recomandată de experți

Cel mai bun masina de curățat de mere, în conformitate cu bucătari de patiserie și brutari

Anonim

Bun pentru pregătirea gustărilor târzii sau a plăcilor de mere.

Dacă ați făcut vreodată plăcintă de mere, tarte tatin, mere clare - într-adevăr, orice rețetă care necesită o lire sau mai mult de mere proaspăt, curățate - știi cât de plictisitoare poate fi și peeling. Este o sarcină făcută mai dificilă atunci când nu aveți instrumentele potrivite, în mod special un peelingător de măr, ascuțit. Pentru a găsi cea mai bună modalitate de a coaja un măr, am vorbit cu șase brutari și bucătari de patiserie din New York, cunoscuți pentru plăcurile de mere și alte deserturi cu fructe, despre instrumentele pe care le folosesc pentru a coaja merele, atât în ​​magazine, cât și acasă . Iată cinci dintre cele mai preferate peeloare de mere și tehnici pentru a face ca toamna să coaceți puțin mai ușor.

Kuhn Rikon original elvețian translucent de peeling (3-Pack)

Degustatoarele standard în majoritatea bucătăriilor profesionale sunt peelingii elvețieni Kuhn Rikon; după cum ne-a povestit bucătarul-șef Jordan Andino în 2016, un cuțit Kuhn a fost unul dintre instrumentele de bucătărie de care avea nevoie, în timp ce lucra la spălătoria franceză. Și, deși sunt multitascari reali în bucătărie, sunt deosebit de buni pentru mere. Aceste masinarii sunt ieftine - la fel de putine ca si 3 dolari atunci cand cumparati in pachete - si sunt disponibile la cele mai multe magazine de restaurante.

Asta nu înseamnă însă că sunt de o calitate scăzută. "Sunt usor de folosit, curate si inlocuibile atunci cand lama scade", spune Nina Brondmo, proprietara lui Bakeri din Williamsburg. Pentru că sunt atât de ieftine, puteți să aruncați mașina de curățare atunci când este plictisitoare și să începeți cu una nouă. De asemenea, sunt rapizi, spune Neil Kleinberg, bucătar și partener la Clinton Street Baking Company, și lucrează rapid la mere, care este important într-un restaurant unde aveți de-a face cu buchete de fructe dintr-o dată sau acasă când doriți pentru a obține prin coaja cât mai repede posibil, fără a vă tăia.

OXO Binocluri bune pentru curățare

Pentru uz casnic, Kleinberg preferă peelarul clasic OXO cu mâner din cauciuc negru. "Este ascuțit și confortabil și durează mult timp", explică el. Spre deosebire de sculitorul elvețian, pe care îl trageți spre dumneavoastră pentru a scoate pielea de pe fructe, acest cap pivotant poate fi folosit prin împingerea lamei departe de dumneavoastră, făcându-l o opțiune puțin mai sigură pentru cei intimidați de obiecte ascuțite sau îngrijorați despre degetele de rupere. Cu toate acestea, mergem mai încet.

Johnny Apple Peeler de VICTORIO VKP1010, fontă, baza de aspirație

Următorul tip de peelă de măr sunt mașinile de sine stătătoare, cum ar fi Johnny Apple Peeler, care sunt surprinzător de ieftine când vă gândiți la cât de robuste sunt. "La Bubby's, unde facem atât de multe plăcinte cu mere, lucruul durează câțiva ani. Deci, probabil, va dura o persoană obișnuită două generații, care este întotdeauna frumos ", explică bucătarul restaurantului și proprietarul Ron Silver. Dar doar pentru că este o bucată mare de metal nu înseamnă că e greu de folosit. Cu o singură rotire a mânerului, se poate mieza, felie și coaja, deși argintul folosește mai ales funcțiile de peeling și coring și apoi taie bucăți de bucăți pentru plăcinte.

Proprietarul și creatorul companiei Little Pie, Arnold Wilkerson, recomandă o mașină asemănătoare numită "Peel Away" (care este întreruptă acum), de asemenea din fontă, cu o cană de aspirație în partea inferioară pentru a preveni alunecarea și alunecarea. Pentru el, beneficiul acestui tip de corer și scrumieră dedicat de mere este cât de rapid funcționează. "Cu dispozitivul Little Peel Away, am reușit să coajăm și să corecem un caz complet în aproximativ 30 de minute", a spus el într-un e-mail. "Este nevoie de aproximativ cinci kilograme de mere pentru placinta de mere de casă, cu mașina" Peel Away ", care poate fi finalizată în mai puțin de zece minute."

VonShef 3 în 1 negru din aluminiu rotunjitor de peeling

Dacă căutați ceva chiar mai ieftin decât Johnny Apple Peeler, dar cu aceeași funcționalitate, Paige McMahon, bucătar de patiserie la Meyers Bageri din Marea Centrală din Marea Britanie, recomandă acest lucru de la VonShef. "Acest pejer face toate lucrările plictisitoare din plăcinte, astfel încât să vă puteți îndrepta atenția spre obținerea crustelor dvs.", spune ea. "Cel mai important, dacă aveți grijă de acest peeling, acesta va avea grijă de tine. Curățați-l bine și aveți nevoie de foarte puțină altă întreținere. "Cu toate acestea, ea avertizează:" Asigurați-vă că ventuza de pe partea inferioară este bine închisă sau că sculptorul și merele vor zbura ".

Pentru cei care încearcă să-și maximizeze viteza, bucătarul de patiserie Dominique Ansel a creat un dispozitiv sălbatic care să facă acest lucru, prin conectarea uneia dintre aceste mașini de curățare a mâinilor de bătrânețe la o mașină de foraj standard.

Vezi acest mesaj pe Instagram

O postare partajată de dominiqueansel (@dominiqueansel)

"Acesta va funcționa cu orice mașină de curățat manualul și un burghiu standard de putere", spune Ansel. "Atașați capul de burghiu în partea din față a sculitorului și atunci când începeți să găuriți, sculitorul va începe să se întoarcă și să vă desprindă mărul." Nu există niciun nume pentru acest dispozitiv juriu-manipulat, este doar ceva ce el credea că ar putea ajuta echipa lui să se coajă merele mai rapide pentru Anul Piecii Dominique Ansel Bucătărie (și deja vândute), unde servesc felii nelimitate de zece tipuri diferite de plăcinte.

BLACK + DECKER LDX120C Drill de litiu ionic de 20V MAX

Utilizarea unui burghiu electric este cu siguranță o alegere agresivă și poate nu pentru consumatorul mediu, dar atunci când aveți de-a face cu sute de kilograme de mere selectate, începe să pară o idee mai puțin nebună.