alegerea poporului

Cele mai bune friteuze de aer pe Amazon, conform recenzentilor hiporentziști

Anonim

Aici, ne place să ne gândim la noi înșine ca fiind nebuni (în mod bun) cu privire la chestiile pe care le cumpărăm (cum ar fi ascuțitoarele de cuțite ), dar, la fel de mult cum am dori, nu putem încerca totul. De aceea avem People's Choice , în care găsim cele mai bine-recenzate (care sunt recenzii de la patru la cinci stele și o mulțime de produse) și una din cele mai convingătoare. În timp ce am scris despre cuptoarele lentă , prăjitorii de pâine și cuptoarele cu prăjitor de pâine , tigaie și skillets , seturi de gătit , grătare electrice și grătare interioare , chiar și microunde , aici ne rotunjim cele mai bune friteuze pe Amazon. (Rețineți că recenziile au fost editate pentru lungime și claritate.)

Cel mai bun friteuza electrică cu setări preprogramate

Friteuza electrică multifuncțională SimpleTaste 1400W

4, 7 stele, 274 de recenzii

"V-am dorit întotdeauna să încerc o prăjitor de aer deoarece este un mod mai sănătos de a găti și de a pregăti alimente. După ce am citit atât de multe recenzii, am găsit că această prăjitură de frișcă este extrem de [atractivă], deci am decis să încerc. Este o friteuza de 1400 de wați cu opt programe presetate inteligente pentru toate nevoile mele. Puteți să se prăjească, aburi, gratar, friptură și chiar coaceți cu ea! Timerul și temperatura pot fi setate automat, dar dacă preferați să verificați manual mâncarea, puteți face acest lucru și dumneavoastră. Acest friteuza de aer nu cauzeaza fum in timpul prepararii alimentelor deoarece foloseste o circulatie rapida a aerului pentru a crea caldura care ajunge pana la 400 de grade Fahrenheit.

Curățarea este o briză deoarece nu mai există reziduuri. Sunt foarte multumit de acest friteuza de aer si o voi recomanda cu siguranta celorlalti prieteni ".

Cel mai bun friteuza de aer pe ecran

Filtru de aer electric XL (3, 4 QT, roșu)

4.1 stele, 703 comentarii

"Sincer, am avut îndoieli. Am văzut-o la televizor și am decis: De ce nu, puteam întotdeauna să-l întorc . Dar, spre surprinderea mea, nu-mi pot imagina viața fără ea! Nu mă așteptam la aceste rezultate! Primul lucru pe care l-am făcut cu ei a fost aripile de pui Buffalo. Ei erau atât de buni. Piele delicată, perfect gătită și mult, mult mai sănătoasă decât aripile prăjite. Apoi am încercat cartofi prăjiți, pui prăjit de casă, toci tater, roșii de primăvară, șuncă, chipsuri de cartofi. Opțiunile sunt nesfârșite - și toate s-au dovedit perfect. Chiar mi-am făcut prăjituri cu brânză macră și brânză, cu puțină brânză rămasă și brânză pe care o aveam. Făcută în făină, apoi ouă și ceva panko, și erau divine! Aceasta este de departe una dintre cele mai bune achiziții pe care le-am făcut vreodată. "

Cel mai bun friteuza de aer Philips

Philips Airfryer, Airfrierul original

4.3 stele, 1.001 comentarii

"Am cumpărat această friteuză în timpul licitației, deoarece Gordon Ramsay susține acest model. A sosit și la început am fost puțin intimidat de ea - apoi am crezut că voi începe cu cartofi. Am folosit niște cartofi de aur pe care îi aveam acasă pentru coacere și le-am tăiat în cartofi de cartofi de dimensiuni identice, le-am înmuiat în apă timp de 30 de minute înainte de prăjirea cu aer, mi-am stropit coșul cu spray de gătit, am așezat cartofii îmbibați în friteuza de aer și 22 de minute mai târziu am avut cele mai bune cartofi prajiti din viata mea! .

Familia mea a iubit tot ce am gatit în ea.

Filtru de aer cu cea mai bună calitate pentru 50 de dolari

Gourmia GAF355 Compact Frigider cu aer cald

4, 5 stele, 371 comentarii

"Ar fi dat zece stele dacă este posibil. Acest produs este uimitor. Am fost sceptic cu privire la întregul proces de prăjire în aer, dar funcționează cu adevărat. Este atât de ușor și face o mulțime de lucruri diferite! Am făcut cartofi prăjiți înghețate, pui prăjit și chiar pâine de maimuță. Și fiecare articol a ieșit perfect. Trebuie să urmăriți articolele îndeaproape la prima utilizare a acestora pentru a obține un interval de timp precis, dar odată ce le-ați scăpat, sunteți bine să mergeți. Și curățarea este cea mai bună parte. Nu mizerie, nici ulei! Categoric, recomandați acest articol tuturor. "

Friteuza cu aer cald cu cea mai bună calitate, sub 75 USD

Friteuza de aer simplu

4, 5 stele, 748 comentarii

"În cele din urmă a cumpărat unul dintre acestea și nu a regretat de atunci. Unul dintre cele mai bune unelte de bucătărie de pe blatul meu. Ușor de utilizat, ușor de curățat, și cel mai bun lucru sunt toate alimentele sănătoase. Nu mai avea cartofi prăjiți. Una dintre caracteristicile frumoase ale acestei prăjituri este că coșul este destul de mare în comparație cu celelalte mărci la care mă uitam. Acesta va deține cu ușurință cartofi de cartofi suficient pentru ca trei până la patru persoane să mănânce. Am experimentat cu produse alimentare m-am gândit că nu mă voi prăji niciodată. Doar adăugați una la două lingurițe de ulei de măsline, adăugați elementele, temporizatorul timp de 20 de minute și ați terminat. Am făcut ouă, aripi, cartofi prăjiți pe care l-ai "prăji" în mod obișnuit. Dar am facut si taitei de ou (cum ar fi fidea prajita in restaurantele chineze). Am încercat chiar Twinkies prajite. Nu a iesit exact ca Twinkies-urile prajite de la targuri, dar nici nu era oribil. În general, familia mea se bucură de această friteuză. Este într-adevăr o modalitate bună de a face alimentele în mod normal nesănătoase să fie mai puțin nesănătoase. "

Friteuza cu aer cald cu cea mai bună calitate, sub 100 USD

Arilon Bay Air Fryer

4, 2 stele, 1, 194 comentarii

"Nu pot să cred cât de convenabil este acest aparat. Doar scoatem coșul, aruncăm niște mâncare, apoi setăm temperatura și cronometrul conform indicațiilor din partea de sus a unității. Atâta timp cât îmi amintesc să scuturați coșul la jumătatea timpului de gătire, obțin rezultate consistent consecvente. Pătrunjelul de prăjit nu are gustul ăsta prajit, dar sunt destul de darnici. Obținem cartofi de cartofi Ore-Ida, pur și simplu de măsline și sare de mare, iar ele vin cu un gust și o textură foarte asemănătoare cu ceea ce ai avea la Wendy's. Dar acestea trebuie să fie mult mai sănătoase, pe măsură ce nu adăugați grăsime în procesul de gătit! .

Teenul meu se întreabă deja dacă o poate lua cu el la facultate!

Cel mai bun prăjitor de aer pentru una sau două persoane

Black + Decker purifica friteuza de aer de 2 litri, alb / negru, HF100WD

4.3 stele, 237 comentarii

"Acest lucru a funcționat foarte bine și aș recomanda-o oricui care gătește în cantități mici și nu vrea să încălzească cuptorul mare sau să utilizeze o prăjitor de ulei. Este suficient de mare pentru a servi cina pentru două: opt până la zece aripi sau câteva fileuri mici de somon pe o parte și o mână de cartofi înghețate pe cealaltă, folosind separatorul inclus împreună cu produsul.

Nu aș numi alimentele "prăjite" în sine, ci mai degrabă sunt foarte prăjite. Încă mai folosesc friteuza mea pentru a face alimente reîncărate, dar această prăjitor de aer va vedea mult mai mult pentru legume prăjite, pentru pește, pui, etc. Îmi place mult.

Cel mai bun friteuza de aer digital pentru una sau două persoane

GoWISE USA 3.7-Quart 7-în-1 Friteuza de aer programabilă

4, 2 stele, 1, 653 comentarii

"Soțul meu a cumpărat acest lucru pentru mine și îmi place noua mea jucărie.

Acest lucru este mult mai bun decât un cuptor regulat de paine. Am făcut aripi de pui folosind modul preprogramat, dar a redus timpul până la 14 minute. Aripile erau atât de suculente, iar pielea era crocantă. Am încercat roșiile de ou înghețate în friteuze la 400 de grade Fahrenheit [de] 15 minute, și a fost perfect. Am folosit-o pentru a coace pâine cu banane și a fost bună. Acest lucru este perfect pentru noi doi, deoarece capacitatea este corectă. Imi place."

Cel mai bun friteuza pentru o familie de patru persoane

Della Electric Multipurpose Classic Rapid Air Fryer Dual Dial Temperatură & Timer Control

4, 1 stele, 201 comentarii

"Noua mea prăjitor de gătit Della 5.8-Quart este noua mea soluție pentru o metodă alternativă mai sănătoasă de a obține crocanta de la mâncarea pe care o doresc fără vinovăție. Puiul a ieșit crocant și crocant, fără ulei! Am stropit coșul cu un spray de gătit cu ulei de măsline și am pregătit nouă picioare de pui în patru cesti de pui de pui condimentat timp de aproximativ zece minute înainte de a găti în Della mea. Dimensiunea mare este perfectă pentru familia mea de patru.

Cred sincer că am cumpărat oa doua unitate pentru a prăji vegetarieni. Ar fi minunat să poți avea o masă completă pregătită împreună, toate făcute în Della. Trebuie avut! Nu veți regreta. I-am recomandat deja mai multor persoane. "

Cel mai bun friteuza cu malaxor automat

DeLonghi FH1363 MultiFry Extra

4, 2 stele, 123 comentarii

"Wow - Îmi place acest MultiFry! Primul meu test a fost supraîncărcarea cu cartofi tăiați pe jumătate de lună și cu felii de ceapă pentru cartofii prajiti. Am fost nemilos și am încărcat-o cu trei kilograme de cartofi. Suficient pentru șase persoane. Am folosit aproximativ cinci linguri de ulei de măsline și așezat pe patru, cu arzătorul de jos. Patruzeci de minute mai târziu, am fost vreodată mulțumit. Mâncăruri frumoase și crocante de cartofi pe care le puteam monitoriza cu ușurință prin capacul de vizibilitate, iar paleta mică mișcă și mișca până la perfecțiune în timp ce eram ocupată cu alte lucruri, cum ar fi făcând coaste în aragazul sub presiune electrică Instant Pot. Așa că noaptea trecută am făcut niște fileuri de somn și creveți fără vâsla. Perfecțiunea încă o dată! Eu dețin Power Air Fryer XL, iar acest lucru depășește performanțele. "

Cel mai bun friteuza de aer NutriChef

NutriChef Cuptor electric cu friteuze cu afișaj digital

4 stele, 114 comentarii

"Prietenii noștri au căutat friteuzele de aer pentru cel mai îndelungat timp. Am fost întotdeauna intrigați, dar nu am trecut niciodată cu achiziția. Ei bine, în cele din urmă am dat-o.

Dacă veți mânca oricum alimente de tip prajit sau crocant, ar putea să o facă mai sănătoasă, nu? Acest lucru este convenabil, rapid, ușor de utilizat! Obțineți alimente crocante, delicioase, cu mai puțină vinovăție decât ați avea în mod normal. Am făcut alimentele înghețate înghețate, aripile crude, cotletul și coastele thailandeze. TOATE VÂNZĂRILE. Darn. BUN. Nu am reușit încă să perfecționăm cartofii de cartofi dulci, dar vom ajunge acolo curând. Uneori presetările sunt bune, uneori nu sunt bune. Dacă nu ne place, noi adăugăm mai mult sau ne ajustăm data viitoare - nu este prea rău. "

Cel mai bun friteuza de aer Cozyna

Friteuza de aer de către Cozyna

4, 4 stele, 937 comentarii

"Acesta este un plus extraordinar pentru bucataria dumneavoastra. Cred că a numi o "friteuza" este puțin înșelătoare. Știu că toate aceste companii le numesc friteuze, dar într-adevăr, acest lucru pare mai degrabă un cuptor cu convecție de blat. Ea face tot ce face cuptorul, dar mai repede. Nu vă va încălzi întreaga casă sau bucătărie și consumă mai puțină energie. Cu toate acestea, gătește și în cantități mai mici decât cuptorul. Este incredibil de ușor de utilizat și de curățat. Am folosit-o aproape în fiecare zi de când am scos-o din cutie și am jucat în jurul ei cu gătit tot felul de lucruri diferite în ea. Suntem o familie de patru persoane, iar pentru a găti o masă întreagă, trebuie să gătim lucrurile în schimburi. Dacă faci o parte dintr-o masă în ea, este perfectă, sau dacă ai fi o persoană de gătit pentru tine singur, ar fi o alternativă excelentă la folosirea cuptorului tău mare. Mă bucur cu siguranță că am cumpărat această prăjitor de aer și voi continua să încerc să gătesc tot felul de articole noi în ea ".

Cel mai bun friteuza de aer FranceMay

FrenchMay Air Fryer

4, 4 stele, 284 de recenzii

"Iubiți acest lucru! În primul rând, gustul alimentar este uimitor! În al doilea rând, e atât de ușor de a funcționa, chiar și de omulea mea o folosește (și nu poate fierbe apă - îmi pare rău, Joe). În al treilea rând, reduce timpul de gătire în jumătate de timp de coacere - și nu trebuie să vă preîncălziți! Și în sfârșit, curăță atât de ușor! Nu las niciodată aparatele pe tejghea mea - cu excepția acestui copil. Nu-mi pot imagina să nu am una pentru tot restul vieții mele! "