cere

Întrebați: Care este cel mai bun dispozitiv pentru copii pentru gemeni?

Anonim

În coloana noastră de sfaturi, Întreabă , luăm cele mai mari întrebări legate de cumpărături și prietenii noștri, sunăm experți și tragem din experiența personală pentru a le răspunde. Ca întotdeauna, vă rugăm să comentați cu unul de-al dvs. - suntem aici pentru a vă ajuta.

Întrebare : Care sunt cele mai bune produse pentru copii pentru gemeni? ">

Raspunsul scurt la aceasta intrebare este ca intr-adevar nu exista atat de multe produse pentru sugari specifice gemeni. Cele mai bune produse pentru un bebeluș vor fi în continuare cele mai bune dacă aveți două sau mai multe persoane simultan - și am scris despre o mulțime de unelte excelente pentru bebelușii deja deja, incluzând vânătoarele și purtătorii de copii încercați și testați o pungă de diapozitiv elegantă, așa-numita "stație de andocare pentru bebeluși", și chiar un document Google complet despre esențele copilului nou-născut pentru a dormi, a schimba, a hrăni și a pompa, precum și pentru îmbrăcăminte, baie și îngrijire.

Principala excepție de la această regulă este, totuși, căruciorul dublu și, potrivit tuturor părinților gemeni, am consultat această coloană, nu este un loc în care doriți să distrugeți. "Veți petrece atât de mult timp cu căruciorul dvs. că este posibil o achiziție mai importantă decât mașina dvs.", spune Căitlin F. Curtin, director executiv al clubului Manhattan Twins, o organizație de membru care susține părinții și îngrijitorii de multipli pentru peste 25 de ani. (Este, de asemenea, o mamă la un set de gemeni de vârstă colectivă). De aceea, cel mai mare sfat al lui Curtin este să "primești căruciorul pe care-l iubești, chiar dacă se simte ca și cum ar fi un Ferrari", transportul gemenilor cu ușurință va face viața mult mai ușoară.

Bugaboo Donkey2 Complet Mono Cărucior, Blue Mélange / Sky Blue

Și căruciorul pe care majoritatea părinților de gemeni par să le iubească, chiar dacă este mare și destul de scump, este Bugaboo. "Oamenii care cumpără acea cărucioră, n-am auzit pe nimeni să fie dezamăgit de asta", recunoaște Curtin. De fapt, am vorbit cu trei mame cu gemeni sub vârsta de 2 ani și toți au recomandat Bugaboo Donkey2 Twin Stroller. "Este ușor de manevrat și are o mulțime de depozitare dedesubt și este un cărucior superb", spune Raine Heidenberg, designer de interior și mamă de gemeni de 2 ani. Trisha Tang Golumbic, mama unei perechi de gemeni în vârstă de 19 luni, este de acord, adăugând că specificațiile sale sunt minunate: "Are o singură mână, o rază bună de cotitură și șocuri bune".

Bugaboo Donkey2 Complet set de extensii Duo, Blue Mélange / Sky Blue

Dar chiar dacă este unul dintre cele mai bune de pe piață, Bugaboo Donkey2 nu este perfect. Deși este foarte mulțumită de ea, Karen Berger, mamă a unui set de gemeni în vârstă de 17 luni, mi-a spus că dorește să fie mai mult spațiu de încărcare. În plus, pentru că sistemul este modular, trebuie să cumpărați o mulțime de accesorii individuale pentru al fixa - inclusiv un al doilea scaun pentru sistemul Donkey2 pentru a găzdui cel de-al doilea copil, ceea ce face doar un costum mai scump.

ZOE XL2 BEST v2 Ușoară dublă de călătorie și de zi cu zi Umbrella Twin sistem de cărucior

Având în vedere bătălia de la Măgar2, toți părinții cu care am vorbit aveau și cărucioare umbrelă ușoare pe care le-au desfășurat în timpul călătoriei - alegând mai ales să păstreze Bugaboo acasă. Heidenberg preferă Zoe XL2 Best pentru acest scop. "Are o mulțime de trăsături excelente, în timp ce este puțin mai ușoară", spune ea, "și, de asemenea, se îndoaie mai mici, ceea ce este util atunci când încercați să împachetați multe alte lucruri într-o mașină." Golumbic este de acord. "Poți so luați într-un avion, poți să-l iei în mașină. Este, de asemenea, destul de lumină, și vine cu o geantă de transport pe care o poți să-ți pui peste umăr.

Weego Twin Baby Carrier

Pentru părinți sau îngrijitori care încearcă să transporte doi copii (cu o greutate combinată mai mică de 35 de kilograme) în jurul valorii de Golumbic a jurat de acest transportator de copii de la Weego când copiii ei erau destul de mici. "Mi-am dat seama că ar fi foarte frumos să-i țineți pe amândoi în același timp și să ieșiți pe ușă și să nu vă ocupați de cărucior", a spus ea. S-ar putea să-i dau pe amândoi și să-i pot mângâia pe amândoi. Puteam să ieșesc și să conduc comisioane. "Și pentru că ambii copii sunt în față, este destul de ușor să le încărcați pe amândoi fără ajutorul altcuiva.

Woombie Prima mea lună Baby Swaddle Cu Hat

Au existat alte câteva recomandări pentru articole mai mici care ar putea ajuta mamele de gemeni noi. Heidenberg, de exemplu, a recomandat înfășurările pe care zipul sau Velcro-ul s-au ridicat. "Mamele de gemeni nu au timp să se îmbrace", a spus ea.

Brest-ul meu prieten Brest Suport Nursing pentru gemeni

Golumbic a auzit lucruri bune despre această pernă de îngrijire de la prietenii ei care au încercat să alăpteze în tandem.

BabyBjörn Bouncer Balance Soft - Kaki / bej, bumbac.

Dar pentru hrănirea cu sticle, preferă să își așeze copiii în aceste scaune BabyBjörn. "Alta trebuie sa ai, daca hranesti sticla, este undeva pentru ca copiii sa stea in timp ce ii hranezi pe amandoi", spune ea, adaugand ca ii place acelor bouncers deoarece ei se pliau usor si sunt, prin urmare, portabili.

Ceea ce nu ar trebui să faceți dacă aveți gemeni este panica și reproduceri duplicate ale tuturor celor mai bune unelte pentru copii și stocuri pe fiecare articol cu ​​dublu-marcă pe care îl puteți găsi. În schimb, Curtin din Manhattan Twins Club vă recomandă să vă gândiți la gemenii dumneavoastră ca indivizi care se întâmplă exact să aibă aceeași zi de naștere. "Vor avea nevoi diferite, iar lucrurile nu trebuie să fie identice pentru a fi egale", explică ea. Deci swaddle-ul sau leaganul motorizat care calmeaza un copil ar putea sa-l streseze pe celalalt, iar daca ai plecat si ai cumparat doua din toate in avans, sunt sanse mari ca vei ramane cu o multime de unelte pentru bebelusi neutilizate si, la rândul său, aglomerare (și să nu mai vorbim banii pierduți). Concentrați-vă doar pe cărucior și poate un purtător pentru a începe și cumpărați mai mult pe măsură ce aflați mai multe despre ceea ce fiecare dintre gemenii dvs (și tu!) Îți place să folosești.