întrebați o persoană tehnică

Întrebați o persoană tehnică: Care sunt cei mai buni gadget-uri favorite ale lui David Lee?

Anonim

Copleșit de numeroasele opțiuni pe care le are pentru căști și difuzoare , dispozitive de streaming și laptopuri , am decis să pregătim oameni care lucrează în tehnologie despre ceea ce folosesc în propria lor viață - dieta lor gadget, dacă doriți. Astăzi, ne întrebăm despre ghizmosul lui David Lee, ofițer de creație șef la Squarespace și entuziast de fotografi serios .

Vârf design pungă de zi cu zi

Mi-aduc cam camera și hard drive-urile mele oriunde. Îi am la lucru cu mine chiar acum. Eu folosesc această geantă de la Peak Design, care este o pungă specială pentru aparate foto, astfel încât să poată stoca mai multe camere, lentile, iPad și laptop-ul tău real, și este într-adevăr compartmentat, într-un mod raționalizat, pentru a obține fiecare centimetru de utilizare din ea. Fermoarele se deschid pe ambele părți, astfel încât să puteți avea acces ușor la o cameră foto sau la o lentilă. Mulți fotografi au lentile multiple, astfel că toate buzunarele și căile cu fermoar sunt făcute cu un fotograf în mijlocul anilor. În general, sacii de aparate foto nu știu să aibă cea mai bună estetică. Mulți dintre ei sunt: ​​"Sunteți un tip de cameră". Acesta este un pic mai puțin cheie.

Ţiglă

La vârsta mea mai mică, mă simt de parcă am uitat. Acest lucru este plat și rămâne în portofel și îl transformă într-un GPS. Și am unul pe lanțul meu cheie pentru că soția mea a fost nebun peste câte chei am pierdut. Dacă uit ceva, pot să-l trag pe o aplicație și o să-l înștiințez, și sună.

Leica SL

Copilul meu, gadgetul pe care-l iubesc și îl folosesc cel mai mult. Leica nu este cea mai ieftină cameră de filmat acolo, dar este a treia dragoste a vieții mele chiar acum după soția și fiica mea. Cea mai bună cale pe care o pot explica este că este SUV-ul camerelor. Are senzație solidă, este complet rezistentă la intemperii și puteți chiar să-l scufundați în apă. Este o cameră foarte solidă, și e ca și cum aș face-o dacă fac fotografii de pe stradă și portrete. Eticheta de preț va face ca oamenii să facă o dublă preluare; este cu siguranță o plăcere vinovată, dar va dura o viață.

DxO ONE

E cam ca și camera mea de spionaj: în principiu are optica celui mai bun punct și bate acolo, dar este în această mică coajă incognito. M-am dus să văd un comedian la Radio City Music Hall și nu aveai voie să aduci camere sau telefoane. Nu arăta ca o cameră, seamănă cu o jucărie inofensivă. Am păstrat-o în buzunar și am tras câteva focuri. Erau de fapt fotografii destul de bune. Este mult mai bună decât o cameră iPhone.

Lace Porsche Design 2TB Hard Drive portabil

Când luați multe dintre aceste fotografii cu cadru întreg, utilizați, practic, o mulțime de fotografii brute și pot fi de 50 de megapixeli chiar în afara camerei. Am o grămadă de astea și aduc cel puțin una dintre ele cu mine în orice moment.

BlackPods

Sunt un mare fan al AirPod-urilor [Apple], pentru că au democratizat căști fără fir care stau la ureche. Dar nu mi-a plăcut niciodată albul, e prea puțin în față atunci când sunt albe. Am facut o cautare si am gasit aceasta companie si literalmente tot ceea ce fac sunt sa-ti ia AirPod-urile si pulberea pentru a le face profesional negru. Și vor face și cazul. Dar ei vând și mugurii direct. Toată lumea întreabă de unde le găsesc.

Beats Solo3 Wireless

Încerc din când în când să mă duc la o cursă de dimineață. Sunt mai în vârstă și am un copil, așa că nu se întâmplă la fel de des ca în trecut. Dar AirPods, dacă alergi, vor continua să scadă. Am nevoie de căști mai mari peste ureche pentru a intra înăuntru - nu mă pot descurca cu cablurile de pretutindeni, ci doar mănâncă totul - și îmi plac aceste lucruri, deoarece fidelitatea sunetului nu este profesională, dar sunt bas- y, iar atunci cand alergi ai nevoie doar de ceva care functioneaza. Eu le transpir în ele și încă mai funcționează.

Dyson Big Ball Multi Floor Vacuum

Dacă aveți de gând să aveți ceva atât de util ca un aspirator care ocupă spațiu, este bine să aveți o piesă bună de design. Soția mea și cu mine atât apreciem asta, deci a fost alegerea noastră. Am avut-o timp de aproximativ patru ani și tot lucrează foarte bine. Avem de asemenea câțiva fani de la Dyson din jurul casei.

MacBook Pro

Eu folosesc MacBook Pro de 13 inch, cu noul ID Bar Touch, care, din pacate, este un fel de inutil. A fost o încercare interesantă, dar este nevoie de mai mult timp pentru a face aceleași lucruri pe care le puteți face și cu un laptop mai vechi. Dar calculatorul este, probabil, standardul de aur pentru laptopuri și am fost întotdeauna un utilizator de Mac. Există în principiu computere desktop zero în biroul Squarespace, iar toate reclamele sunt pe Mac. Echipa de ingineri este împărțită între Mac și PC-uri.

iPad Pro

Când nu lucrez la Squarespace, folosesc o tabletă pentru tot. Am 10, 1, împreună cu creionul Apple. Am creionul imediat, pentru că am tendința de a fi un tocilar gadget. La început nu am avut nici un caz de utilizare pentru asta, dar apoi am început să văd câteva aplicații în care puteai face o clasificare solidă a culorilor pentru fotografii. Părea mai natural decât pe un desktop pentru că desenați pe un ecran. Am făcut asta în Kenya, pe un safari. Am fotografiat, dar apoi le-am încărcat pe tabletă, chiar pe safari și am făcut retușări.