daruri pe care le-ar putea dori de fapt

Calendarele Advent de Frumusețe pe care trebuie să le cumpărați înainte de a le vinde, conform unei analize a tendințelor

Anonim

Notă a notarului: Două calendare de advent de frumusețe de la cele mai bine vândute mărci Jo Malone și Kiehl's sunt de asemenea disponibile acum, așa că am adăugat cele de mai jos.

Apelul unui machiaj gigant sau al unui calendar de advent de îngrijire a pielii ca un cadou de sărbătoare - odată ce stombeți punctul de preț abrupt - este dublu: există ceva pentru toată lumea, chiar dacă nu cunoașteți gustul destinatarului și este aproape întotdeauna o afacere odată ce ați luat în considerare prețul de vânzare cu amănuntul al fiecărui element individual. Din moment ce aceste calendare deja lovesc rafturile, am consultat un predictor al tendințelor cu privire la cei mai buni pe care îi cumpărăm acum (observatorii cu ochii de vultur pot observa excepția calendarului MAC colecționat, care este, din păcate, disponibil numai în Marea Britanie pentru moment) plus care vă dau mult mai mult decât plătiți.

Space NK Advent Calendar

Un sortiment curate de la un comerciant cu bun gust este unul dintre cele mai savvioase modalități de cumpărături pentru aceste seturi. "Unele dintre frumusețea acestor lucruri este cunoașterea și încrederea într-o anumită marcă, cum ar fi Space NK", spune Jenni Middleton, șefa frumuseții la agenția de prognoză a tendințelor WGSN (cu peste 15 ani de experiență în domeniul sănătății, comerțului cu amănuntul și industriei de frumusețe ). "Aveți încredere că orice veți obține de la ei va surprinde și vă va încânta". În acest an, înseamnă 25 de cult favorite, cum ar fi juno ulei de Sunday Riley, sprayul de undă al lui Ouai, cleanserul de regenerare Tata Harper și alții - parte din prețul lor obișnuit.

Uită-te fantastic

"Dacă vorbești despre o casă de înfrumusețare care are reputația că trage mărci mari, e fantastic, " spune Middleton. Nu previzualizează ce mărci sunt incluse în set până când o deschideți, dar spoilerele online arată că în acest an vom vedea o mască Glamglow, Crema de Refacere a Refacere Ultra Reparare și serul Caudalie, printre altele - toate lucrurile care sunt ideal pentru pielea uscată, de iarnă.

Net-a-Porter 25 de zile de frumusețe

Net-a-Porter este un alt nume cunoscut pentru gustul său în frumusețe, cu un bonus suplimentar fiind faptul că produsele sale sunt adesea culte unice, spune Middleton, și nu ceva ce ați putea găsi la contorul dvs. de frumusețe mediu. Setul din acest an, de exemplu, care se încadrează la puțin peste 200 de dolari, include unele dintre cele mai îndrăgite (și scumpe) mărci de păr și de frumusețe de la R + Co și Leonor Greyl la Sachajuan și Sunday Riley - recomandăm scooparea înainte de a vinde.

O dată pe un calendar advent de la Castel

La un punct de preț mai mic, pentru persoana care se auto-descrie ca dependent de Sephora, Middleton numește acest preț accesibil O dată la un calendar advent de la Castelul un "smorgasbord frumos" cu o mulțime de varietate. Rețineți că acestea sunt exclusiv machiaj minis din colecția Sephora, cu accente care includ pata de cremă de buze (un favorit al lui Kathleen Hou de la Cut) și o spălătorie de corp de afine.

Nota Editorului : Acest calendar Sephora a fost deja vândut, dar iată altul care este încă în vânzare.

QVC Frumusețea Crăciunului Calendar Advent de 24 de piese

Pentru un amestec variat de frumusețe joasă, Middleton spune că calendarul de advent a lui QVC este un altul care este în mod sigur bun. "QVC este un curator de încredere foarte bun al produselor de frumusețe. Și are expertiză în selectarea din gama premium și gama de consumatori masivi. Are o moștenire foarte frumoasă de frumusețe. "Aceasta include îngrijirea pielii favorite de la Dr. Jart și Kate Somerville, plus machiajul se găsește ca o rimel Bare Minerals și gelul pentru frunzele It Cosmetics.

Calendarul Adventual Diptyque

Dincolo de un potpuriu curate de minis din partea mai multor comercianți cu amănuntul, persoana obsedată de frumusețe ar putea dori ceva mai specific pentru gusturile lor de ultimă generație. Selecția de la Diptyque - una dintre cele mai culturale mărci de lux - nu reușește niciodată să dezamăgească, iar calendarul de advent de anul acesta conține 15 mini-lumânări, plus parfumuri și uleiuri, pentru 425 USD (care, atunci când considera costul pe articol, ). Middleton spune că acest lucru lovește un loc dulce de a fi atât festiv, Christmassy și, în mod corespunzător, lavish: "Cine nu vrea să aibă lumanari la Crăciun? Tot ceea ce este foarte indulgent, cu baie și corp și lux, de la lumânări relaxante până la arome relaxante, sufleuri de corp și unturi corporale, oamenii vor dori să cheltuiască mai mulți bani pe aceștia, mai ales dacă cred că primesc mai multă valoare din ele. “

Nota editorului : Așa cum a fost prezis, acest set este deja vândut, dar încă mai puteți cumpăra un trio festiv de produse pentru baie și corp de la Diptyque sau câteva seturi de lumânări: trei, cinci sau zece .

Jo Malone Advent Calendar

Și, deși am raportat anterior că acest calendar de advent de la Jo Malone era disponibil numai în Regatul Unit, versiunea americană a scăzut, iar unul dintre cele mai anticipate calendare de frumusețe în fiecare an, este deja vândut la Saks. Este un fel de set de cadouri de 24 de parfumuri, uleiuri și lumânări, dacă sunteți un fiu al bauturilor și al parfumurilor, așa că vă sugerăm să vă deplasați rapid înainte de a vinde și începe să faceți turul pe eBay.

Calendarul de vacanță Advent Calendar L'Occitane

Middleton îi place acest set de frumusețe și din L'Occitane, care tinde să fie o lovitură cu mame (și oameni care își îngrădesc cremele de mână). Și atunci când considerați că o singură cremă de mână rulează în mod obișnuit pentru un pop de 12 dolari, faptul că primești un buzunar de buzunar de bunuri - de la săpunuri până la creme - face ca acesta să fie un set de investiții foarte plăcut pentru sărbători.

Ritualul ritual al calendarului advent

Un alt bestseller consecvent este calendarul advent de ritualuri, pe care Middleton îl atribuie faptului că "Ritualii au fanii răzvrătiți și un astfel de lux." Și are utilitate dincolo de folosirea ta personală, adaugă: "Toți oaspeții gazdă pentru Crăciun sau ei călătoresc ei înșiși, astfel încât acele geli de duș de dimensiuni de călătorie și săpunuri de mână pot fi utile în acea perioadă a anului. "

Charlotte Tilbury Frumusețe Advent Calendar

Pentru a vă oferi o prezentare exclusivă (a se vedea tot acest strălucire) plus hiperpopularitatea și prețiositatea produselor Charlotte Tilbury, sugerăm de asemenea să verificați calendarul advent de 12 capse de machiaj și îngrijire a pielii, de la rujul ei iconic Pillowtalk până la magia ei profund bogată cremă.

Calendarul Advent al Kiehl's Limited Edition

Nu pierdeți niciodată acest calendar enervant de 24 de zile de îngrijire a pielii de la Kiehl. Este umplut cu suficiente măști, seruri, produse de curățat și hidratare pentru a vă menține luni întregi - la 70 de dolari, este o fură.