gizmosul meu

Întrebați o persoană tehnică: Care sunt obiectele preferate ale lui Sarah Drasner?

Anonim

Copleșit de numeroasele opțiuni pe care le are pentru căști și difuzoare , dispozitive de streaming și laptopuri , am decis să pregătim oameni care lucrează în tehnologie despre ceea ce folosesc în propria lor viață - dieta lor gadget, dacă doriți. Astăzi, ne întrebăm despre gimnastica lui Sarah Drasner , avocat senior developer la Microsoft și membru al echipei Vue .

Anker PowerCore 10000 Externe baterie

Încărcătoarele externe pot fi salvatori dacă călătoriți în zone necunoscute în întreaga lume. Există o mulțime de situații în care vreau să fac cea mai mare parte a zilei de a face fotografii, căutând locuri pentru a mânca și chat cu oameni departe, dar bateria mea nu va dura atât de mult și știu că am nevoie de telefonul meu pentru a ajunge acasă - fie prin utilizarea unei hărți, fie prin apelarea unui taxi. Încărcătoarele de genul asta dau literalmente libertatea când sunt în străinătate pentru a explora fără să simt că pierd timpul.

Logitech Prezentare avansată la distanță

Ca cineva care prezintă mult la conferințe și întâlniri, acesta este noul meu obiect gadget preferat. După cum sugerează și numele, puteți arunca un spot pe ecran pentru a lumina o anumită zonă, ceea ce este excelent pentru a evidenția un pic de cod în timpul unei discuții. De asemenea, puteți regla dimensiunea reflectoarelor și puteți schimba calitatea slabă a umbrei în jurul acesteia. Ea are, de asemenea, un timer încorporat, astfel încât să puteți avea în buzunar în mână atunci când timpul dvs. este de până. Acest lucru este atât de util! Este destul de discret că audiența nu știe, dar suficient de puternică încât să nu-i ratezi dacă ești în mijlocul a ceva.

Muse Brain Sensing Headband

Acesta este unul dintre cele mai tari progrese tehnologice din ultimii ani. Închideți-l și vă oferă informații despre biofeedback, care pot fi minunate pentru lucruri precum meditația, concentrarea și concentrarea. Cu câțiva ani în urmă, am avut probleme rău-repetitive-stres-prejudiciu, și sesiunile biofeedback într-adevăr m-au ajutat. Deci, acest tip de tehnici vă poate ajuta să vă concentrați în timpul meditației sau vindecării ghidate.

Căști wireless Bose QuietComfort

Mă plimb foarte mult și nu-ți dai seama cât de tare este avionul în timp ce tu ești pe el. În final, ne întoarcem căștile atât de înalte încât să le compenseze. Imi plac aceste casti Bose pentru ca pot sa-mi inchid sunetul si sa-mi salvez urechile in timp ce privesc filme sau asculta muzica sau podcast-uri in avion. Singura problemă este că nu puteți auzi administratorii și stewardesii, așa că trebuie să aveți grijă să nu ratați mesele!

Camera de securitate Nest

Îmi place să am setul de Nest pentru că lucrez de acasă și, dintr-o privire și chiar în browser, pot să spun dacă persoana care sună la ușa mea este o persoană de livrare care va părăsi pachetul oricum, un vecin sau prieten sau un avocat . Îmi ajută productivitatea să scaneze rapid cine este afară și să mă asigur că nu părăsesc inutil o ședință sau o sesiune de codificare. Puteți scana și înapoi în timp pentru a vedea cine a fost la tine acasă, ceea ce este destul de interesant.

Monitor Dell cu LED Ultrasharp de 34 inci

Acest monitor este minunat, pentru că este atât de larg. De obicei, cu monitoare, ele sunt fie prea înalte (nu am tendința de a stivui lucrurile pe verticală, așa că se termină cu pierderea spațiului), fie trebuie să împărțiți în diferite monitoare pentru a obține lățimea. Acest ecran este doar dimensiunile potrivite pentru cineva ca mine, care trebuie să aibă mai multe ferestre deschise pentru lucruri precum codul, ieșirea, terminalul meu și chat-ul, fără a fi nevoie să spargeți spațiul. Densitatea pixelilor și calitatea imaginii sunt cu adevărat plăcute, nu mă simt ca un sacrificiu pentru spațiu.

Sistemul de realitate virtuală HTC Vive

VR este unul dintre acele lucruri care arată ridicol pentru oamenii care urmăresc, dar când îl folosiți de fapt, acesta poate fi experiența cea mai inspirată, imersivă și superbă. Am primit un Vive anul trecut (a trebuit să înființăm un PC întreg pentru a-l susține) și a fost o sumă uimitoare de distracție. Am fost foarte în Tilt Brush, unde puteți picta în spațiul tridimensional și un joc de zombi, care este palpitant atunci când lucrurile te urmăresc de fapt sau de tine. Poate chiar să vă stingă incendiile creative pentru a juca acolo.

Apple MacBook Pro 13, 3-inch laptop

Toată lumea vorbește despre laptopul lor, dar aș fi indiferent de a le exclude pentru că este gadgetul pe care îl folosesc cel mai mult. Îmi place foarte mult această versiune care a venit înainte de bara de atingere, despre care cred că este întreruptă acum. Cred că au reușit cu această versiune - touch pad-ul nu este prea mare în cazul în care îl loviți accidental, cheile dau dreptul de suma de feedback, și.

bine, nu am fost niciodată un mare fan al baroului tactil. Sunt destul de multe pe ecran pentru a mă ține ocupat. Sper ca ei să se întoarcă la unele idei din acest model pentru viitor, cred că au avut dreptate.

SmartDesk2

Acest birou a fost minunat de zile când simt că aș putea fi mai productiv în picioare. De obicei, stau pentru lucruri cum ar fi codificarea și apoi stau când sunt în întâlniri de tip back-to-back. Apreciez simplitatea designului: face ca biroul să se simtă mai greu și mai puțin ca un depozit. Bambusul este și frumos.

Ebags Bag profesionist Weekender - Lifeboat Edition

Prietenul meu și colegul meu, Scott Cate, a recomandat acest sac organizației noastre, când a vorbit despre "călătorește mai inteligent" și îmi place. Ca pe cineva care lăsase în jurul aceluiași pachet în ultimul deceniu, știam că este timpul să încerc o nouă pungă și mă bucur că am făcut-o. Există spații pentru tot ce vă puteți gândi. Nu am fost niciodată încântat de încărcarea încărcătorului meu în același loc cu lucrurile de genul îmbrăcămintei mele, dat fiind cât de mult este pe teren. Cu acest pachet, îl pot păstra în propriul compartiment mic la baza pungii mele și să țin restul lucrurilor mele curate și fără germeni.