document declasificat

"Baby Google Doc" care este călătorit de la prietenul gravid la prietenul gravidă: Partea I

Anonim

Lucrurile au fost mult mai simple atunci.

Citiți partea II aici .

În 2013, când am aflat că sunt însărcinată, un prieten fascinant mi-a transmis o foaie de calcul pentru toate esențele copilului de care aveam nevoie în primele șase luni. Abilitatea mea secretă este că sunt un operator Google, așa că am ajuns să folosesc lista prietenului meu ca pe un punct de plecare pentru a-mi satisface nevoia de a cerceta obsesiv orice lucru posibil pe planeta Pământ. Acum, doi copii mai târziu, și ca fondator al unei societăți de maternitate, sunt talie adâncă în mama / copil / părinte toată ziua, în fiecare zi. Recunosc că probabil că am trecut mai adânc decât majoritatea oamenilor care sunt sănătoși sunt dispuși să meargă și de atunci au creat propriul meu document Google pe care l-am trimis prin e-mail către orice prieten de-al meu, despre care aflu că este însărcinată. Am transferat cu ușurință acest lucru la 40 de prieteni care au la rândul lor a trecut-o la prietenii lor în sisterhood de moda tabelul de călătorie. Am editat-o ​​o dată după ce pruncul a venit, încă o dată după pruncul nr. 2, și apoi încă o dată după ce am auzit de la unii dintre cei mai buni prieteni ai mei care aveau copii.

Chiar dacă aceasta arată ca o mulțime de lucruri, puteți supraviețui absolut doar cu unele, scutece, șervețele, câteva pături îndoite și un scaun de mașină pentru a începe - restul pe care îl puteți adăuga în timp ce mergeți, sau puneți un registru și lăsați prietenii și familia te tratează. (Vreau să mă încredeți.) Dacă unele lucruri ar părea scumpe, nu vă faceți griji; puteți găsi cu ușurință o mulțime de articole de bilet de mare pe Craigslist. (Grupurile locale de părinte sunt, de asemenea, o resursă excelentă pentru UPPAbabys ușor utilizate.) Am împărțit acest lucru în diferite categorii și voi publica acest lucru în două părți. Mai jos, veți găsi produse pentru dormit, schimbare, hrănire și pompare și transport . A doua tranșă va cuprinde îmbrăcăminte, baie și îngrijire, joc, prim ajutor și gadgeturi . Un lucru de remarcat: Baby-having este o experiență profund personală, deci ceea ce face minuni pentru o persoană poate fi total inutil pentru altcineva, de aceea voi include și câteva lucruri pe care ceilalți oameni o jur, dar nu am găsit deosebit de utile.

Dormit

BabyBjörn Cradle

bassinet
Acesta este destul de mic, roci, și este ușor de purtat în jurul casei. Dacă nu aveam un câine, poate că am mers cu un coș de Moses sau cu un pachet în schimb. Puteți, de asemenea, săriți peste pat (chiar mai târziu), dacă doriți, dar mi-a plăcut să am puiul de pat, în primii ani, cu un mic nou babe.

Kushies Tricot din bumbac organic Jersey

Bassinet Sheets
Am scos pentru prima oară coșurile BabyBjörn potrivite, dar cu copilul nr. 2, m-am dus cu aceste foi de leagăn mai ieftine și sunt foarte bine.

Aden + Anais Classic Single Swaddle

Pălării în puf
Muslinul facilitează rotirea, iar acestea sunt disponibile pe Amazon Prime. Pentru pantofii ușor mai drăguți, mergeți la Te Adoro sau Neve & Hawk.

Pătuț de copil din lenjerie de pat

Păturică pentru bebeluș
Avem atât de multe pături pentru copii ca cadouri. Este într-adevăr unul dintre acele lucruri pe care oamenii le place să le daruiască. Dacă, dintr-un motiv nebun, nu ai o pătură de copil dăruită pentru tine, acesta este unul dintre favele noastre.

Pat pentru copii Gelato 4-în-1 cu kit de conversie a patului pentru copii

Pat de copil
Nu aveți nevoie de un pătuț de la început; devine din ce în ce mai mare o necesitate în jurul mărcii de patru până la șase luni, în funcție de mărimea copilului dumneavoastră. Am văzut prima oară Sniglar-ul în timpul unei călătorii de dinainte de copil la Ikea și de fapt este destul de frumos (și 70 $!). Acum am convertit puștiul nr. 1 într-un pat de copil și intenționăm să facem același lucru pentru copilul nr. 2. Designul este atât de popular încât este vândut în toată lumea până în februarie 2018. Iată o alternativă similară minimă dacă nu puteți aștepta pentru a vă pune mâna pe Sniglar.

Saltea Newton Wovenaire Crib

Crib Saltea
Hipoalergenic, respirabil, lavabil și reciclabil. Strategia mea a fost de a salva pe pat și de a petrece pe saltea.

Înveliș de înlocuire pentru copii Newton

Suprafața pentru stratul de saltea
Un capac pentru stratul de saltea în caz de înmuiere sau răsturnare a patului total.

Burt's Bees Baby - Foaie de căpriori montate solid

Criburi de foi
Foi de bază solide. Organic și la prețuri rezonabile.

Fascicul de fasole Zen Swaddle Classic

Swaddler
Nu am folosit acest lucru cu primul meu, care a iubit o poveste normală. Dar am început să folosim asta cu a doua noastră când a devenit mai puternic și a putut să iasă din pături. Nu sunt expert, dar părea să-i aducă confortul din chestia de fasole pe piept.

Woolino Baby Sleep Bag

Sac de somn
Nu aveți nevoie să cumpărați unul până când copilul dvs. nu se poate răsturna și nu mai poate fi înfășurat. Woolino este scump, dar este căptușit într-o lână frumoasă, moale de merino care funcționează în orice anotimp și se potrivește până când copilul este de 2 ani, în loc să fie dimensionat pentru doar câteva luni ca majoritatea celorlalte.

Familia Guava Lotus Travel Crib

Crib de călătorie
Pentru a tăia bagajele, am pus copiii în pat cu noi până când au fost capabili să se deplaseze în jurul lor (aka crawl off de la pat la doom lor). Am ales Lotusul Guava, deoarece poate fi considerat ca fiind purtat în avioane. Am avut bunicii să cumpere Graco Pack 'n Plays, deci nu trebuie să luăm nimic când călătorim la locul lor și dacă rămânem într-un hotel, noi doar cerem un pătuț.

schimbarea

Bambo Nature Baby Scutece Classic

scutece
Acestea sunt scutece bune pentru că sunt etichetate cu etichetă ecologică, nu au nici un miros sau un model ciudat (preferința mea personală nu este model), sunt frumoase și înalte în spate și sunt disponibile pe Amazon Prime. Acestea fiind spuse, probabil că veți experimenta cu brandurile de scutece în primul an și ce lucrări se pot schimba în funcție de stadiul în care vă aflați sau de mărimea copilului dumneavoastră. Se recomandă să aveți 200 de scutece la îndemână atunci când copilul ajunge. M-am gândit că eo nebunie, dar ai fi șocat cât de repede vei trece prin ele.

Șervețele sensibile pentru șervețele de apă, 60 de cuburi

Servetele umede
Îmi place că acestea sunt doar apă și un pic de extract de grapefruit și funcționează bine. O mulțime de șervețele acolo au mirosuri neplăcute.

Alba Botanica Un-Petroleum Multi Purpose Jelly

Cremă de scutec
Aceasta este chestia de zi cu zi.

Unguent cu trei paste pentru medicamente pentru erupție cutanată

Cremă de pieptar
Pentru curățarea erupțiilor cutanate pentru realiști.

Keekaroo Aranjament de arahide

Schimbarea plăcuței
Am avut un tampon de schimbare obișnuit cu capace pentru prima oară în jur și poate fi obositor pentru a face față mizeriei combo-ului de țesături (veți fi șocați cum reușește să meargă peste tot la început). Acest lucru șterge cu ușurință curat și se taie pe rufe. Puteți să o păstrați pe un dulap sau pe podea, ceea ce ar funcționa cel mai bine cu configurarea dvs.

Ubbi Steel Odor de blocare a scutecelor

Scutece de scutec
Cred ca intrebarea este, vreti sa iubiti vreodata chestia pe care o puneti in poop? Orice coș de gunoi cu un capac poate servi ca un depozit de scutece, dar am învățat calea grea (nu cere) că caracteristica de închidere a capului Ubbi poate fi de fapt utilă.

Kit Bag

Călătorii Schimbarea ambreiajului
Acest lucru se potrivește cu tot ceea ce aveți nevoie pentru a schimba scutecele în deplasare și puteți să-l aruncați într-o pungă de alegere, în timp ce întotdeauna trebuie să trageți în jurul întregii pungi de scutece. Îi ajută pe toată lumea să se simtă mai încrezătoare și pregătită la început atunci când ești mai nervos să schimbi un nou gagici în public, plus să rămână util până când te antrenezi cu olita. (Notă: compania mea mi-a proiectat-o!)

transportul

BabyBjörn Baby Carrier Original

Carrier, structurat
Originalul BabyBjörn este ușor de folosit atunci când primești mai întâi costumul de îmbrăcăminte pentru copii și nu este la fel de voluminos (sau scump!) Ca majoritatea celorlalți transportatori structurați acolo. Bonus puncte stil de părinte dacă puteți snag un vintage denim o pe eBay.

Solly Baby Wrap

Carrier, Wrap
A iubit copilul Solly Wrap când copiii au fost mici. Este mai moale, mai mică și mai ușoară decât oricare altă îmbrăcăminte pe care am încercat-o. Odată ce au fost un pic mai în vârstă cu mai mult control al capului, am trecut la un Sling WildBird. Are calități similare cu ceea ce mi-a plăcut în legătură cu învelișul, dar mi-a fost mai ușor să-i iau pe copiii mei.

Nuna PIPA scaun auto și bază

Scaun auto
Acesta are un profil "ușor" și "mic", în măsura în care scaunele auto merg cu un grad solid de siguranță. De asemenea, "baldachinul de vis" este o plajă extraordinară pentru excursii. Și este foarte ușor de utilizat fără suport pentru cabină.

UPPAbaby Cruz Stroller

actor ambulant
Cărucioarele sunt personale. Îmi place acest lucru pentru că este ușor să se prăbușească cu un loc înalt și are o mulțime de spațiu de stocare. Este frumos să puteți atașa scaunul pentru mașină la cărucior în primele zile. Pentru ceva ușor și mic, celălalt favour este Muntele Buggy Nano, pe care de asemenea îl puteți lega cu un scaun de mașină.

UPPAbaby Adaptor scaun pentru sugari

Adaptor pentru cărucioare
Dacă amestecați și potriviți mărcile, este posibil să aveți nevoie de un adaptor pentru a atașa scaunul pentru mașină de la cărucior, ceea ce este modul în care nou-născuții se rostogolesc deoarece sunt prea mici pentru scaunul obișnuit de cărucior. Adaptoarele Maxi Cosi funcționează și pentru Nuna PIPA.

Hrănire și pompare

Comotomo Baby Bottle, 2 Conte

Sticle
Ambii copii au luat imediat aceste sticle. Am început să pompat o dată pe zi la 3 săptămâni pentru a avea o cantitate mică de energie în cazul în care aș vrea să dorm într-o hrănire aici sau acolo. Sunt făcute din silicon moale, astfel încât bebelușul se poate menține destul de devreme, iar gura largă le face ușor de curățat.

Sonoma Lână Compania de uscare mat

Sticlă pentru uscare
Prefer această opțiune de uscare specifică pentru bebeluși specifice copiilor sau uscătoarelor specifice sticlei. Se pare complet normal lângă chiuveta dvs. și se depozitează ușor atunci când nu este utilizat. Ceva mai standard ar fi Boon Countertop Drying Rack.

Dundee Burp Cloths

Burp Cloths
Îmi plac cămilele ieftine și abundente. S-ar putea să nu aveți o grămadă de scuipătoare care să se ocupe de la început, dar se va întâmpla în cele din urmă, iar scuipatul copil miroase gros. Poți să le arunci în spală fără să te îngrijorezi.

Spectra Baby S1

Pompa de san
În primul rând, am închiriat o pompă Medela pentru spitale (majoritatea asigurărilor o vor acoperi). A doua oară am mers și am cumpărat Spectra S1 la recomandarea unui prieten. Funcționează excelent și se scurge de la o baterie reîncărcabilă, astfel încât să nu fi forțat să vă apropiați de o priză. De asemenea, am o pompă de mână Medela pe care o folosesc pentru a lua o jumătate de uncie de pe post-feed, atunci când călătoresc sau când nu vreau să vă conectați la întreaga configurație.

NUK Seal N Go Pungi pentru lapte de mâncare, 25 conte

Pungi pentru depozitarea laptelui
Tocmai am păstrat laptele în sticle în plus de prima dată și nu am ajuns niciodată să le folosesc. În al doilea rând, m-am dus adânc în construirea unui depozit de lapte în congelator, iar acestea s-au ridicat cu ușurință pentru a economisi spațiu acolo.

Organele de prune cresc bine formula pentru sugari

Formulă
Pentru familiile care nu alăptează sau care au nevoie de suplimente, am descoperit că această formulă funcționează bine pe stomacurile sensibile și este lipsită de sirop de porumb etc.

Burt's Bees Baby - Set de 4 Essentials de albine pentru bărbați

bibs
Aceste bavete ajung peste cap (fără Velcro sau snaps), așa că, în ciuda eforturilor lor cele mai bune, Babes nu le poate scoate. Nu aveți nevoie de aceste până când copilul mănâncă alimente solide la aproximativ 4-6 luni.

Inglesina Fast Table Chair

Scaun inalt
Am asteptat pana cand copiii s-ar putea sa stea singuri pentru a obtine unul si s-au dus cu bastonul Inglesina, deoarece nu ocupa mult loc, copilul tau poate manca la masa cu tine si tu poti sa-l ascunzi cand aveți oaspeți la cină. Dacă vrei un scaun înalt, Ikea face o opțiune solidă.