cere

Întrebați: Ce Top Tank ar face un model de sex masculin?

Anonim

Modelul Miles McMillan, bine, poartă rezervorul în cauză.

În coloana noastră de sfaturi, Întreabă , luăm cele mai mari întrebări legate de cumpărături și prietenii noștri, sunăm experți și tragem din experiența personală pentru a le răspunde. Ca întotdeauna, vă rugăm să comentați cu unul de-al dvs. - suntem aici pentru a vă ajuta.

Întrebare: Căutați un top pentru bărbați. Ceva pe care l-aș putea purta la yoga, dar și în vara de la NYC (adică nu un rezervor "sala de sport"). Loose, confortabil, la modă, dar nu la modă. Dacă vocile din exterior o făceau, aș fi cumpărat-o probabil. Încă mai dețin câteva din Industria tuturor națiunilor, dar acum se pare că fac doar câteva cu modele tipărite și vreau ceva mai fundamental. Privind la site-ul american de îmbrăcăminte, dar nu sunt sigur că aș avea încredere în el (deși cred că rezervorul cu trei amestecuri se apropie cel mai mult de ceea ce caut). Ca ceva ce ar fi văzut Miles McMillan purtând. Ajutor!

Pentru a căuta acest specimen rar - un rezervor pentru bărbați care de fapt arată bine și nu strigă "fratele overeag la un festival de muzică" - am auzit de la expertul nostru în domeniul bărbaților. Asta e Jason Chen, redactorul nostru adjunct și omul bine îmbrăcat în jur. Prima sa sugestie: "M-am gandit ca, pentru o atmosfera mai buna a orasului, exista rezervorul de sâmbăta, care este un pic mai substanțial." Imi place bucata de gât cu scoici pe aceasta și este făcută din bumbac pima, un material foarte moale că foile sunt de multe ori țesute de la.

Rosen Pima Tank Natural Heather

Tank Top cu buzunar în piept

M-am îndreptat spre agentul lui Miles McMillan pentru a afla ce poartă de fapt în toate aceste fotografii de pap, dar nu am auzit înapoi la acest post. În schimb, Jason spune: "Chiar bănuiesc că tancurile pe care Miles le poartă sunt mai mult ca lucrurile lui H & M! Câțiva dintre aceștia au acel lucru trăgător. "Expoziția A.

Bumbac Jersey Tank Top

Expoziția B, de data aceasta cu un decolteu mai înalt, dacă nu sunteți atât de entuziasmat de părul toracic.

Industria tancurilor pentru bărbați din toate națiunile

Asta a fost totul de la Jason (mulțumesc, Jason!), Dar am săpat în jur un pic mai mult și merită observat că există literalmente o culoare solidă a rezervorului All Nations încă disponibilă pe Amazon. Nu ratați!

ATM Anthony Thomas Melillo Modal Tank Top

Dacă modelul Tank al lui Anthony Thomas Melillo nu este ceea ce poartă de fapt McMillan, este cel puțin ceea ce designerii bărbați își imaginează că poartă.

MPG Spark Essential Tank

Între timp, rezervorul MPG are un aspect similar, puțin mai subțire, pentru aproape jumătate din preț.

Rezervorul de maree

Nativ Tineretul Tidal Tank are un pic de tăiere boxer, dar îmi place textura indigo pinstripe. Faceți clic pe link pentru a obține o vizualizare up-close.

Theodore Tank

Un alt tanc dungat de la RVCA.

Tank cu gheață rece

Aceasta este puțină vreme, dar cred că va arăta foarte bine ascunsă (cum face Miles), iar vopselele vopsite în pigment sunt minunate pentru vară. Perechi bine cu blugi spălare ușoară.

Rezervorul Tri-Blend

Și un ultim lucru. De vreme ce erați îngrijorați de Apparel-ul american, m-am îndreptat către producătorul de îmbrăcăminte Gildan, care face ca fiecare tricou necompletat să fie imprimat vreodată de pe ecran, și care a cumpărat și Apparel American anul trecut. Gildan a redeschis site-ul American Apparel în august și a adus înapoi toate elementele de bază. Sunt fabricate din aceleași materiale, materiale, culori și tăieturi pe care le-au proiectat cu toții, dar singura diferență este că unele produse, inclusiv acest rezervor, sunt fabricate acum în China, nu în SUA.