cere

Întrebați: Care sunt cele mai confortabile apartamente sub 200 de dolari?

Anonim

În coloana noastră de sfaturi, Întreabă , luăm cele mai mari întrebări legate de cumpărături și prietenii noștri, sunăm experți și tragem din experiența personală pentru a le răspunde. Ca întotdeauna, vă rugăm să comentați cu unul de-al dvs. - suntem aici pentru a vă ajuta.

Întrebare: Am nevoie de niște apartamente negre noi. Poți să faci o rundă de cei care au un sprijin și nu sunt 200 $

Cu siguranță putem. Am decis să ne concentrăm atenția asupra părții de sprijin și de confort aici pentru că găsiți apartamente negre drăguțe oriunde, dar problema este că vă vor da blistere sau veți fi incomode și veți dori doar să le aruncați afară și să vă blestemați pentru că le-a cumpărat vreodată după trei zile de navetă.

Oricum, am pus întrebarea lui Indya Brown, redactor de piață la Cut, care a oferit câteva răspunsuri foarte surprinzătoare: Aerosoles, Dr. Scholl și un start numit Rothy's. Dar ține-te. Puteți chiar crede că această persoană de modă respectabilă ar îndrăzni să sugereze Aerosoles? Dr. Scholl's ? Este ora bunicilor? Nu puteam să cred, dar a spus că doctorul Scholl "încearcă să fie mai puțin orientat spre vârstă", iar ea a recunoscut că a purtat Aerosoles doar ieri (!), Așa că le-am aruncat o privire.

Aerosoles

Aerosoles Push Ups

Să începem aici cu o pereche de loafere foarte performante.

Aersoles Fable Ballet Flat

Un aspect clasic de balet-balet-plat, dar acesta nu va simți ca și cum ai fi desculțat pe beton.

Aerosoles prietena Slip-on Loafer

Ia-ti aceste alunecari in "Black Snake" pentru ceva textura.

Betunia Fumatul Slipper Loafer

Ceva între un platou de balet și un pălmuit, într-o piele mai obișnuită.

Dr. Scholl's

Dr. Scholl e exact

Cureaua din piele brevetată de pe acest catâr adaugă un pic de fantezie. Există, de asemenea, un baston de căprioară adecvat pentru vreme rece și amândoi au spumă de memorie pentru interior pentru amortizare suplimentară.

Dr. Scholl, Eden Mule

Dr. Scholl, "Ashah", cu picioarele de la picioare

Dacă i-ai spus oamenilor că au fost de la Everlane, nu cred că cineva ar ști diferența. Și au spumă de memorie. Și aici sunt și în șerpi.

Friendly 2 Flat

Nu pot merge prost cu niște apartamente negre simple, rotunjite.

lui Rothy

Apartamentul

Indya mi-a prezentat și compania Rothy's, fondată în San Francisco, cu scopul de a crea un pantof pentru femei care are ușurința și confortul unui adidar, dar aspectul unui "plat feminin". Ei fac patru stiluri de apartamente - un vârf rotunjit, unul îndreptat - și fiecare vine în multe culori, este reciclabil, poate fi spălat în mașină, fără umiditate și se pretinde că utilizează un "tricot fără sudură fără blister". Totul despre el este foarte Silicon Valley. Nu i-am purtat să verifice toate aceste afirmații, dar Indya are o pereche și ea aprobă.

Punctul

Și încă câteva.

Cole Haan Original Grand WTIP Oxford

În caz contrar, am găsit și o pereche de oxfords Cole Haan și o pereche de adidași negri oxford, care sunt, probabil, destul de perfecționați pentru a se retrage ca apartamente.

Beth Loafer

Taryn Rose este un alt designer de pantofi de confort care și-a început cariera ca chirurg ortoped. Stilurile ei sunt mai mult pe partea scumpă, dar aceștia Beth Loafers și cei mai casuali Kristine Loafers se uită în valoare.

Kristine Loafer

Dansko Professional

Și în cele din urmă, Dansko, care sunt fugly, dar, de asemenea, notorii super confortabil.