gizmosul meu

Întrebați o persoană tehnică: Care sunt gadgeturile preferate de Taggart Matthiesen?

Anonim

Copleșit de numeroasele opțiuni pe care le are pentru căști și difuzoare , dispozitive de streaming și laptopuri , am decis să pregătim oameni care lucrează în tehnologie despre ceea ce folosesc în propria lor viață - dieta lor gadget, dacă doriți. Astăzi, ne întrebăm despre gigmă a lui Taggart Matthiesen, directorul principal al produsului la Lyft , care se ocupă de programul companiei pentru autoturisme autonome (ei vor fi pe drum în câțiva ani, spune el).

Bara de sunet pentru bara de redare Sonos

Am toată colecția de difuzoare Sonos. Am fost un superfan Sonos de câțiva ani. Casa mea este în esență conectată cu aproape totul: am Sonos 1, Sonos 2, Sonos 3 și sunetul. Sunt destul de sigur că l-am vândut lui Sonos cel puțin o sută de oameni diferiți. De fiecare data cand un prieten vine si ma arat cat de simplu este sa-mi folosesc difuzoarele, ei ma vor suna mai tarziu si vor spune ca au cumparat-o si pot sa-i ajut sa-l instaleze. Dacă te uiți la ceea ce costa oamenii să coste casele cu difuzoare, este un ordin de mărime întreagă mai ieftin. Aș putea continua. Cred că dacă nu ai nicio experiență cu Sonos, este Sonos Play 1, care este doar un difuzor fantastic pentru pomparea simplă a unui sunet bun, iar apoi dacă te uiți la televizor, este bara de sunet Playbar, ceea ce este minunat pentru filme. Nu am un tricou Sonos, dar dacă ar exista cineva, probabil că o voi purta.

Sonos Play: 1 difuzor wireless compact

Dacă preferați, puteți cumpăra și Playbar și Play 1 pe site-ul Sonos.

Bose SoundSport căști intraauriculare

Acestea sunt doar minunate. Îi păstrez în geantă - de fapt le folosesc acum pentru a vorbi cu tine. Am mai primit căștile de anulare a zgomotului de la Bose și le-am plăcut, dar trebuie să spun că prefer aceste SoundSports chiar dacă sunt conectate prin cablu, deoarece nu sunt costisitoare, (b) nu au nevoie de să fie acuzați vreodată, și (c) sunt destul de bătător în luptă, indiferent dacă alergi sau transpirați în ele. Știu că Bose le-a îmbunătățit și a ieșit cu variante mai bune, dar acestea sunt preferatele mele.

Apple iPhone 7

Eu încă mai am 7 și nu am modernizat pentru că sunt complet fericit cu telefonul meu așa cum este. Mă gândesc la timpul pe care-l cheltuiesc că este atât de derutant și de jenant - totul de la muzică la numere de contact la viața mea socială până la tot ceea ce are legătură cu munca.

Amazon Echo Plus

Mă bucur foarte mult de Echo-ul meu. Este conectat la Sonos (bineînțeles), așa că pot spune doar "Alexa, joacă jazz în bucătărie" și va juca doar pe difuzorul din bucătărie dacă vreau să ascult ceva în timpul gătitului. Dar copiii mei vor spune acum, "Alexa, spune-mi o glumă", care va transforma Echo-ul într-un alt lucru. Sau vor începe să comande lucruri prin Alexa și voi ajunge acasă la cutii care au venit în mod misterios. Trebuie să spun, totuși, că probabil o folosesc 90% din timp ca un cronometru. O sa-i spun lui Alexa sa isi fixeze un cronometru timp de trei minute sau zece minute, ceea ce este hilar deoarece puteam sa fac un cronometru pentru 2 $, dar daca sunt in bucatarie facand paine sau guacamole, nu prea am o mână liberă pentru a merge și a răsuci temporizatorul.

Breville BES980XL Masina de Espresso Oracle

Așa că am avut un Jura, care a fost grozav pentru că tocmai l-ați apăsat odată și espresso a ieșit. Dar, din păcate, trăind în San Francisco, m-am transformat într-un snob espresso. Pot da vina pe Blue Bottle și câteva din celelalte cafenele din jurul meu pentru asta și mi-am dat seama că lucrurile pe care le-aș lua la cafenelele de înaltă calitate era chiar mai bună decât chiar lucrurile de la Jura mea. Probabil ca am petrecut prea mult timp sa cercetez acest lucru si nu m-am gandit ca un Breville va fi castigatorul, dar am citit toate review-urile acestuia si de fapt a venit cu o garantie de returnare a banilor, asa ca nu am nimic de pierdut. L-am cumpărat și este doar fenomenal. Chiar dacă nu este o simplă atingere, este încă destul de rapidă. Espresso mea de dimineață mă face să simt că sunt la Blue Bottle.

Macbook Pro 15 inch

Deci, laptop-ul meu, fără surpriză, este destul de mult o extensie a telefonului meu, dar am lucrat timp de 18 ani în America de corporații și am trecut printr-un număr semnificativ de laptopuri. Am noul Macbook Pro și, deși nu sunt un fan mare al benzii noi de sus pe tastatură, funcționează bine și este atât de rapid. Nu trebuie să o repornesc sau să mă gândesc la durata de viață a bateriei sau la procesor sau memorie. În plus, este destul de ușoară pentru rucsacul meu, iar modul în care este instalat Lyft, folosim o mulțime de aplicații web, iar calculatorul este destul de rapid pentru mine să accesez totul.

Apple TV

Deci, am cablu și nu-l folosesc cu adevărat (e jenant cât de mult îmi petrec pe factura mea Comcast), pentru că prefer cu adevărat vizionarea emisiunilor pe Netflix sau din biblioteca sau HBO Go. Apple TV, de fapt, am avut acum câțiva ani ca un cadou de Crăciun când a ieșit pentru că a avut o integrare strânsă cu conținutul Apple (aceasta a fost înainte ca streaming-ul să fi luat cu Amazon Prime și Chromecastul). Am făcut upgrade ulterior, deoarece Apple TV a fost exact ceea ce am fost obișnuit, dar trebuie să spun că noua telecomandă de pe Apple TV, care vă permite să vorbiți în ea, este destul de drăguț. Pentru copiii mei, care învață încă cum să scrie, este mult mai ușor și mai rece pentru ei să vorbească în telecomandă pentru a-și găsi emisiunile.