cere

Întrebați: Care sunt cele mai bune masaj picioare și spa-uri pentru picioare?

Anonim

În coloana noastră de sfaturi, Întreabă , luăm cele mai mari întrebări legate de cumpărături și prietenii noștri, sunăm experți și tragem din experiența personală pentru a le răspunde. Ca întotdeauna, vă rugăm să comentați cu unul de-al dvs. - suntem aici pentru a vă ajuta.

Întrebare: Care sunt cele mai bune spații pentru picioare? ">

Am început această călătorie cu un apel la un podiatru pentru că vorbim aici de picioare și pentru că dr. Weisenfeld a fost foarte util când i-am atins ultima dată despre cum să vindece și să împiedice pliurile.

Datorită piciorului de nord din picior de picioare Rubz de mână și spate de masaj

Dr. Weisenfeld a fost mai puțin util cu recomandările de produs aici ("Nu știu dacă am ceva.

"), Dar a luat un alt traseu. Ea ne-a spus ceea ce pacienții ei îi spun că le place să le folosească pentru durerile piciorului. Persoanele cu fasciita plantara, care este durere in arc si toc, folosesc bile cu mici nubbies pentru masaj arc. Rularea face arc și este pentru oamenii cu muschi strans, tensionate și dureri de arc și călcâi ", a spus dr. Weisenfeld. De asemenea, ea trebuie să rețină că acest lucru nu este "un substitut pentru întindere, pe care o mulțime de oameni o consideră".

Ea menționează că poți folosi orice, chiar și o minge de tenis, pentru astfel de lucruri, dar toți pacienții ei par să preferă aceste bile spinoase. Ele vin, de asemenea, în cilindri mai lungi, ca niște role de spumă mini.

Având un indiciu de la medic, am decis că cel mai bun mod de a găsi cele mai reușite tratamente pentru picioare ar fi să mergeți direct la oamenii care au nevoie de ei. Așa că am semnat cu Reddit, unde cineva a trimis o întrebare similară unui subredit pentru terapeuți de masaj. Împreună cu bilele de lacros (btw, atunci când introduceți bile de lacros pe Amazon, o grămadă de rezultate se referă la bile de masaj) și bile de golf și angajarea unui adevărat terapeut de masaj, aproape toate comentariile spun că masajele pentru picioare nu sunt niciodată eficientă cum vreți să fie, dar ceea ce funcționează pentru ameliorarea și o circulație mai bună este o baie de picioare.

Ceea ce ne aduce înapoi la stațiunile balneare și cele mai bune pe Amazon.

Ivation Foot Spa Masaj

În primul rând, există un masaj spa pentru picioare Ivation, cu 4, 2 stele, aproximativ 300 de recenzii și o mulțime de recenzii de cinci stele foarte recente, care dau dovadă de cât de frumos și robust este acest lucru. Apa se încălzește rapid și rămâne la fel de fierbinte cât doriți să fie atâta timp cât vă picioarele de baie. Puteți adăuga săruri fără a deteriora mașina, și de asemenea au role și bule pentru masaje și relaxare pentru baie de picioare.

Toate într-un picior masaj cu cadă spa

Acest masaj all-in-one-foot-spa-masaj are 3.9 stele, cu peste 600 de recenzii complimenting produsul pe abilitățile sale de menținere a căldurii. Câteva lucruri de reținut: există foarte puțini oameni care nu i-au iubit pe rolele de masaj pe acest buton, dar ele pot ieși cu ușurință, și de asemenea nu pot fi folosite cu un agent cu barbotare, Casa intreaga. Totuși, un concurent foarte puternic.

Dr. Scholl's Pedichiura pentru picioare invigorante

Pentru o opțiune de aproape jumătate din preț și de la o marcă, există spa-ul de picioare revigorant al Dr. Scholl. Aceasta are 3, 8 stele după 655 de recenzii. De asemenea, are un masaj în mijlocul cadei, astfel încât să-l puteți folosi pe un picior la un moment dat sau deloc, ceea ce pare a fi un avantaj, deoarece oamenii au opinii puternice despre faptul dacă acești masaji în baie sunt incomod sau nu. Oamenii folosesc această baie cu săruri, dar, de asemenea, nu are un încălzitor încorporat (care este ceea ce pompează prețul), astfel încât apa va începe să se răcească singură.

Inomata Pearl Foot Detox Masaj Cupa Spa

Pentru ceva mai simplu, în ansamblu, ca un loc potrivit pentru a vă absorbi picioarele fără clopote și fluiere, iată o găleată de picior. (Hei, e mai bine decât un depozit de la bucătărie, despre care știu că îl folosesc.)

Belmint Shiatsu masaj pentru picioare cu comutare de căldură și ușor de utilizat toe control

În cele din urmă, pentru cel mai bun masaj de picioare direct pe Amazon, puneți-vă picioarele în masca de picior Shiatsu a lui Belmint, care are căldură (!), Deci este un fel de spa și are 4, 3 stele după 1.016 de recenzii.

Ne-am bucura sa primim vesti de la tine. Dacă aveți întrebări arzătoare, vă rugăm să le lăsați în comentarii.