gizmosul meu

Întrebați o persoană tehnică: Care sunt gadgeturile preferate ale lui Helen Hou-Sand?

Anonim

Copleșit de numeroasele opțiuni pe care le are pentru căști și difuzoare , dispozitive de streaming și laptopuri , am decis să pregătim oameni care lucrează în tehnologie despre ceea ce folosesc în propria lor viață - dieta lor gadget, dacă doriți. Astăzi, ne întrebăm despre gemurile lui Helen Hou-Sandi , directorul de inițiative open source la 10up și dezvoltator de plumb pentru WordPress .

Fitbit Charge 2

Lucrul la domiciliu cu normă întreagă înseamnă că este ușor să nu vă mișcați în timpul zilei, iar Fitbit continuă să facă ceea ce face cel mai bine - numărarea pașilor dvs. Acesta este acum cel de-al patrulea stil al lui Fitbit, după o scurtă incursiune în a avea un Apple Watch, și sunt foarte mulțumit de asta. Stilul funcționează bine pentru mine și apreciez doar obținerea notificărilor de bază pentru telefon, text și calendar - notificările Apple Watch au fost copleșitoare pentru mine, chiar și după o mulțime de ajustări. Aș vrea să pot primi notificări de memento, dar nu este ca telefonul meu să fie într-adevăr așa de departe. Activitatea Fitbit și inregistrările cu ritm cardiac au fost de fapt capabile să-mi dea niște date cu adevărat interesante pe care nu cred că le-am considerat cu adevărat - fiind capabil să vadă cât de mare a fost ritmul cardiac în timpul sarcinii (o diferență între BPM 20 !) și cum începe să crească atunci când mă îmbolnăvesc și în timp ce nu trăiesc și mor de urmărirea somnului, chiar a ajutat într-adevăr în primele zile ale copiilor să vadă cât de odihnă am primit și cum de multe ori trebuiau să fie hrăniți noaptea.

Stația de alimentare portabilă de intrare AGPtek 110V-220V

Dacă călătoriți frecvent (și uneori, chiar dacă nu ați făcut-o), știți că punctele de desfacere sunt adesea situate în locurile cele mai ciudate și că întotdeauna uitați să împachetați adaptoarele de conectare scumpe / transformatoarele de putere. Ceea ce îmi place în legătură cu această "bandă de putere" este faptul că are un cablu lung, ușor de folosit (o fantă pentru a ajunge la ieșiri îndepărtate), un conector de tip A neconfundat (compatibil cu adaptoarele cu ștecăr ieftin) și o încărcare decentă a USB atunci când se utilizează două din cele patru porturi. Am avut acest an specific pentru câțiva ani și încă mai merge puternic.

Anker PowerCore + 20100 USB-C

Un pachet extern de baterii este esențial atunci când sunteți în mișcare cu o grămadă de dispozitive și copii, iar acest Anker deține suficient pentru aproximativ șapte taxe de telefon sau o întreagă taxă MacBook. Portul USB-C nu este foarte rapid, dar este suficient să păstrați un MacBook în timp ce îl utilizați. Nu este lumină, așa că câteodată mai port un pachet de baterii mai mic, dar acesta se obișnuiește cel mai mult.

Acer H277HU kmipuz Afișaj de 25 inci IPS WQHD de 25 "x 25"

Vorbind despre USB-C, acest monitor mi-a permis într-adevăr să îmbrățișez acea viață MacBook cu un singur port-auriu. O singură conexiune USB-C se ocupă de date și sunet pentru display și dispozitive, împreună cu încărcarea full-power. Difuzoarele de monitorizare de pe bord sunt teribile și uneori porturile USB acționează și nu este un afișaj HiDPI (nu că MacBookul 12 "poate să o conducă oricum), dar rezoluția de 2560 x 1440 mă permite să devin productivă cu mai multe ferestre și numai eu trebuie să vă îngrijorați de un cablu atunci când vă mișcați de la birou. Ei bine, doi: încă mai am difuzoare externe conectate prin mufa pentru căști.

Echo Show

Am avut deja un ecou la domiciliu, care a fost deturnat pentru a deveni un aparat de zgomot pentru copii (strigând la Spotify pe Ocean Waves for Sleep), așa că am primit un Show Echo ca înlocuitor, mai ales din curiozitate. Soțul meu nu este cu adevărat anti-tehnologie, dar nu-și place cum sunt lucrurile interconectate, așa că sa simțit puțin mai bine să ai un dispozitiv cu o parte din istoria noastră (cum ar fi cumpărările Amazonului), dar nu ceva de genul unui dispozitiv Google care știe totul despre tine. Păstrăm o acoperire a camerei web pe Show, deși se trezește atunci când vede mișcarea și soțul meu nu-i place deloc. Caracteristica cea mai folosită sa dovedit a fi un lucru centrat pe copil: cel mai vechi iubit poate să vadă versurile pentru melodiile preferate prin Amazon Music (încă un alt abonament digital), învățând chiar și câteva linii în limbile polineziene coloana sonoră Moana .

Nest Thermostat de învățare

A fi capabil să regleze de la distanță termostatul și să îl pornesc / opresc cu geolocație pe telefonul meu a fost cu adevărat uimitor. De asemenea, am conectat la If That Then That, un serviciu care conectează API-uri pe diferite dispozitive de pe web, deci în acest caz când termostatul meu schimbă starea între "deplasare" și "acasă", mi-a trimis o notificare push. În esență, acționează ca un detector de mișcare și chiar ne-a ajutat să luăm o dată mouse-ul! Nu sunt chiar dornică să am o locuință complet inteligentă și nu m-am deranjat să-l prind pe Alexa pentru că nu sunt foarte încântat să vorbesc cu termostatul meu, dar acesta este un dispozitiv de care am beneficiat într-adevăr ca gospodărie.

Ergotron WorkFit-T Desk Converter

Sunt foarte special în ceea ce privește estetica spațiului meu de lucru și a trebuit să schimb de mai multe ori dimensiunile și dimensiunile biroului meu pentru a se adapta spațiilor care se deplasează. Când a venit să sărit pe trenul de birou, primul pe care l-am încercat a fost Varidesk, pe care CEO-ul companiei mi-a recomandat-o, dar vine doar în negru și se mișcă înainte când mergi în modul de ridicare, așa că în munca mea Spațiu ma sprijinit într-un zid și nu mi-a plăcut asta. După ce a fost anunțat serviciul WorkFit-T, am decis să merg cu un convertor de birou în locul unui birou complet de ridicare. Ceea ce îmi place cu adevărat în legătură cu WorkFit-T este că se ajustează ușor în sus și în jos, are o zonă de tastatură / mouse bine dimensionată și în formă pentru nevoile mele și este disponibilă în alb.

Nilserik Suport permanent

După ani de zile într-un scaun mare și voluminos pe Aeron, am decis să devin mai puțin și activ cu acest scaun IKEA pe care l-am cumpărat cu un capriciu. Are o bază curbată și un vârf curbat, care vă oferă senzația de a sta pe o bilă de echilibru și se poate ajusta de la înălțimea scaunului la un scaun înalt pe care îl puteți folosi ca suport cu un birou de lucru. Îmi trebuie ceva să mă obișnuiesc și trebuie să mă întorc la Aeron când eram foarte însărcinată din cauza echilibrului, dar am descoperit că mă ajută să-mi țină vigilența și mă forțează să fiu conștient de poziția mea și cât de des ia pauze.

AirPods

Am muzică în esență ori de câte ori sunt singur, iar AirPod-urile fac foarte ușor să păstreze muzica asta când sunt în mișcare. Cazul de încărcare este foarte util și experiența este cu adevărat fără probleme. Ca un bonus, ei lucrează extrem de bine în interiorul unei perechi de căști în jurul urechii: de asemenea, sunt un pianist colaborator și am lucrat recent la piesa Brahms Piano Quintet, astfel încât să pot juca o înregistrare preferată prin AirPods și să joc pe Yamaha AvantGrand N3 cu sunet care vine prin căști.

Afișaj iPad Pro 10.5 inch

La fel de portabil ca și MacBook, atunci când sunt acasă, am tendința de a lăsa să fie conectat la biroul meu, așa că mi-am pus munca. Acestea fiind spuse, cu doi copii mici și care muncesc de la distanță, lucrez frecvent în scurt timp de oriunde mă aflu, iar multe dintre sarcinile mele sunt în prezent mai manageriale în natură - vorbind în Slack, scriind specificații și documente, manipulând chestiuni GitHub - Nu am nevoie de un întreg mediu de calcul. IPad Pro este absolut fantastic pentru acest lucru și mi-a ajutat într-adevăr să trec prin sarcinile mele, deoarece programul meu se schimbă constant.

Tastatură inteligentă pentru iPad Pro 10.5 inch

Îmi place această tastatură, deoarece acționează și ca o copertă, și pentru că este un produs Apple, este super neîntrerupt. Ea vine doar în gri închis, ceea ce mă face să mă înnebunească, dar e drăguț pentru că îl folosesc ca pe un dispozitiv de tip "on-the-go-around-the-house". Pentru că este o tastatură fără sudură, este o suprafață complet acoperită cu cheile de dedesubt, așa că nu mă îngroapă în interiorul tastaturii, sau trebuie să vă îngrijorați de ceva ce se varsă pe ea sau de a se distruge peste tot.