cere

Întrebați: Care sunt cele mai bune cadre de pat accesibile și paturi de depozitare?

Anonim

Patul platformei Floyd. Nu sunt incluse în vedere și smochinul din frunze.

În coloana noastră de sfaturi, Întreabă , luăm cele mai mari întrebări legate de cumpărături și prietenii noștri, sunăm experți și tragem din experiența personală pentru a le răspunde. Ca întotdeauna, vă rugăm să comentați cu unul de-al dvs. - suntem aici pentru a vă ajuta.

Am primit recent două întrebări despre cadrele de pat, așa că am dublat până în această săptămână pentru un cadru special de pat!

Întrebarea nr. 1: Am căutat un cadru elegant pentru patul de depozitare care să nu spargă banca. Orice gânduri ">

Întrebarea nr. 2: Unde este un loc bun pentru a obține cadre minuțioase, cu gust și minimalist?

Pentru a ne ajuta sa sapa in lumea paturilor care nu sunt Malm Ikea, m-am indreptat spre Betsy Helmuth, proprietar al Design-ului Affordable Interior din New York City, care preda si cursuri de design interior. Ne-a pornit cu câteva sfaturi utile.

Pe paturile de depozitare

Carnevale platformă de depozitare tapițată

"O problemă cu paturile care au sertarele din lateral este că, dacă aveți nopți, vă pot împiedica să deschideți sertarele. Este, de asemenea, greu dacă aveți un apartament unde o parte a patului trebuie să fie aproape de perete ", spune Helmuth. Din acest motiv, preferă paturile hidraulice cu depozite mari, care sunt mult mai practice pentru lucruri mari, cum ar fi bagajele, echipamentele sportive, echipamentele de fotografie, un surfboard, oricare ar fi acesta. "Vei avea mai multă lovitură de bani folosind toate materialele din acea pătrată."

Aversa Queen Cameră de depozitare

Dacă, totuși, preferați un pat cu depozitare laterală, Helmuth vă recomandă să îl utilizați pentru lucruri extra-sezon pe care nu le veți folosi în fiecare zi. În loc să folosiți acele sertare pentru, de exemplu, lenjeria de corp, depozitați toate lucrurile de vară acolo când începe să se răcească.

Iată două persoane care îi plac cu spațiul de stocare lateral.

DG Casa Melrose Învelitoare de lenjerie gri Wingback

Jacquelyne Rattan Coș de bază

Există, de asemenea, cei care preferă pur și simplu depozitarea în cutii sub patul lor. În acest caz, "Cu excepția cazului în coșuri cu adevărat frumoase - și Pottery Barn are cu adevărat cele drăguțe cu roți, dar acestea sunt rare - nu arată frumos dacă nu aveți o fustă de pat care să o ascundă".

Lenjerie de pat din lînă

Iată o fustă frumoasă pentru pat, care este și în vânzare.

Utopia Fusta pat pentru pat

Sau ceva foarte apreciat pe Amazon.

Helmuth ne lasă, de asemenea, un sfat feng-shui: "Nu puneți nimic sub pat care să se simtă stresant. Nu puneți dosare vechi sau chestii fiscale. Dacă puneți haine în afara sezonului, nu le împingeți doar acolo, ori le aruncați. Asemenea lucruri pot să se strecoare și să tulbure somnul. "Nu ne spune că nu v-am avertizat.

Pe rame de pat minimaliste de bună calitate

Povestiri similare

Cele mai bune saltele pe care le puteți cumpăra online, așa cum sunt testate de editori strategici

Tot ce trebuie să știți despre cumpărarea unei saltele

În ceea ce privește cum să cumpărați toate aceste paturi grozave: "Dacă cumpărăți la un buget, cum ar fi sub 1.000 $, dar căutați ceva frumos, trebuie să mergeți online. În New York City și în altă parte, obiecte mari ca un pat vor fi doar mai scumpe deoarece ocupă o mulțime de spațiu într-un showroom. Online, veți obține o înțelegere mai bună. Locuri precum Overstock, Hayneedle și Wayfair. Știu că oamenii ezită să facă o achiziție atât de mare online, dar majoritatea companiilor au transport gratuit și returnări gratuite. De asemenea, modific modificările de căutare prin recenzii și accept doar patru stele sau mai mult, ceea ce face foarte ușor să găsiți câteva hituri bune. Dacă nu există recenzii, nu-l cumpăr. Nu merită riscul.

În cele din urmă, Helmuth are două sfaturi de stil:

(1) "Consider că este foarte important să ai un tablou, pentru că poți să faci o opera de artă într-un mod contextual care are sens. În plus, nu există nicio diferență între perne și lucruri care ar putea cădea. Un tablou de bord este vital dacă nu mergi pentru un aspect super-auster sau super-minim, și chiar capacele pot obține acest aspect. "

(2) "Prefer un tapițat tapițat. Atât de multe alte lucruri în dormitor sunt în general din lemn: noptiere, dresser. Este bine să adăugați o textură sau un element diferit. Asta vă oferă aspectul designerului. "

Iată câteva mai multe paturi care ne plac

Patul Addison

Acest pat este foarte modern, la mijlocul secolului, cu capul panoului și picioarele splayed.

Eliza Bed

Există câteva linii foarte clare pe acest pat platformă tapițat.

Cadru regal cu baldachin

Wow, un baldachin pentru mai puțin de 800 $. Rar.

Camille cu picior în picioare

Un cadru de pat queen-size pentru sub $ 300.

Pensiunea Anya

"Anya" este sub 200 de dolari și vine în șase culori distractive pentru a-și condimina dormitorul.

Jennifer tapițat panou pat

Îmi place capul înalt aici. Atât de confortabil. Mă gândesc să-l cumpăr pentru mine.

Mobila americana Leandra Tapițerie platformă platformă

Chiar simt această culoare arsă-portocalie pentru toamnă. Plus materialul pare foarte moale.

Acme Irlanda III Panou tapitat cu panouri

E ceva simplu. Nu încercăm să fim minori aici, dar recenzenții spun că este mult mai ușor de asamblat și de o calitate mai bună decât Ikea.

Placa de depozitare la frontieră

Acesta din Urban Outfitters este un pic mai scump, dar are un spatiu foarte atractiv de stocare.

Platforma platformei Floyd

Floyd este un start-up din Detroit, iar acum tot ce vinde este un singur cadru minimalist din lemn.