știri

Întrebați: Unde pot găsi un cardigan de birou care nu este ofensator?

Anonim

Pam, în cardia ei colorată de Pepto Bismol.

În coloana noastră de sfaturi, Întreabă , luăm cele mai mari întrebări legate de cumpărături și prietenii noștri, sunăm experți și tragem din experiența personală pentru a le răspunde. Ca întotdeauna, vă rugăm să comentați cu unul de-al dvs. - suntem aici pentru a vă ajuta.

"Există un element de modă mai rău decât" Cardiganul de birou "care se încălzește în intervale de trei minute tăiate. Pentru noi femeile, această problemă este deosebit de acută - atât de mult încât Washington Post ne-a descris odată ca fiind" .“

Cardiganii de birou reprezintă cea mai importantă linie de apărare împotriva aerului agresiv de vară. Sunt, de asemenea, o categorie de îmbrăcăminte mult mai necorespunzătoare: în mare parte, bănuiesc că nu sunt obligați, fie că sunteți un copil într-o uniformă școlară, fie că sunteți crescut într-o cabină. De obicei, ele sunt îngroșate, întinse sau pline. Sunt pulovere de birou chiar și pulovere de birou dacă nu sunt, de exemplu, trimise de o mătușă măreață neuniformă? Sau a fost scos din fundul unui coș de vânzare? Este de înțeles: de ce ar trebui să vă pasă de un pulover achiziționat pentru a trăi pe spatele scaunului de sarcină?

Am un motiv: Veți purta aceste lucruri opt ore pe zi, timp de aproximativ 80 de zile în această vară. În mod convenabil, totuși, cardiganii sunt la modă chiar acum - atâta timp cât sunt ușor tăiați și purtați la gât (dacă aveți nevoie de o sursă de inspirație, ar trebui să vă ajute Emilia Petrarca de la Cut într-un buton roșu Agnès B.). Iată o listă pe care am compilat-o pentru dvs., prietenul nostru cu un pulover curios (dar confuz).

Agnès B. Cardigan roșu pentru femei

Agnès B's cardigan este atât de clasic încât, în 2013, a fost subiectul unei expoziții de fotografie întregi în Singapore. Starea cultului este bine meritată: țesătura este grea și structurată, iar ceara este întotdeauna așa tăiată. Urăsc să spun aceste cuvinte, dar acest pulover este răspunsul la "Cum mă îmbrac ca o fată franceză?"

Bumbac Jackie Cardigan Pulovere

Nu există un surogat real pentru Agnès B., dar purtat cu buzunare până în vârf și prins în pantaloni cu talie mare, acest pulover J.Crew ar putea obține un efect similar.

Samuji Amice Cardigan

Un cardigan decojit pentru țestoasele care preferă pantalonii cu talie mare.

Diarte Delfina Cardigan

Și o versiune dulce, cu colac, pe care o poți purta, de asemenea, în nopțile răcoritoare de vară.

Cu mânecă lungă Cardigan

Acest lucru este destul de drăguț ca să puteți aduce la nunți de vară!

Plus pulover tricotat cașmir

Un pulover foarte frumos, foarte vândut și de dimensiuni mari, care vine într-un roșu de cireș foarte bun, un roz destul de milenar și un verde albastru deschis.

UO Lolita Button-Down Cardigan

Prefer un crewneck, dar eu sunt fără putere înainte de ambele lucruri nervoase și lucruri galben-portocaliu.

Hesperios Francis Rice Stitch Cardigan

Hesperios, care tocmai a deschis un magazin foarte frumos în Soho, face cele mai blânde pulovere peruane de lână.

Choies Femei reversibile Faux Fur Hooded Cardigan

Și dacă tot ce vrei este o pătură cu brațe - bine, asta ar trebui să facă trucul.