cere

Întrebați: Care este cea mai bună jachetă pentru bărbați cu greutate medie?

Anonim

În coloana noastră de sfaturi, Întreabă , luăm cele mai mari întrebări legate de cumpărături și prietenii noștri, sunăm experți și tragem din experiența personală pentru a le răspunde. Ca întotdeauna, vă rugăm să comentați cu unul de-al dvs. - suntem aici pentru a vă ajuta.

Întrebare: Deci, în timpul iernii, purtați o jachetă de iarnă mare , iar vara, e caldă, deci nu purtați nici o jachetă, dar mă simt ca jacheta de primăvară de lumină până la jumătatea de greutate este un moment pentru ne- om înainte să afirme o estetică. Cred că problema pe care o am este că atât de multe jachete de sex masculin, de la lumină la jumătate, seamănă cu dragoste masculină pentru oamenii care trăiesc în orașe. Asa cum am scris pe tweeted: "N-am fost niciodata la Westworld, dar am cumparat o jacheta de greutate medie ca un barbat". E ca jachetele si vestele de armata si jachetele de munca, dar prefer sa am o atitudine estetica spre deosebire de o estetică on-trend. Cealaltă problemă este că am un trunchi foarte lung. Bombele sunt tăiate de natură, așa că mi se par foarte scurte. Frica mea cu un sacou negru lung, ca o persoană înaltă, este că se va simți ciudat de intimidantă și / sau de șanțuri. Am început să mă uit la jachetele de piele , dar mă simt că va fi dificil. gândesc să port pur și simplu o jachetă de denim negru. Raspunsul pare sa fie sa obtii o jacheta de la Harrington, dar vom vedea. Ce credeți că ați făcut?

Deja v-ați gândit atât de mult la asta, deci nu mai pierdeți timp. Pe jachete.

Foto: Amabilitatea vânzătorului

Jacketul lui Harrington

Împreună cu această întrebare, scriitorul a trimis în unele dintre jachetele pe care le-a luat deja în considerare, așa că le vom include aici. El ne-a spus că a găsit "unul frumos" la J.Crew și credem că este probabil acest clasic Harrington.

Foto: Amabilitatea vânzătorului

Regele vântului Champ Wind

Dar am cam un fel de genul acesta și fără talie elastică este probabil chiar mai bine dacă ești nervos când jacheta este prea scurtă pentru torsul tău lung.

Foto: Amabilitatea vânzătorului

Jachetă impermeabilă

Iar aceasta lovitură pe acel tip de jachetă de ploaie cu tehnologie arată că eu cred că e cu adevărat plăcută, modernă și răcoritoare dacă ești deschis la ceva cu o glugă. Se pare că ar fi purtat ceva la Copenhaga sau la Amsterdam.

Foto: Amabilitatea vânzătorului

Calvin Klein Jeans bărbați Harrington Full-Zip Jacket

Prietenul nostru care a trimis întrebarea a scris, de asemenea, că el a avut în vedere această opțiune de vânzare Calvin Klein.

Foto: Amabilitatea vânzătorului

Bărbați U Harrington Jacket

El crede, de asemenea, că acest Uniqlo U Harrington este rece. Suntem de acord și iubim că vine în câteva culori diferite.

Foto: Amabilitatea vânzătorului

Bărbați Blocktech Cabriolet cu guler

Vă dau ezitare în privința șanțului, dar dacă sunteți deschis la o lungime mai lungă, cred că această opțiune Uniqlo este un pariu bun, iar combinația guler plus capota nu este atât de multă treabă. Există ceva despre o jachetă mai lungă, care citește foarte profesionist și o să-i pună împreună, și omul despre afacerea mea pentru mine.

Foto: Amabilitatea vânzătorului

Bărbați Blocktech Parka

Și, dacă trebuie, vine într-o versiune mai scurtă, care este cu adevărat ușor de tras și se potrivește destul cu totul.

Foto: Amabilitatea vânzătorului

Jacketul modern Harrington

Dacă vorbim de elementele de bază, trebuie să-l aducem pe Everlane în amestec. Dar, desigur, are un Harrington. Și, bineînțeles, este un preț excelent.

Foto: Amabilitatea vânzătorului

Jacketul lui Harrington

Un alt aspect clasic, accesibil, Harrington de la Topman, care nu se simte prea pregnant. Sau în realitate.

Bomboane din bumbac

Îmi place și versiunea lui Cos, deși sunt nervos, ar putea fi puțin mai scurt pentru torsul pentru tine.

Ușor de bumbac-Twill Mac

În acest caz, o să arunc în versiunea ei ceva mai lungă, care apare chiar sub tus.

Foto: Amabilitatea vânzătorului

Jacketul Harrington în negru

Pentru orice om ezitant în legătură cu mișcarea #menswear (care este destul de îmbrăcată în îmbrăcăminte de lucru și îmbrăcăminte la acest moment), dar dorește și să arate puțin "estetică", verificați-l pe Todd Snyder, care întotdeauna găsește echilibrul adăugând doar ceva extra în elementele de bază. Ca și cu această haină Harrington pe care a făcut-o în colaborare cu Champion.

Foto: Amabilitatea vânzătorului

Slot Stretch Twill Field Jacket

Iată ceva similar, cu o mulțime de buzunare.

APC Laurent Coated-Cotton Blouson Jacket

Reprezentantul nostru adjunct și expert în bărbați, Jason Chen, au cântărit și cu câțiva favoriți. Primul este acest blouson (lol, francez) de la APC Jason îl are în khaki și spune că "este grozav ca o piesă de stratificare sau chiar îmbrăcăminte completă peste o tee albă în interior." Am văzut aceste jachete APC și în persoană, și sunt greutatea perfectă pentru o jachetă de primăvară sau toamnă. Nimic nu proiectează destul "puse împreună" ca o piesă franceză de designer.

AMI Bomber Bomber Jacket

De la Jason: "Sunt, de asemenea, un fan al bombardierului de lână al AMI, care poate fi doar o parte prea caldă".

Foto: Amabilitatea vânzătorului

Snap Front Coach's Jacket

Un alt stil pe care nu l-ati mentionat este Jacket-ul Coach, care sunt acele jachete de nylon care au fost mai mult de un patinator. Dar acum ei le fac în tot felul de materiale I-work-in-a-office, ceea ce le face să pară un amestec fericit între o haină Harrington și haina omniprezentă. Acest bumbac este de 100%.

Foto: Amabilitatea vânzătorului

Jacheta antrenorului

Îmi place asta Bonobos, dacă nu ți-e frică de puțină culoare.

Foto: Amabilitatea vânzătorului

Vestul antrenorului

Acesta seamănă mai mult cu o "hacker".

Foto: Amabilitatea vânzătorului

Bufonul Bomber Jacket

Trecem la bombardiere. Acesta din Bonobos arată mai mult pe torsiune pentru băieții înalți.

Foto: Amabilitatea vânzătorului

Casual jacheta cu mânecă lungă

Acest bombardier de gât de Barbour este scump, dar, de asemenea, arata grozav pentru torsuri mai lungi. În plus, prețul merită dacă credeți că este o piesă atemporală care vă va dura ani.

Foto: Amabilitatea vânzătorului

Sutter Denim Jacket

Acest denim întunecat-indigo nu-ți dă vocea vibrantă tipică.

Scaunul de comutator Pro Trucker al lui Levi

Și asta e ceva de genul unei jachete de ploaie combo, dar eu sunt în ea.

Foto: Amabilitatea vânzătorului

Carhartt WIP Michigan Chore Jachetă în negru

Voi arunca o haină albastră în amestec pentru că îmi place în negru (îmbrăcăminte de lucru) și se blochează sub talie, deci nu va trebui să vă faceți griji că este prea scurt.

Foto: Amabilitatea vânzătorului

Polo Ralph Lauren impermeabil Hooded Jacket

Dar o voi urmări cu ceva super clasic.

Foto: Amabilitatea vânzătorului

Larson Sport

Vom termina aici cu trei jachete de la Sosiri pentru că îmi place ce face. Această primă este parca de ploaie scurtă, care este poate puțin mai sportivă decât ceea ce căutați, dar este bine să vă gândiți.

Foto: Amabilitatea vânzătorului

Atlas

Acest denim ceară, dar are o glugă de blană, așa că este puțin mai greu decât ați putea căuta. Îmi place stilul, totuși; este o preluare ușoară a parcului mai ușor, așa că am vrut să-l includ aici.

Foto: Amabilitatea vânzătorului

Bond II

Aceasta este o jachetă din piele neagră mată, care nu prea arată ca o jachetă de piele, și asta îmi place foarte mult.