cere

Întrebați: Unde pot găsi Fanny Pack al lui Greta Gerwig?

Anonim

Greta Gerwig purtând pantoful în cauză.

În coloana noastră de sfaturi, Întreabă , luăm cele mai mari întrebări legate de cumpărături și prietenii noștri, sunăm experți și tragem din experiența personală pentru a le răspunde. Ca întotdeauna, vă rugăm să comentați cu unul de-al dvs. - suntem aici pentru a vă ajuta.

Întrebare: Bună Strategistă! La fel ca oricare altă fată albă, înclinată în mod creativ, cu febră albă, am febră LADY BIRD și m-am săturat de Gerwig în ultimele săptămâni. Q-ul tău este pentru tine, prietenele mele și am avut cel puțin zece conversații despre pachetul foarte practic dar de modă, pe care GG îl poartă în acele fotografii de pe set. Vizibil aici și, de asemenea, în jurul valorii de 40 de secunde marca în acest featurette promo . Unde pot găsi acest lucru ??? Cred că va face lucruri minunate pentru mine și viața mea socială va veni în august.

Permiteți-mi să vă spun, fată, avem un lucru în comun: nevoia urgentă a pungii. Nu sunteți sigur dacă urmați postările noastre de vacanță despre ceea ce toți editorii de aici vroiau să primească, dar de fapt, am cerut acest sac exact când. Nimeni nu mi-a dat-o, dar eu sunt o femeie independentă și de atunci am cumpărat-o pentru mine.

Cu puțin înainte de acel post, am aflat despre sacă printr-un efort complicat, în care am spus unui prieten că sunt pe piață pentru un pachet răcoros de fanny - sau așa cum o numesc copiii, un "pachet bum", sau adulții care nu-i plac cuvântul fanny o numesc, o "geantă de centură" - și mi-a povestit despre un client care intră în magazinul ei de vinuri cu o piele uimitoare de piele. Am făcut-o să se împrietenească cu clientul, să întrebe punga și să treacă de-a lungul mesajului. Și iată și a fost chiar acea pungă de la Marlow Goods, o marcă de îmbrăcăminte din piele și îmbrăcăminte, începută de Kate Huling, care împreună cu soțul ei, Andrew Tarlow, conduce astfel de restaurante precum Brooklyn, cum ar fi Diner, Roman, Marlow & Sons, Marlow & Fiice, și Reynard. Cu câțiva ani în urmă, Kate a demarat brandul piele-mărfuri pentru a scoate accesoriile de piele din pielea suplimentară de la vacile pe care le folosesc pentru carne la restaurante.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Cand Greta posteaza o poza cu ea purtand un pachet de Marlow Marlow ...