cere

Întrebați-l: Cine face Sabia lui Maya Rudolph pe vecie?

Anonim

În coloana noastră de sfaturi, Întreabă , luăm cele mai mari întrebări legate de cumpărături și prietenii noștri, sunăm experți și tragem din experiența personală pentru a le răspunde. Ca întotdeauna, vă rugăm să comentați cu unul de-al dvs. - suntem aici pentru a vă ajuta.

Întrebare: Sunt în nevoie disperată de abilitățile tale de a dormi. Maya Rudolph poartă mai multe perechi de (același "" pentru totdeauna - și am nevoie de ele. De asemenea, nu vreau să sufle sute pe o marcă suedeză aleatoră fără ștampila Strat de aprobare. "Ajută-mă să vânez minunile astea din lemn?

La show-ul Amazon Forever, personajul Maya Rudolph din iunie conduce o viata cu adevarat plictisitoare si o viata de moarte si mai plictisitoare, insa o luminozitate stralucitoare (in afara de ceramica foarte placuta pe care o face) este plictisitorul ei pentru crapaturi foarte bune.

Am sunat-o pe designerul de costume al lui Forever, Kirston Mann, care ne-a spus că dulapurile de îmbrăcăminte albastră îmbrăcate de Rudolph sunt (așa cum am bănuit) numărul 6, un favorit al mamei artistice de la Boerum Hill până la Silver Lake. "Amândoi Maya și cu mine suntem mari purtători ai clogului, am fost mulți fani ai numărului 6, iar în viața reală avem aproape fiecare culoare și fiecare stil. Am lucrat cu ea inainte pe The Good Place si pe Brooklyn Nine-Nine, dar a fost pentru prima oara cand am facut haine de vis pe care am vrea sa le purtam ", a spus Mann.

Rudolph în articolul nr. 6 din piele.

Nr. 6 5 "Bocancul din piele cu buclă de buzunar pe toc median

De asemenea, ne-am adresat proprietarului nr. 6, Karin Bereson, pentru mai multe informații despre cele două stiluri pe care Rudolph le poartă în Forever, care ne-au spus că Rudolph poartă, de asemenea, zăpadă de cinci centimetri.

Nu. 6 Școala veche a școlii de mijloc

"De asemenea, ea poartă haina Heidi Woven Clog pe Mid Heel în marină, care este un stil recent recent. Noi o facem in acest sezon fara legatura; se numește Clogul vechi al Școlii pe Mid Heel și a devenit unul dintre cei mai buni vânzători ai noștri. Putem, totuși, să realizăm stiluri mai vechi pentru clienți, la cerere. "- Bereson
Această pereche verde de suede este destul de grozavă.

Nr. 6 Issa Închis înapoi Clog pe Mid Wedge

Dar dacă ești mort într-o pereche cu detaliile superioare împletite, poți să iei o pereche din acest sezon, deși ele sunt tocuri de picior, mai degrabă decât cârpe obișnuite. Sau aruncați o privire prin câteva stiluri similare pe care nu trebuie să așteptați să le găsiți pentru vânzarea de mostră nr. 6.

Mai multe blocaje ați putea dori:

Lotta din clasicul clopot de înaltă calitate din Stockholm

Pentru începătorii de înfundare, această pereche de blănuri de 2, 7 inci de călcîi luminoase este o pereche excelentă pentru a începe - pur și simplu să vă amintiți că au nevoie de câteva îmbrăcăminte pentru a intra și a se obișnui.

MIA "Elsa" Clog

Pentru o pereche cu detalii împletite, nu atât de diferită de numărul 6, verificați aceste blocaje MIA Elsa.

Vollsjö Pantofi originali pentru femei din lemn realizate în UE

Dacă sunteți într-adevăr căutați confort sau aveți un picior puțin mai larg, acestea sunt un pariu bun și ieftin.

Sandgrens Suedeză de înaltă călcâie de lemn Mușchi Clog

Acest toc de 2 inci este perfect pentru uzul zilnic cu blugi sau dressier ocazii cu rochii sau fuste.

Suedeză Hasbeens Femeie Slip-In Super Mule Mare

Pentru fanii de tocuri mai înalte, Swedish Hasbeens sunt bine-iubiți și vin într-o gamă largă de culori și stiluri.

Oameni liberi Highland Park Clog

Dacă doriți să mergeți și mai mult, verificați copiii de la Free People din caramel.

Beklina Ribbed Clog

În cele din urmă, dacă dețineți deja o pereche de numărul 6 sau oricare dintre cele de mai sus, ați putea încerca perechea pe care am numit-o "bloca stare nouă" în albastru deschis.