cere

Întrebați: Există un toaster care să se potrivească cu pâinea mea de artizanat?

Anonim

Un prajitor cu prăjit lung vă va aduce la fel de multă bucurie ca această fetiță pare să se prăbușească de la prăjire? "> Foto: tom kelley -1952 / Getty Images

În coloana noastră de sfaturi, Întreabă , luăm cele mai mari întrebări legate de cumpărături , încercăm prietenii noștri, scuipăm internetul, sunăm experți și tragem din experiența personală pentru a le răspunde. Ca întotdeauna, vă rugăm să comentați cu unul de-al dvs. - suntem aici pentru a vă ajuta.

Întrebare: Am nevoie de ajutorul tău. Există un astfel de lucru ca un prajitor de pâine foarte lung? Când cumpăr paine drăguță de la brutărie, ele nu se potrivesc cu prăjitorul meu regulat și nu vreau să cumpăr un cuptor de prăjituri deoarece sunt prea mari și voluminoase. Dar încă mai am nevoie de prăjiturile mele. Ce pot face?

Am două cuvinte care îți vor schimba viața: un slot lung . Acestea sunt toasters care sunt de cel puțin 14 centimetri lungime, adesea mai mult, și sunt special concepute pentru brutarii acasă și cei care preferă pâini artizanale. Opțiunile nu sunt la fel de vaste pe care le puteți spera, dar am adunat câteva dintre cele mai bune, de mai jos, pe baza recenziilor Amazonului, a celor mai bine vândute și a arătărilor generale.

Cuisinart "The Bakery" Dual Long Slot Artisan Pâine prăjită

Cutitul "The Bakery" al lui Cuisinart este de 14, 75 inci, asa ca se potriveste doua felii mai mici in fiecare slot, sau unul mai bogat, mai delicios. De asemenea, dispune de șase setări pentru toast, funcții de dezghețare și reîncălzire, o tavă pentru rumenire și un finisaj cromat clasic.

KitchenAid Prăjitor de prăjit cu 4 bucăți lungi, cu manetă de ridicare ridicată

Pentru ceva mai mult, există KitchenAid, care are o lungime de 16, 5 cm. Acesta are șapte setări de paine, se va potrivi cu mixerul KitchenAid și vine în trei culori: argintiu, roșu și negru.

Breville Lift și Look Touch Toaster

Privind la prăjitorii de prăjituri de top de la revistele Amazon, ne aduce la Breville Lift and Look, care are o lungime de 15, 5 țoli, cu cinci setări de toast și totuși a reușit să se mențină la patru stele după 1.048 de recenzii. Ca un cumpărător recente a spus: "A cumpărat acest lucru pentru că îmi place pâine artizan, care, de obicei, este lung. Acest [toaster] este rapid și ușor de a obține dreptul de setare, care va fi mai mică pentru pâine albă, dar mai mare pentru pâine artizanală crustă. Îmi place caracteristica "30 de secunde mai mult", care îmi permite să ghicesc scăzut atunci când schimba tipurile de pâine și se ajustează rapid. Pot face două pâine artizanale lungi sau patru felii de pâine regulată. "

Breville Die-cast 4-Slice lung slot Smart prăjitor

Cea mai plăcută prăjitor de prăjituri cu prăjituri de la Breville, la o înălțime de 14, 9 cm, este, de asemenea, un fan favorit. Funcția de ridicare și înfățișare permite utilizatorilor să apară și să vadă pâinea fără a întrerupe procesul de prăjire. Iată ce a spus un comentator: "Iubiți capacitatea de a ajusta mărimea pâinii (bagel) și, de asemenea, pâinea prăjită doar pe o parte. Iubesc, de asemenea, toate celelalte caracteristici: toast un pic mai mult, lift pentru a vedea, lumina de stare.

Pentru mine, costul acestui articol merită. Cel mai bun toaster pe care l-am avut vreodată. "

Toaster Prăjitor de pâine

Ce prajitor de paine prajita renunta in centimetri (aceasta este cea mai scurta la 14 centimetri de-a lungul aici), se compenseaza in design cred. Este realizat în Italia și a fost proiectat în 1997 de Gae Aulenti, a cărui activitate este prezentată în colecția permanentă a MoMA.