alegerea poporului

Cele mai bune purificatoare de aer de pe Amazon, conform recenzorilor Hyperenthusiastic

Anonim

Aici, ne place să ne gândim la noi înșine ca fiind nebuni (în mod bun) cu privire la lucrurile pe care le cumpărăm, dar, la fel de mult cum ne-ar plăcea, nu putem încerca totul . De aceea avem People's Choice , în care găsim cele mai bine-recenzate (care sunt recenzii de la patru la cinci stele și o mulțime de produse) și una din cele mai convingătoare. În timp ce am scris despre curele de alergie homeopatică și purificatoare de aer excelente (dar costisitoare) înainte, am ajuns aici adânc pe cele mai bune purificatoare de aer pe care le puteți găsi pe Amazon. (Rețineți că recenziile au fost editate pentru lungime și claritate.)

Cele mai bune purificatoare de aer tri-in-one

GermGuardian AC4825 Purificator de aer 3-în-1

4, 2 stele, 8, 275 comentarii

"Desi am praf si vid destul de des, am observat ca inca aveam probleme cu astmul meu atunci cand petrec perioade de timp in camera mea. Nu a fost până când școala de asistență medicală, când am început să învăț despre filtrele HEPA pentru spitale, mi-am dat seama că filtrarea adecvată ar putea fi un schimbător de jocuri pentru simptomele mele. Am avut acest purificator de aer acum cinci luni și mi-aș cumpăra unul pentru fiecare cameră din casă dacă ar fi mai puțin costisitoare. Simptomele mele nu sunt inexistente, dar s-au imbunatatit cu siguranta si asta e tot ce am putut cere. Acest filtru special pe care tocmai l-am înlocuit este complet acoperit cu un strat gros de iepure de praf (și binele știe ce altceva) după numai câteva luni de utilizare. Simptomele mele au sens atunci când văd cât de multe lucruri rămân în urmă la curățare. "

Purificator de aer PureZone 3 în 1 cu adevărat purificator de aer HEPA

4 stele, 967 comentarii

"Foarte atractiv și funcțional bucată de hardware. Puteți spune că aceasta este o bucată de calitate chiar din cutie doar de greutatea decentă a produsului. Nu este ieftin făcut. Am privit la asta luxul; cu butoane sensibile la atingere, grătar superior și fin alb. Am făcut-o și alergat într-un minut și pot să spun că lucrează de ventilator care suflă aer în sus și suge aerul în cele două părți și fante de jos. Un adevărat plus este filtrul tri-în-unul, ceea ce îl face foarte ușor de înlocuit. Aceasta este o unitate excelentă și aș recomanda-o pentru orice dormitor sau zonă mică! "

Cel mai bun purificator de aer de 360 ​​de grade

Honeywell 50250-S Adeziv purificator de aer HEPA

4, 2 stele, 3, 536 de recenzii

"Am avut această zi și noapte de funcționare timp de trei ani și este într-o stare excelentă. Nu există zgomote ciudate ciudate cum se vede în alte purificatoare de aer. Acesta oferă un zgomot ambiant și nu este prea tare (la cea mai mică setare). Am observat o scădere semnificativă a alergiilor noastre și a prafului din casa noastră. Înlocuirea prefilterilor la fiecare trei luni este o briză - tocmai deșurubați fundul, desfaceți cel vechi și împachetați cel nou pe filtrul HEPA. "

Cel mai bun purificator de aer cu un filtru reutilizabil

Hamilton Beach TrueAir de reducere a alergenilor cu ultra-silențios de curățare a aerului

4, 2 stele, 2, 589 comentarii

"Familia mea suferea de alergii sezoniere, iar în cinci minute de la curățarea acestui purificator, nosele se curățau. A fost uimitor cât de repede această mașină mică a purificat aerul. Acest lucru este cu siguranta o mare cumpara. Este o mașină mică, dar chiar funcționează, chiar și în spații mari. Am pus-o în holul deschis al casei noastre și a curățat întreaga casă într-o zi. Îmi place și filtrul curat. "

Cel mai bun purificator de aer cu o lumină de noapte

Levoit Purifier cu filtru True HEPA

4.3 stele, 1.989 de comentarii

"După ce am folosit acest lucru timp de câteva luni, pot să spun cu încredere cât de mare este acest purificator de aer. Cu recentele incendii, calitatea aerului din Oregon a fost foarte nesănătoasă și uneori periculoasă. Combinate cu căldură, nu avem de ales decât să lăsăm ferestrele noastre deschise sau aerul condiționat să ruleze. Avem, de asemenea, podele din lemn de esență tare, astfel încât părul, praful și părul de companie sunt lovite foarte ușor. Acest purificator de aer a făcut o lume a diferenței! Nici un miros de fum în camera în care a fugit și nu trebuie să-mi fac griji atât de mult ca fiul meu să respire constant în smog.

Cel mai bun purificator de aer pe desktop

Holmes HEPA Tip Purificator de aer de tip desktop

4, 2 stele, 1, 858 comentarii

"Exact ceea ce speram. Destul de liniștită și curățarea aerului a fost vizibilă în prima oră de funcționare. Am cumpărat acest lucru pentru biroul meu, dar nu sunt sigur că soția mea o va scoate din casă după primul test de 24 de ore acasă. Camera noastră de zi este de aproape 300 de metri pătrați, iar aerul era cu mult mai bun acolo. Sunt sigur că va fi bine în biroul meu de 200 de metri pătrați, care depășește, de asemenea, dimensiunea maximă recomandată a camerei. La zgomot, zgomotul nu este mai mult decât unele turnuri mai vechi de calculatoare. Mediu este un zgomot alb, dar un pic distrag atenția atunci când încearcă să se uite la TV la un volum redus. "

Cele mai bune purificatoare de aer portabile

GermGuardian AC4100 Purificator de aer 3-în-1 cu filtru HEPA

4 stele, 1.296 de comentarii

"În general, ferestrele mele sunt închise, dar în noaptea mai rece, îmi place să le las deschis, mai ales în dormitorul meu. În timpul verii, folosesc adesea AC, astfel că polenul din dormitorul meu nu reprezintă o preocupare majoră în comparație cu praful de uz casnic. Sunt fericit să raportez că acest dispozitiv minunat combate ambele cu ușurință. Am pus acest lucru pe biroul meu, am aprins lumina UV, am pus-o pe viteza medie a ventilatorului, am închis ușa și am plecat câteva ore. Când m-am întors, camera mea mirosea proaspătă și curată. Aerul se simte mai ușor și mai ușor de respira. Am fost uimit. Diferența pe care acest lucru o face, ca un pacient care suferă de alergii, este zi și noapte. Am somn mai bine noaptea și sunt mai puțin aglomerat în timpul zilei. Asta chiar face ca această achiziție să merite în totalitate pentru mine. "

Blueair Blue Pure 411 Purificator de aer cu 3 etaje

4.3 stele, 169 comentarii

"Aceasta este o unitate foarte bine concepută. Îmi place cum arată această unitate - se potrivește foarte bine cu mobila mea. Acest purificator de aer este atât de ușor încât soția mea o poate lua ușor cu ea în jurul apartamentului nostru. De asemenea, își face treaba foarte bine și a eliminat problema alergiei de paraziți ai soției mele. Cu siguranta, recomanda daca te uiti la o unitate mai ieftina dar puternica pe care o poti muta cu usurinta in jurul apartamentului ".

Cele mai bune purificatoare de aer pe suprafețe mari

Aparat de purificare a aerului Fellowes AeraMax 300 cu cameră mare

4.3 stars, 506 comentarii

"Rar scriu recenzii. Dar pentru această achiziție - una dintre cele mai bune decizii din viața mea - pur și simplu nu pot să mă liniștesc. Am deținut anterior mai multe filtre și nu am putut spune diferența de aer cu sau fără ele. Ele erau zgomotoase și unele miroseau de plastic. Dar acest AeraMax 300 a depășit complet așteptările mele! Este foarte bine că am cumpărat imediat un altul. Acum am două, unul în dormitor și altul în sufragerie. Amândoi în permanență. Foarte linistita. Chiar și atunci când le măresc manual la maxim, nu sunt la fel de zgomotoase ca multe alte branduri. Îi iubesc! "

Rabbit Air BioGS 2.0 Ultra silențios HEPA Purificator de aer

4 stele, 377 comentarii

"Uau, pentru că odată ceva funcționează așa cum este descris să facă! Incredibil cât de uimitor este acest purificator! De la doar câteva minute de la activarea modului automat, începea deja să-mi împrospăteze camera. Mirosurile de animale au dispărut aproape imediat! Am parakeets, un porumbel și două cockatiels, precum și două pisici, ceea ce face deja o diferență masivă în camera mea. Îmi place atât de mult! Mă bucur că am luat saltul și că am cheltuit banii pe acest produs, merită într-adevăr să vă gândiți la filtrele care durează atât de mulți ani și ușor de curățat. La rata pe care o face, merită bine banii ".

Cel mai bun purificator de aer pentru bucătării în plan deschis

Honeywell True HEPA pentru îndepărtarea alergenelor

4, 2 stele, 1, 801 de comentarii

"Am cumpărat două dintre acestea pentru o zonă mai mare (bucătărie open-concept / dining / living). Avem de asemenea două pisici și un laborator de aur, iar soția mea are alergii. Nivelul zgomotului este o problemă imensă pentru mine, deoarece lucrez în jurul fanilor și al echipamentului toată ziua. L-am lăsat să alerge timp de două luni și le-am iubit. Cu animalele de companie, o mulțime de nepoți care vizitează, proprietăți semi-rurale și căldură de călcat în lemn, avem o mulțime de praf, polen și păr de animale. Când achiziționați un pachet filtru, acesta este livrat cu patru prefiltru și trei filtre HEPA (unitatea necesită trei filtre individuale). Pe baza a ceea ce văd până acum, cred că vom obține probabil două luni pentru prefilter și nouă luni pentru filtrele HEPA. Consider că asta a fost destul de bine. "

Cel mai bun purificator de aer care va dura un deceniu

Aparat de purificare a aerului Honeywell HFD-120-Q QuietClean Tower

4, 2 stele, 1, 399 de recenzii

"Nu scriu recenzii adesea, dar trebuia să fac acest produs. Am cumpărat acest purificator de aer acum nouă ani pentru a ajuta la un apartament care părea să creeze praf din aer subțire. A ajutat foarte mult. De atunci, a supraviețuit unei multitudini de mișcări greoaie cu mine, inclusiv o călătorie în țară. Chiar i-am pus în depozit pentru un an și jumătate bun și când am decis să îl curăț și să îl introduc, încă funcționează ca prima zi când l-am cumpărat. Nu mă pot gândi la nimic pe care l-am cumpărat vreodată, care mi-a durat atât de mult și am muncit atât de bine ".

Purificator de aer cu aspect deosebit

Coway AP-1512HH Purificator de aer Mighty

4.3 stele, 995 comentarii

"Excelent purificator de aer pentru camera noastră de zi. Iubește indicatorul de calitate a aerului colorat și caracteristica auto, așa că se aprinde atunci când ceva este detectat în aer, dar este în așteptare în restul timpului (există, de asemenea, mai multe setări continue). Este plăcut din punct de vedere estetic, în măsura în care curățătorii de aer merg. Am scrutat recenzii online înainte de a le achiziționa și sunt foarte fericit că am stabilit acest lucru. "

Cele mai bune purificatoare de aer plug-in

Plixio Portable Odor Eliminarea Plug-In Ionic Air Purifier

4, 1 stele, 235 comentarii

"Acest mic lucru este puternic! Pur și simplu conectați-l într-o priză deschisă și neacoperită și porniți-o. În funcție de dimensiunea camerei, mirosul a dispărut în câteva minute. M-am mutat într-un apartament, iar ultimul chirias era un fumător, așa că dulapul din față mirosea ca țigările. Am încercat fiecare deodorizant și odorizant de aer sub soare. Apoi, am cumpărat acest lucru mic. Am deschis ușa dulapului, am plasat Plixio în cea mai apropiată priză și l-am lăsat să funcționeze. În doar o oră întreaga cameră, nu doar dulapul meu, miroase curată! Nu mai miroase ca țigările!

Hamilton Beach TrueAir Plug-Mount Odor Eliminator

4 stele, 2.395 de comentarii

"Acest produs este un zeu! Sora mea are un câine și nu este cea mai curată persoană. Mizeria ei combinată cu vremea de 100 de grade din California a lăsat camera ei mirosind ca o coș de gunoi fierbinte. Ea este imună la miros, dar, în calitate de adunare, mirosea ordinea faultului care se scurgea din camera ei. Deci, după inacțiunea ei, am luat lucrurile în propriile mele mâini și am comandat eliminatorul de comandă a prizei de aer. NU-MI VINE SĂ CRED! După ce a conectat acest copil la o oră, mirosul a dispărut. Filtrul a înăbușit tot mirosul de câine și cenușă în camera ei și a înlocuit-o cu un parfum ușor și înfloritor.