cere

Întrebați: cine face Cape Veronica pe Riverdale?

Anonim

Ca și Hood Red Riding, dar mai bogat.

În coloana noastră de sfaturi, Întreabă , luăm cele mai mari întrebări legate de cumpărături și prietenii noștri, sunăm experți și tragem din experiența personală pentru a le răspunde. Ca întotdeauna, vă rugăm să comentați cu unul de-al dvs. - suntem aici pentru a vă ajuta.

Întrebare: Hei, strategist! M-am uitat la Riverdale și sunt obsedat de căpăstru negru pe care o poartă Veronica tot timpul. Cine o face "

Ne-am îndreptat spre Rebekka Sorensen, designerul de costume al spectacolului, și iată ce a spus: "Veronica e capricioasă. Sunt foarte potrivite pentru Veronica, pe măsură ce citesc bine; este de modă-înainte, de clasă superioară, și foarte elegant. Pentru mine, arată că Veronica provine din bogăție și putere. "

Dar asta nu ajută cumpărătorii Strat. Sorensen a spus că nu sunt ușor de găsit, dar am făcut-o să recomande patru locuri: Snowflake Canada, Ever New Melbourne, Etsy și Zara. Și din moment ce este sezonul de pelerinaj, am făcut o mică săpătură în jurul nostru.

Trei Button Cap-A

Snowflake Canada este pe partea scumpă, dar am găsit acest aspect ascuțit cu trei butoane care vine în câteva culori care sunt foarte "bogăție și putere".

Capul Coat

Vedeți niște lucruri destul de ciudate (cămăși) când căutați "capișoane cu capișon" pe Etsy, dar am săpat niște dintre cele mai bune. Această primă este mai asemănătoare cu cea a lui Veronica, dar cu unele accente de prepelist, Sherlock Holmes.

Navy Cape

Acesta, fără o capotă, este mai degrabă o căpită de modă, cu două butoane pe partea care îți aduc în minte această versiune mult mai scumpă Valentino.

Lână Cape Cardigan

Iată un sport "cap de start" care se închide cu un fermoar și are un buzunar care ar putea potrivi un puilor.

Cărbune de lână gri Poncho

Acesta, de asemenea, zip, sus, dar are o gluga, și este mai ponchy mai poncho întâlnește Cape.

Maje Gisele Hooded Cape

Ever New și Zara nu au avut astfel de opțiuni în acest sezon, așa că am mers înainte și am început să caut în jur pentru alte meciuri. Această căpită Maje ar putea fi cea mai apropiată de cea a lui Veronica pe care am văzut-o. Este marină, are butoane care se amestecă, o cataramă pentru a fixa gâtul și o glugă pentru a arunca atunci când trebuie să faceți o ieșire dramatică.

Maje Milford Zip-Front Cape Sweater

Maje, de asemenea, face acest pulover rece capete, dacă încercați doar să vă imersați degetele de la picioare pe scena capeală în această toamnă.

Capul Hanita

Această căpățână are un buton, un guler clasic, și este, pentru mine, versiunea chintesentă a unei căpete.

DV Roma Cape

O cămașă simplă, de vânzare, cu capișon, care vine în negru sau cămilă. Nu mă pot înșela într-adevăr cu asta.

Colecția Gabrielle Union Faux-Leather Cut Cape

Gabrielle Union este, de asemenea, în capes, și ea a proiectat-o ​​cu o broască cu picior și cu aranjare elegantă fațetă . Această cămășă are, de asemenea, un aspect mai interior, de aceea este perfect pentru atunci când ați putea dori să vă întindeți și să deschideți butoanele pantalonilor după, de exemplu, cina de Ziua Recunostintei.

Paul & Joe Sora Anatole Cape Cu buzunarele Kitty

Asta e foarte Madeline și nu suntem supărați de asta.

Capul Katia G.

Ai auzit vreodată de o căpită?

Burberry "Rosa" cap de lână cu capișon

Să nu uităm păpușile adorabile ale copiilor.

Verde capete brodate baroc

Și vom termina cu o ultimă versiune superbă Versace.