cere

Întrebați: Unde găsesc plăcile ceramice de bază?

Anonim

Ceramica de bază-dar-rece la De Maria.

În coloana noastră de sfaturi, Întreabă , luăm cele mai mari întrebări legate de cumpărături , încercăm prietenii noștri, scuipăm internetul, sunăm experți și tragem din experiența personală pentru a le răspunde. Ca întotdeauna, vă rugăm să comentați cu unul de-al dvs. - suntem aici pentru a vă ajuta.

Întrebarea de pe Twitter : ar plăcea pentru voi să faceți o bucată pe tacamuri. Frumusețe (de preferință americană), plăci ceramice de bază dar de răcoare etc. Am găsit această companie An și Ziua, dar mă întreb ce altceva este acolo.

Momentul întrebării dvs. nu ar putea fi mai bun, deoarece felul plăcilor ceramice pe care le căutați a jucat timp de luni în feedul meu alimentar din lume Instagram, datorită în parte unei noi culturi de cafenele de zi cu zi - Vei fi de asemenea în căutarea unui set al meu. Marca pe care o menționezi, An și Ziua, a fost prezentată săptămâna trecută în New York Times, ca parte a acestui nou val de tacâmuri ceramice, descrisă ca "atât casual cât și înălțat, ca versiunea de vesela de atletism".

Aspectul se aseamănă cu stilul boho-minimalist de la mijlocul secolului al XV-lea, pe care scriitorul Lauren Levy a scris-o recent - unde recomandă o grămadă de plăci de porțelan colorate, pline de culoare, folosite la Dimes, cafeneaua din centrul orașului OG, dar ceramica plăcile despre care vorbim (și pe care le-am colectat, mai jos) pun un accent mai mare pe "boho" decât pe "minimalist".

Aceste tacamuri au niște margini neuniforme, "în formă liberă", care se înclină în sus, formând o buză superioară de castron și oferind mai mult un aspect manual. Glazurile sunt adesea mată sau semi-mată, într-un curcubeu de pasteluri mușcate și fildeș, mai degrabă decât alb strălucitor, deși mi-am văzut partea mea echitabilă de plăci lucioase, cu margini de argilă neaglazate, brute, împreună cu câteva opțiuni de negru sau marină.

Inspirația mea: vasele ceramice de la De Maria. Foto: Kathryn Sheldon

10 "farfurie de masă

Pentru a găsi unele dintre cele mai bune produse de ceramică americane, am început la zero la fel de mult pentru vesela de bază: dar Maria, care a fost nominalizată anul acesta la un premiu James Beard pentru cel mai bun design restaurant. Tacamurile ceramice colorate manual - în roșu, turcoaz și fildeș - au devenit semnătura sa. Potrivit echipei, placile sunt ceramica Beau Rush, proiectata si realizata de artistul din Brooklyn, Cameron Bishop. Dintre toate opțiunile de pe această listă, aceste feluri de mâncare sunt cele mai crude, cu jachete și margini neuniforme pe afișaj complet. Dar exact așa știți că sunt aruncați manual.

10 "Placă de nori

Beau Rush face, de asemenea, aceste plăci de cină care sunt scufundate în glazură, ceea ce înseamnă că fiecare dintre ele va avea un pic diferit de picurare peste materialul brut. Un pic mai puțin de bază, dar încă foarte cool.

Setarea cu 7 piese pentru Coupe

Dacă căutați ceva mai lustruit, echipa de la Deer Mountain Inn, aflată în Munții Catskill din New York, ma împins către Jono Pandolfi, un designer de ceramică din Union City, New Jersey. Pandolfi numără printre ele și Eleven Madison Park, Gramercy Tavern și Lilia (al căror proprietar de bucătărie, Missy Robbins, a fost numit doar cel mai bun bucătar din New York City la premiile de anul acesta James Beard) printre clienții săi. Acest set de șapte piese a fost conceput inițial în colaborare cu Daniel Humm pentru deschiderea hotelului Nomad și, deși sunt tacâmuri de tip restaurant, încă se simt suficient de personal pentru a-și folosi acasă. Și din moment ce fiecare piesă a lui Pandolfi este realizată manual din argilă formată în nord-est și arsă în studioul din New Jersey, este certificată american.

Articole de toaletă ceramică Wabi Sabi realizate manual - Placă de masă, lapte

Fanii lui Blue Hill din Dan Barber s-ar putea să nu cunoască în necunoștință de cauză lucrarea ceramistului Julie Hadley, care este folosită la restaurantul din New York City. Aceste plăci albe sunt executate manual, în studioul din New York City.

Farfurie

Pentru o altă opțiune manuală americană, editorul strategist Margaret Rhodes a sugerat ceramica East Fork. Ea este un fan al caniului lor, descriind-o ca fiind "ceva extraordinar. Se simte cu adevărat netedă și robustă în mână. "Compania deschide o fabrica mai nouă, mai mare, în curând, în Asheville, Carolina de Nord, unde industria ceramicii avea mai mulți producători. Aceste plăci din gresie au un stil asemănător cu cel de hârtie, dar spre deosebire de unele dintre celelalte plăci prezentate pe această listă, culorile lor sunt puțin mai dureroase. Gândește-te ars mai degrabă decât roșu roz.

Foto: Francesca Raft

Farfurie

Dacă preferați australianul, Hugo Murray, co-fondatorul Butler Bake Shop și Espresso Bar din South Williamsburg, Brooklyn, sugerează Mud Australia. Plăcile lor simple, elegante, cu buză în jurul coastei, sunt realizate manual în Sydney și vin într-o varietate de glazuri colorate în bomboane, inclusiv albastru deschis, roșu roz, fistic, verde și galben de Paști. Pentru o clipă, Murray se gândea să aducă ceramică pentru Butler de la Mud, dar la 58 de dolari o placă, plus transportul din partea cealaltă a lumii, acestea erau în cele din urmă considerate prea scumpe pentru utilizarea zilnică la cafelele de zi. Dar, pentru un set de plăci ceramice care să fie folosite acasă, unde vor avea o uzură semnificativ mai redusă, prețul acestor plăci realizate manual este puțin mai justificat.

Plăcile ceramice albastre utilizate la Butler Bake Shop & Espresso Bar, în South Williamsburg. Fotografie: Fotografia lui Henry Hargreaves

Placa de cina albastra Marin

Deci, de unde provin acele plăci de albastru, albastru, Instagram, pe care le folosesc la Butler? "Ei bine, sunt sigur că dvs. - cum ar fi 99% dintre clienții noștri - vor fi șocați să audă că sunt de fapt făcuți de CB2", spune Murray. Stilul exact al plăcii ceramice nu pare să mai fie disponibil pe site-ul CB2, dar aceste plăci de masă de la Crate și Barrel, de la Marin Blue, au lovit mult aceleași note de stil ca cele de la Butler: ceramica cer-albastră, -formă, buza ridicată. Acestea se fac în Portugalia, nu în Statele Unite, dar aici se fac și plăcile din An și Ziua, marca pe care ați menționat-o în întrebarea dvs. Și la doar 10 dolari un pop, aceasta este una dintre opțiunile mai accesibile.

Wilder Cina Plate

Această placă, făcută și în Portugalia și vândută la Crate și Barrel, amintește de plăcile ceramice folosite la Two Hands, încă o cafenea din toată ziua din New York. (Co-fondatorul Giles Russell mi-a spus că de fapt folosesc plăcile Churchill Stonecast în albastru și cremă de ouă, dar le obțin de la un comerciant cu ridicata și nu sunt ușor accesibile civililor - dacă nu ești dispus să primești un caz.)

Articole de mâncare ceramică manuală - Bowl de salată, cremă (set de 2)

Dacă vreți să mergeți la grămadă de ouă, acest duo de la ceramistul Sarah Kersten se potrivește cu proiectul de lege.

Criste Matte Black Dinner Plate

Dacă sunteți în căutarea pentru ceva într-o paletă de culori mai închisă, există aceste plăci de ceramică negru, mată, cu margini de formă liberă de la CB2.

Moonrock Placă de masă

Și această plăcuță neagră, negru, care are o vibrație similară cu cele super-crude din ceramica Beau Rush.

Placa Hasami din porțelan 10 "în negru

Dacă tot-negru pare prea agresiv, încercați aceste plăci mată, din porțelan, de la marca japoneză Hasami. Acestea au o margine brută care permite culorii originale a lutului să strălucească, ceea ce adaugă doar un contrast mai vizibil.

Rina Menardi Placă medie ceramică la miezul nopții albastru

Această placă ceramică albastră de miezul nopții, realizată în Italia, este situată undeva între plăcile negre, dar are un pic mai mult decât cele albastru-albastru.

Saic Yunomi White Teacup

Loosie's Kitchen & Café este o altă cafenea pe tot parcursul zilei din South Williamsburg, care se bazează pe CB2 pentru serverele lor ceramice - în special, canițele lor. Aceasta este o regulă în rotația lor actuală.

Halbă halston în cer (set de 2)

Și, deși acest articol se referă în principal la plăci de cină, ar fi neglijent să nu lăsăm cana ceramică de la Halston, care a fost descrisă în articolul Times . Realizate în Irlanda, aceste pahare de cafea din lut sunt aruncate manual cu un mâner extrem de unghiular.

Blush Element Cani, Set de 4

De asemenea, mi-au arătat spre această cană de culoare roșie din Piața Mondială (care este surprinzător de similară cu cani de dimensiuni mari de la De Maria, care sunt fabricate de compania de ceramică New York City Workaday Handmade). Din păcate, nu există informații disponibile despre unde se fac aceste cani, dar având în vedere punctul de preț, sunt dubioasă că este aruncată manual în Statele Unite.

Blush Element Cina, Plate, Set de 4

Astfel am găsit această linie de plăci de casă Element, în același roz ca și cana cu un finisaj mat pe exterior, un finisaj lucios pe interior și o jantă organică.

Ivory Element Placi de cina, Set de 4

Ei vin în fildeș.

Elemente de cărbune de mână, Set de 4.

Și cărbune.

Ivory Placi organice din piept, Set de 6

Aceste plăci mată, cu bordură, de asemenea de pe piața mondială, sunt asemănătoare stilului cu plăcile de cină din Mudul Australiei, cu marginea ridicată - dar puteți obține șase dintre acestea pentru prețul unuia dintre acestea.

Placa Dinera, roz deschis

Un alt loc puțin probabil pentru plăcile de bază de bază, dar de fapt rece, este Ikea. Linia lor Dinera a apărut ca o bomba chiar mai ieftină pentru multe dintre aceste seturi de tacamuri din ceramică, cu glazură mată și o formă simplă. Cele de culoare roz sunt chiar disponibile pentru vânzare și livrare online, ceea ce este neobișnuit pentru Ikea. Este neclar exact unde se face acest set, dar o placă ceramică de bază dar rece este o placă ceramică de bază, dar care nu are importanță de unde este.

Nota Editorului: Dinara Plate in Light Pink este in prezent disponibila doar intr-un set de 18 bucati aici .