cere

Întrebați: Care este cel mai bun balsam de buze colorat cu SPF?

Anonim

În coloana noastră de sfaturi, Întreabă , luăm cele mai mari întrebări legate de cumpărături și prietenii noștri, sunăm experți și tragem din experiența personală pentru a le răspunde. Ca întotdeauna, vă rugăm să comentați cu unul de-al dvs. - suntem aici pentru a vă ajuta.

Întrebare: Care este cel mai bun balsam de buze colorat (sau alt fel de culoare a buzelor) plus un agent de protecție solară cu balsam de protecție solară sau cu balsam colorat , dar are dificultăți în a găsi una care combină ambele. fi de până la rujuri care au protecție solară, de asemenea!

Este a doua zi a lunii martie, așa că, ne-am gândit, de ce să nu mergem totul în SPF și în protecția împotriva soarelui (chiar dacă se lovește în Coasta de Est)? De obicei, buzele nu sunt primul loc pe care majoritatea oamenilor il gandesc cand vine vorba de pete solare, dar cu siguranta sunt predispuse la arsuri solare, asa ca sa sar in dreapta.

Vom începe cu feedback de la Rebecca Perkins, artist de machiaj și fondator al saloanelor de machiaj de la Rouge, care au avut două recomandări. Primul este Babo Botanicals, o companie de machiaj natural care tocmai a reformulat toate nuanțele naturale ale buzelor și, spune Rebecca, are culori foarte bune. Bonus adăugat: Sunt doar 7 USD.

Babo Botanicals SPF 15 Balsam pentru parfum de buze

A doua sugestie este Coola Mineral Liplux SPF 30 Tan Line, "care este superba", spune ea. "Îmi plac liniile de îngrijire a soarelui care fac nuanțe de buze, mai degrabă decât companiile cosmetice care fac SPF - simt că se concentrează mai bine asupra SPF".

COOLA Mineral Liplux SPF 30 - Linia Tan

Am vorbit și cu Ashley Weatherford, editor de frumusețe la Cut, care a avut câteva sugestii. În primul rând, elementele de bază: Tratamentul de buze Keishl Butterstick, care are SPF 25 și vine în cinci culori, de la o sugestie de trandafir la bujor. Ashley o numește "super butter", deci este hidratantă și protectoare.

Kiehl's din 1851 Butterstick SPF 25 tratament pentru buze

Apoi ne-a povestit despre Lanolips, produs din ingredientul natural lanolina. Acesta este un hibrid de luciu-balsam care are SPF 30. Ashley îl iubește pentru că este cu adevărat strălucitor. Culoarea ei preferată este nudă, dar vine și în alte trei nuanțe.

Lanolips Balsam colorat SPF 30

Stratul scriitorului Lori Keong și editorul de frumusețe Cut Kathleen Hou mi-au spus deopotrivă despre balsamul de buze SPF de la Sugar Candy SPF, care este în mod constant bine revăzut și insidorii de frumusețe sunt în general obsedați de ea. Se pare că este unul dintre produsele de top ale Fresh, ceea ce sugerează că oricine cumpără acest lucru se va întoarce o dată pentru mai mult. Sugar Candy vine în 12 nuanțe, astfel încât toată lumea să poată găsi o culoare care să funcționeze pentru ei.

Tratament pentru buze proaspăt tratat cu buze SPF 15

Lori a sugerat, de asemenea, Balsamul de revitalizare a buzelor pentru Neutrogena ca o alternativă solidă de droguri de 6 dolari. Se livrează în 6 culori.

Neutrogena Revitalizant Balsam de Buze SPF 20

Și în timp ce vorbim despre SPF, m-am gândit să arunc în ecranul de protecție solară invizibil Shield Glossier. Cu puțin timp în urmă, am auzit printr-un prieten al unui prieten care lucrează la un brand important de machiaj și frumusețe de patrimoniu, pe care au experimentat-o ​​de ani de zile în efortul de a dezvolta un produs de protecție solară care merge cu adevărat clar, dar nu a reușit nail formula. Glossier a făcut chestia asta.

Glosar invizibil Shield