și să mergeți bine.

Jacheta de dimensiuni mari în Judd Wash

Need Supply a proiectat o jachetă mai clară într-o spălare tradițională denim care citește un pic mai mult fantezie, dacă aveți nevoie de ceva mai frumos pentru birou.

Jacheta de dimensiuni reduse

Rag & Bone oferă aspectul distresiv.

Lampă Jachetă supradimensionată Denim

Și apoi există acnee, care este scumpă, da, dar are și acele linii curate, care adaugă doar un pic de fler pentru jacheta denimă încercată și adevărată. Îmi place, de asemenea, această culoare albastră spălată. Ar cumpara.

Carhartt WIP Denim Jacket

În loc de catifea sau Sherpa, gândiți-vă la noi stiluri cum ar fi haină și haine de lucru, care oferă noi forme jachetei denim tipice. Sunt și mai ușoare. Și, bineînțeles, haina clasică trebuie să fie Carhartt WIP.

Buton-Jachetă din față pentru corzi Denim pentru femei

Și aici este același aspect de la Old Navy la un punct de preț mult mai accesibil.

Josette Coat

Levi's face acest sacou Josette, care este o siluetă mai inspirată de bărbați, dar este încă suficient de subțire și ușoară pentru cele mai călduroase luni pe care le veți dori să le purtați.

Bomboane din bumbac moale de bumbac

Un pic de Eileen cu amestecul de bumbac moale.

Vintage 1950s Jacket de lucru supradimensionat

Și Urban face o jachetă de lucru într-o culoare similară celei de mai sus, o altă ușoară alternativă ia jacheta tradițională de denim.