alegerea poporului

Cele mai bune imprimante all-in-one de pe Amazon, conform recenzorilor hipendențiali

Anonim

Aici, ne place să ne gândim la noi înșine ca niște nebuni (într-un mod bun) despre lucrurile pe care le cumpărăm (cum ar fi pernele ), dar, la fel de mult cum ne-am dori, nu putem încerca totul . De aceea, avem People's Choice , în care găsim cele mai bune produse (de ex. Cele cu recenzii de la patru până la cinci stele și o mulțime de ele) și una din cele mai convingătoare. În timp ce am scris mai devreme despre cele mai bune imprimante generale , imprimante cu spațiu mic și alte accesorii de calculator, cum ar fi aceste tastaturi și mouse -uri ergonomice recomandate de experți , am încheiat cele mai bune imprimante 3-în-1 -printer-copiers) pe Amazon, potrivit recenzorilor. (Rețineți că recenziile au fost editate pentru lungime și claritate.)

Cea mai bună imprimantă all-in-one fără cartușe

Epson ET-3600 EcoTank Imprimantă color All-in-One Supertank

4 stele, 192 comentarii

"Da, această imprimantă costă puțin mai mult decât imprimanta medie. Am avut o imprimantă medie Epson înainte de aceasta și singura mea plângere cu ea a fost că am fost în mod constant în curs de cerneală și a fost scump să trebuiască să înlocuiți cartușele de cerneală tot timpul! Mă gândesc la ce am cheltuit pentru această imprimantă, că voi putea salva pe termen lung pe cerneală. Viteza de tipărire este rapidă, este liniștită și nu se scutură de pe raft în timp ce se tipărește! IUBESC această imprimantă! "

Cel mai bun imprimanta all-in-one portabilă

Imprimanta portabilă HP OfficeJet 250 All-in-One cu imprimare wireless și mobilă

4, 2 stele, 261 comentarii

"Sunt un vânzător pe drum și am fost în permanență ocupat să tipăresc facturi pentru clienți, până când am dat peste această imprimantă mobilă. Acum este mult mai ușor să imprimați factura direct din conexiunea mea de vehicul / birou fără fir sau cu un cablu pe care trebuie să-l cumpărați suplimentar. Funcționează pe baterie și se încarcă în decurs de o oră. Acesta este cel mai bun lucru vreodată. "

Cele mai bune imprimante all-in-one cu imprimare mobilă

Brother MFC-J475DW Imprimanta compactă cu jet de cerneală fără fir cu imprimare duplex

4 stele, 142 comentarii

"Am imprimat această imprimantă acum opt luni și funcționează excelent. Folosesc mult pentru scanarea documentelor în fișiere PDF, iar imaginile sunt foarte impresionante. Îmi place tava de alimentare. Pot încărca cinci sau șase pagini în el și să scanez fără a fi nevoie să ridic constant capacul și să scanez câte o pagină în același timp. Cerneala durează cu adevărat. Nu am fost nevoit să înlocuiesc cartușele de cerneală. Prețul pe această imprimantă este o afacere fantastică. Ar trebui să încercați! "

Imprimanta HP Envy 5535 e-All-in-One

4 stele, 112 comentarii

"Am cumpărat acest lucru pentru a înlocui o imprimantă de lucru mai veche și mai voluminoasă și mă bucur că am făcut-o. Când am deschis caseta a fost ușor de configurat, pornit și instalat cerneală. Odată ce a fost pornit, tocmai am urmat pașii de conectare la rețeaua mea, am urmat un test de tipărire și imediat am putut imprima direct de pe telefonul meu. Caracteristica de copiere este minunată deoarece lucrez de acasă și trebuie să fac frecvent copii pentru înregistrări. Această imprimantă este, de asemenea, un scaner care a venit la îndemână pentru crearea de fișiere PDF atunci când este necesar. Imprimanta este mult mai mică și mai ușoară decât cea din ultima mea. Mă bucur că m-am schimbat.

Cea mai bună imprimanta all-in-one sub 150 USD

Imprimanta multifuncțională monocromă compactă DCPL2550DW

4, 1 stele, 2, 497 comentarii

"Imprimați ceea ce doriți, ori de câte ori doriți. Aceasta este prima mea imprimanta laser. Am cumpărat acest lucru cu puțin peste un an în urmă și am trecut prin două tăișuri de hârtie și sunt încă pe cartușul de pornire! Uimitor! Acesta scanează minunat și copiază minunat, de asemenea. Nu am nici o plângere deoarece aceasta este cea mai bună imprimantă pe care am avut-o vreodată. Foarte ieftin pentru tipărirea hârtiei. Singurul lucru pe care trebuie să-l dau este imprimarea color, pe care mi-am dat seama că nu am de fapt nevoie de atâtea. Acesta este absolut un produs excelent care vă va economisi bani și hassles. Sunt doar supărat că nu am trecut la imprimante laser mult timp în urmă, în loc să pierd tot timpul, banii și agravarea pe imprimantele cu jet de cerneală ".

Cel mai bun imprimante color duplex color all-in-one

Imprimanta laser wireless duplex cu imprimanta color HP Color ImageClass MF634CDW

4 stele, 153 comentarii

"Această imprimantă este un schimbător de jocuri pentru un birou mic / acasă. Setează imediat, toate computerele din rețeaua LAN pot găsi, scanerul funcționează imediat, imprimă față-verso pe o singură trecere și nu pierdeți tonerul în două secunde, ca în cazul unui jet de cerneală. Eu sunt un techie și aceasta este una dintre cele mai bune experiențe extra-cu-box pe care le-am avut. De asemenea, se potrivește în partea de sus a unui dulap regulat de depozitare! "

Imprimantă laser color fără fir HP LaserJet Pro M281FDW

4 stele, 232 de recenzii

"Experiența mea cu această imprimantă a fost grozavă. Am folosit toate caracteristicile sale în ultimele luni și toate au lucrat minunat pentru mine. Imprima întotdeauna când am lovit Print și funcția scan-to-computer a funcționat perfect pentru mine. Deoarece este o imprimantă laser, se folosește toner în loc de cerneală și, prin urmare, cerneala nu se va usca după două săptămâni. Voi spune că nu este vorba de tipărirea fotografiilor. Pentru productivitate obișnuită, cum ar fi documente, diagrame etc., este o mașină excelentă. "

Cel mai bun imprimanta color duplex all-in-one sub 200 $

Imprimanta color Brother MFC-J5830DW color All-in-One

4 stele, 117 comentarii

"Imprimanta însăși este fantastic. Îmi place viteza (mult mai rapidă decât orice vechiul meu Epson), îmi place foarte multă soliditate a construirii imprimantei, îmi place modul în care se ocupă de imprimarea foto color, cu tonuri foarte plăcute și o interfață de imprimare care îmi oferă o mulțime de capacități de editare . Îmi place să pot desena hârtie din alegerea mea din două surse diferite și îmi place faptul că tava de alimentare din spate poate conține până la 100 de coli de hârtie simplă, care este în plus față de tava din față care deține 250 de coli. Folosesc imprimantele extensiv, imprimând zilnic documente color. "

Cel mai bun imprimante all-in-one alb-negru

Brother MFCL2750DW Imprimantă laser fără fir monocrom All-in-One

4, 1 stele, 1, 255 comentarii

"Aș putea să-mi dau niște lucruri, dar pentru 200 de dolari, nu poate fi bătut. Este o sursă de energie cu caracteristici de economisire a timpului și o mulțime de configurabilitate și se potrivește într-un mod fără fir de lucru bazat pe cloud. Cea mai bună parte a acestei imprimante, spre surprinderea mea, este conectivitatea la internet. Pot scana direct la Evernote, Google Drive, DropBox.

darn aproape de fiecare serviciu online major. Scanarea este foarte solidă și calitatea imprimării este bună, cu text ascuțit. Un accesoriu minunat de birou fără hârtie. "

Imprimantă laser multifuncțională HP LaserJet Pro M426FDW cu imprimare duplex

4, 2 stele, 318 comentarii

"Foarte fericit și impresionat! Instalarea a fost rapidă și foarte ușoară. Am setat-o ​​pe rețeaua mea wireless, așa că era necesar doar un cablu (cablul de alimentare). Am încercat-o cu calculatoarele de la etaj și jos și cu smartphone-urile noastre Android. De asemenea, am imprimat de pe o unitate flash USB și toate au funcționat fără probleme. M-am săturat de problema obișnuită a imprimantei cu jet de cerneală de uscare a cernelei, deoarece nu folosim imprimantele noastre atât de des. Acum, când trebuie să tipar, știu că va funcționa fără a fi nevoit să-l mâncați cu ajutajele cu jet de cerneală uscate sau înfundate. Ei bine, merita banii. "