alegerea poporului

Cele mai bune covoare de pe Amazon, conform recenzorilor hiporentziști

Anonim

Aici, ne place să ne gândim la noi înșine ca fiind nebuni (în mod bun) cu privire la lucrurile pe care le cumpărăm, dar, la fel de mult cum ne-ar plăcea, nu putem încerca totul. Din acest motiv, avem People's Choice , în care găsim cele mai bine cotate produse și identificăm cele mai convingătoare. În timp ce am acoperit covoarele " Casper de covoare de epocă ", au studiat designeri pentru cele mai bune covoare de suprafață sub 500 de dolari și au vorbit despre cele mai bune mese de cafea care le-au pus pe acestea, aici găsim cele mai bune covoare din zona bugetului sub 200 $, așa cum a fost revizuit pe Amazon. (Rețineți că recenziile au fost editate pentru lungime și claritate.)

Cel mai bun covor de seagrass

Safavieh Colecția de fibre naturale NF114A Basketweave Caramida de vară naturală și bej roșie (5 'x 8')

4, 1 stele, 939 comentarii

"Dragostea, iubirea, IUBIRE aceste covoare !!! Am doi câini de 45 de kilograme care iubesc să facă zoomuri și să alunece peste podelele mele. Covoarele de obicei nu au nici o șansă, chiar și cu bandă de covor! Aceste covoare de iarbă sunt groase! Super bine făcut! Cusături perfecte, colțuri perfecte de 90 de grade! Nu sunt pline pentru a merge mai departe, dar, Bună ziua, sunt făcute din fibre naturale! Foarte durabil! Am avut aceste lucruri de câteva luni acum și nu puteam fi mai multumit de cumpărarea mea! "

Cel mai bun covor de iută

NuLOOM Natural Hand țesute Rigo Jute Area Covor, 8 'x 10'

4, 1 stele, 303 comentarii

"Acest covor este uimitor! Am vrut să-mi pun sub masa de mese. Cu patru nepoți, nu am vrut să cheltuiesc mulți bani în cazul unei plăci spaghete căzute. În lunile pe care le-am avut, am găzduit mai multe mese de cină, iar covorul a rămas frumos. Culorile variate leagă toate pădurile din sala noastră de mese împreună. "

Cel mai bun covor de lana

Safavieh Cambridge Colecția manuală marocană din lână maro (6 'x 9')

4, 2 stele, 219 de recenzii

"Absolut minunat. Bineînțeles, m-am așteptat să scape puțin. Fără griji. Se aspiră bine de câteva ori, iar vărsarea se va îmbunătăți. După câteva săptămâni de aspirare cu vele, acesta va rămâne frumos îngrijit și nu va mai fi vărsat. Pentru preț, calitatea nu poate fi bătută. Perfect pentru cabana mea de plajă. Îmi place în special textura ridicată a accentelor din fildeș. O să mai primesc un alt moment când e timpul să schimb de covoare în casa mea principală.

Cel mai bun model de covor

Safavieh Hudson Shag Colectia Marocan Diamond Trellis Area Rug (4 'x 6')

4, 8 stele, 1, 129 de comentarii

- Nu pot vorbi destul de mult de acest covor. Este atât de gros și de pluș, și absolut frumos! Avem un copil din ce în ce mai mobil și aveam nevoie de ceva moale și cushy pentru el să joace pe. După ce am căutat în fiecare magazin imaginabil, am luat plonjeta și i-am ordonat - chiar și prin faptul că eram atât de nervos, ordonând un covor pe care nu l-am văzut niciodată în persoană. Dar nu puteam fi mai fericit cu acest covor! Avem 9 x 12 ', pentru referință. "

Cel mai bun covorasor solid

Unic Loom Solo Solid Shag Collection Colectia moderna plush Cloud Gray Rectangle (5 'x 8')

4, 2 stele, 1, 813 comentarii

"Am cumpărat covoare din lemn pentru a tripla prețul care nu era la fel de frumos ca acesta. Nisip gros, înalt și înalt. Culoare ușor mai întunecată decât în ​​fotografii, dar complet acceptabilă. A fost nevoie de o zi sau două pentru a "răsturna" - cu greutăți pe colțuri - dar acest lucru este de așteptat, iar covorul este doar superb și luxos moale ".

Safavieh California Premium Shag Colecție SG151-1313 Geantă bej covor (8 'x 10')

4 stele, 5, 523 comentarii

"N-am știut niciodată că era posibil să aștept cu adevărat să stau pe / așezat pe / pe un covor nou, dar asta ma făcut pe mine credincios! Cresterea inalta si grajdul dens, mai mult decat livrarea! Spre surprinderea mea, a făcut ca camera noastră de zi să fie uriașă și să ne lumineze spațiul. Se aspiră cu ușurință și o scurgere pe care am șters cu ușurință. Am avut-o în casa noastră timp de o lună și cu adevărat nu am putut fi mai fericit cu achiziția noastră. Pretul companiei Amazon pentru acelasi produs exact bate pe cel de cel putin cinci alte site-uri. "

Cel mai bun covor din piele de oaie

Safavieh Faux Mătase din piele de oaie FSS235A Suprafață de cretă Shag Rug (5 'x 8')

4, 2 stele, 292 de recenzii

"Sunt atât de fericit cu acest covor! Îmi plac covoarele din piele de oaie, dar nu vreau să cumpăr una reală, deoarece gândul la asta ma făcut trist. Nu eram sigură că aș putea găsi o versiune faux care ar părea reală și ar fi la fel de moale, dar am făcut-o! Am avut acest covor timp de mai multe săptămâni acum și a devenit chiar mai bine cu utilizarea. Chiar i-am vărsat câteva lucruri și l-am curățat cu ușurință. Ușor de vid, de asemenea. Este incredibil de moale și îmi place cum arată. "

Cel mai bun covor marocan

NuLOOM Marocan Blythe Area Rug, 5 'x 7' $ 2 5 "

4, 5 stele, 550 comentarii

"Nu cred că am scris vreodată o revizuire Amazon, ci o vacanță sfântă - aceasta merită! Am șase câini. Permiteți-mi să vă spun doar. Nu știu ce fel de magie drăguță au pus pe acest băiat rău înainte de expediere, dar acest lucru nu va rămâne. Sincer, nu știu cum este posibil acest lucru, având în vedere că este o culoare alb-deschisă, dar domn bun, sunt fericit! "

Cel mai bun covor persan

Orașul nou Albastru Albastru Argintiu Isfahan Lână zona persană Covoare 5'2 x 7'3

4, 4 stele, 938 comentarii

"Am cumpărat aceștia că ar putea fi" unelte de unică folosință ". Dacă câinii au făcut ceea ce fac câinii (fără vreo intenție), am crezut că nu ar fi o problemă să le înlocuiască. Ei bine, arata asa de bine ca le-am pastrat animalele de pe ele. Se amestecă perfect cu noua podea din lemn de esență tare. Sunt cea mai bună surpriză pe care am comandat-o nevăzută din Amazon. Îi iubim. Ele arata si se simt la fel de bune ca si persanul autentic pe care-l avem intr-o alta camera. "

Ottomanson Ottohome Design oriental oriental Heriz cu suport din cauciuc non-skid, 60 "L x 78" W, roșu

4.3 stele, 522 comentarii

"Până acum, am trei dintre aceste covoare și tocmai am comandat un al patrulea. Am două verde și una roșie, cu un alt roșu pe drum. S-ar putea să ghiciți că iubesc acest covor. Culorile nu sunt chereste deloc. Sunt minunate pentru covoarele de noroi de lângă o ușă sau într-o zonă puternic traficată. Se potrivesc bine cu adevărații mei persani. Nu am avut probleme să le curăț cu vid. Am spus că nu alunecă? Și prețul este corect. "

Cel mai bun covor abstract

Nourison Celestial Modern zona de rugăciune, 5'3 "x 7'3", gri multicolor

4 stele, 266 de recenzii

"Am trecut printr-o despărțire proastă și am decis că, în loc să fiu morose, aș adăuga mai multă culoare în viața mea. Am cumpărat acest covor pentru a înlocui cel pe care la luat. Când sa întors să-și ridice ultimele lucruri rămase, a comentat-o ​​trist: "Se pare că se descurcă bine.

"Nu eram, dar am găsit ceva frumos de apreciat."