cere

Întrebați: un portofel mic foarte specific

Anonim

În coloana nouă de consiliere, Întreabă, luăm cele mai mari întrebări legate de cumpărături și prietenii noștri, sunăm experți și tragem din experiența personală pentru a le răspunde. Ca întotdeauna, vă rugăm să comentați cu unul de-al dvs. - suntem aici pentru a vă ajuta.

Întrebare: Îmi doresc să fac upgrade de la portofelul meu curent Velcro la ceva mai elegant. Cerințele mele sunt limitate, dar stricte: trebuie să aibă un buzunar cu fermoar pentru schimbare și trebuie să fie suficient de mic pentru a se potrivi confortabil într-o geantă mică (aproximativ mărimea iPhone-ului). De asemenea, ar fi bine dacă nu ar costa un braț și un picior. Mulțumiri!

Îmi place specificul aici. Privind în acest sens, totuși, am observat că nu multe portofele în zilele noastre au buzunare cu fermoar pentru schimbare. Totuși, am fost hotărâtă și am venit cu o grămadă de opțiuni pe care le voi lista mai jos. Rețineți că unele sunt pentru bărbați, iar unele sunt pentru femei, dar cred că portofelele pot merge într-adevăr în ambele sensuri (și cine crede în genul oricum oricum "

Actualizare: După ce această postă a fost difuzată, am început să auzim de la persoane care au portofele pe care le iubesc și care nu pot trăi fără să se potrivească și cu această descriere. Am adăugat acele produse aprobate de cititor de mai jos.

Femei

Autocar Zip Carcasă în Sport Calf Leather

Vom începe cu una care cred că îndeplinește toate specificațiile. Acest număr de antrenor este un metal zgârcit dar zgomotos, perfect pentru cădere. Lucrul interesant este că este în primul rând un caz de cartelă, dar are și un buzunar cu fermoar pentru schimbare și orice altceva. Îmi place acest design universal. În timp ce este puțin pe partea mai lungă, este foarte subțire, deci se va potrivi cu siguranță într-o geantă mică.

Mywalit Slim titular de card de credit cu pungă de monede

La scurt timp după această postare a trăit un coleg M-am slăbit de portofelul ei de la o companie numită Mywalit: "Mă simt obsedat de acest portofel. Are un zip de schimbare, un suport exterior pentru carduri și un front clar pentru un ID. Se potrivește cu buzunarele pentru pantaloni pentru femei și era portofelul meu perfect la colegiu. "Ea vorbea în mod special despre Punga Small Zip a mărcii, dar mai sus ne-am imaginat o versiune mai subțire care funcționează ca o geantă cu monede cu fermoar, cu o mulțime de sloturi pentru cărți de credit. Acesta vine în patru opțiuni de culoare disponibile pe Amazon.

Ginger Wallet

Un alt comentator a scris cu favoare: "Am folosit un portofel MZ Wallace timp de un deceniu care se potrivește perfect criteriilor dvs. - din păcate nu mai vine în pielea purpurie pe care a făcut-o, dar totuși foarte bine făcut și util. m-am mutat aici pentru a face acest comentariu chiar mai util.

Portofelul de cal din Nubuck Gray

Un altul care este puțin pe partea mai mare, dar are un buzunar frumos de schimbare a fermoarului și un exterior atrăgător din piele gri-nubucă este în vânzare chiar acum pentru peste 50 de euro. Îmi place pielea strălucitoare din interior, care este o surpriză fantastică pentru tine și cărțile tale de credit.

Foto: Kabir Fernandez

Portofel din Piața Baggu

Am descoperit pentru prima dată acest portofel pătrat de la Baggu, când un scriitor strategist a găsit o mulțime de alternative la portofelul său de cultură Comme des Garçons. Aceasta este dimensiunea perfectă, ca un portofel Bifold obișnuit, dar mai feminin, și vine în multe opțiuni de culoare. În timp ce totul se închide cu un zip, punga de schimbare are o închidere rapidă. De asemenea, vine într-o versiune puțin mai mare, dar încă minora.

Portofel din piele maro

Portofelul Comme des Garçons este încă interesant și potențial util pentru dvs., totuși, deoarece, deși nu are propriul compartiment cu schimbare cu fermoar, are o pungă pentru monede, iar totul se închide cu un fermoar. În plus, este cel mai bun mod de a obține unele produse high-end de designer pentru doar 67 dolari.

Portofel Origami de mari dimensiuni

Acest portofel din piele germană Vanook funcționează ca și origami pentru a se potrivi multor compartimente utile și variate într-un spațiu compact. Acesta vine în negru, gri și verde închis și este incredibil de atractiv. În timp ce este un pic de o splurge și are un buzunar schimbare snap în loc de o cu fermoar, ar putea fi portofelul meu preferat în buchet.

a bărbaților

Porter-Yoshida & Co. Portofel Tanker în Argint Gri

Iată un portofel din nylon, care este fabricat în Japonia și nu are decât două buzunare cu fermoar. De asemenea, vine într-o versiune neagră, dar că are doar un buzunar cu fermoar.

Portofel din piele Sandqvist Bill din Brown

Acesta este un portofel Sandqvist din piele foarte elegant, de culoare maro deschis, cu buzunar cu fermoar pentru schimbare sub 100 $. Câștigați, câștigați, câștigați! (Această companie face de asemenea un portofel bifold care vine cu un portmoneu de card mai mic înăuntru, astfel încât oricine iubește doi la unu, acest lucru este pentru dvs.)

Portofel nou cu curea elastica in negru

Dacă doriți să mergeți cu opțiunea cea mai puțin costisitoare, această piesă ASOS este de numai 13 dolari, din piele de piatră neagră, cu o curea elastică dungată pe spate. Are și un buzunar cu fermoar.

Mens Wallet din piele

O altă opțiune ieftină de la Alpine Swiss cu o mulțime de sloturi și pungi.

Piele & tech Twill bani Clip Card caz

Nike face o opțiune jumătate de sport, jumătate din piele, pentru excursii la sala de sport și nopți. Este un upgrade de la Velcro.

Ne-am bucura sa primim vesti de la tine. Dacă aveți întrebări arzătoare, vă rugăm să le lăsați în comentarii.