cadouri aprobate de experți

Cele mai bune cadouri pentru copii de 2 ani

Anonim

Dr. Roberta Golinkoff, profesor de psihologie la Universitatea din Delaware si co-autor al bestsellerului New York Times A deveni briliant: ce stiinta ne spune despre cresterea copiilor de succes, are un sfat principal cand vine vorba de jucarii si cadouri de 2 ani "Nu le constrângeți". Lăsați fiecare jucărie deschisă și maleabilă, astfel încât copilul însuși să învețe lucruri noi, să-și dezvolte imaginația și să-și descopere propriile căi de a se distra. În același timp, "încep să pună două cuvinte împreună, astfel încât să poată vorbi cu noi și să se plângă dacă nu le place ceva". Limbajul, adaugă ea, îi ajută pe copii să se angajeze în autoreglementare. "Ei înțeleg când spuneți:" Puteți conta la zece? Atunci voi fi gata. Dacă îi spui copiilor tăi: "Așteaptă, așteptați", atunci ei pot să spună asta pentru ei înșiși sau să aștepte acest lucru sau ceva. "Pentru a ajuta procesul de învățare și pentru a mângâia cei doi terori, Dr. Golinkoff ne-a ajutat să alegem 15 de cadouri minunate pentru copii de 2 ani. Ca un bonus, aceste jucării pot acționa ca o distragere a atenției atunci când aruncă o tantra. De asemenea, am primit ghiduri de cadouri pentru copii de toate vârstele, inclusiv copii de 1 an, 3 ani, 4 ani, 5 ani, 6 ani, 7 ani, Copii de 8 ani și copii de 9 ani.

Și dacă sunteți în căutarea de jucării de vacanță, nu ratați jucăriile copilului de top să cumpere înainte de a le vinde - am vorbit cu experții pentru a găsi cele mai tari jucării din 2018.

Melissa & Doug Să jucăm praful de case! Mătura! Mopul! Set 6-Piece Pretend Play

Dr. Golinkoff îi place acest set de curățare deoarece nu numai promovează activarea, ci îi încurajează să fie de ajutor. "Copiii doresc mereu să fie ca oamenii mari. Deci, dacă văd că folosiți ceva, vor și ei să facă acest lucru ", spune ea. Si daca pot sa se joace cu un alt copil, chiar mai bine: "[Aceasta si celelalte jucarii de mai jos] necesita ca copiii sa fie activi si pot impulsiona dezvoltarea imaginatiei, precum si cresterea interactiunii sociale atunci cand este folosit cu un alt copil.

Pasul 2 Cel mai bun set de bucătărie pentru bucătari

Ceea ce ne aduce la următorul pick, un set de bucătărie pentru joacă. "Îmi place că au arătat un băiat pentru setul de jucării din bucătărie", spune ea. "Toată lumea ar trebui să învețe cum să gătească". Bucătăria este un alt instrument excelent pentru a-și încuraja imaginația, adaugă ea. Copiii în vârstă de doi ani pot să creadă că pregătesc cina pentru familie și că "au un moment minunat".

Setul de baschet Little Sets EasyScore

Deși acest set de baschet poate părea provocator pentru un copil de 2 ani, Dr. Golinkoff spune că copiii din această vârstă pot învăța destul de repede, după ce le arăți cum se face. Este, de asemenea, un moment în care își îmbunătățesc abilitățile motorii. "Ei învață, de asemenea, răbdarea", spune ea, "care este un tip de autoreglementare, cum să așteptați. Ei își măresc funcționalitatea executivă, care este numele fantezist pentru a putea controla inhibițiile lor ".

Pasul 2 Șevalet pentru doi cu litere și numere magnetice bonus

"Copiii iubesc să picteze", spune dr. Golinkoff. Șevaletul fold-up facilitează experimentarea de culori și texturi pe o pânză de mari dimensiuni. "Nu-mi pasă dacă părinții primesc ziar, carne de măcelar sau hârtie maro", spune ea, atâta timp cât copilul este liber să facă cum vrea.

Creioane dreapta stânga

Pentru un desen mai simplu, în timp, încercați acești creioane răsucite, a căror formă îi ușurează pe copii să le prindă. "Desenul începe să predea lucruri ca activitate simbolică, chiar și cu scârbări", spune dr. Golinkoff. "S-ar putea sa te gandesti ca ceea ce iese este mush, dar au inceput sa aiba intentie si au un control suficient pentru a pune linii pe hartie. Imaginați-vă cât de rece este să fiți doi ani și să puneți ceva pe o bucată de hârtie și să vedeți că arta apare în celălalt capăt.

Battat caseta de sunet puzzle

"Formatoarele de sortare sunt jucaria mea preferata in varsta de 2 ani", spune Dr. Golinkoff. "Îi iubesc pentru că încep să acorde atenție unor lucruri precum forme și culori și pot să țină lucrurile și le place să împingă lucrurile prin găuri. Pot să pună lucrurile, să scoată lucrurile. Doar tocmai am reușit. "Aceasta, în culori plăcute silențioase și pastelate, are, de asemenea, un sunet pentru fiecare formă corespunzătoare.

Sesame Street Prietenii lui Elmo Stack & Nest

Iată un alt sortare a formelor pentru copii de 2 ani, care încep să observe lucruri precum forma și culoarea. Cea mai mare lucru despre această versiune Sesame Street este că ei sunt, de asemenea, cuiburi de păpuși.

VTech Pop-a-Balls Push & Pop Buldozer

Copiii activi care încep să se simtă cu adevărat confortabil cu mersul pe jos se vor bucura de faptul că bilele zboară din vârful acestui buldozer atunci când merg pe jos, doar pentru a fi prinși înapoi în cabină. Cu cât merg mai repede, cu atât este mai dificil să faci captura.

Primul set de trenuri Brio pentru căile ferate

Acum este momentul să le începem pe un set minunat de piese clasice de trenuri de lemn. "Copiii iubesc mașinile care rulează pe piste", spune dr. Golinkoff. "Nu sunt foarte sofisticați la punerea la pista, dar le place să ia diferitele motoare și mașini pentru a le conduce în jur. În timp ce îmbătrânesc, cresc cu ea și pot începe să rearanjeze singuri pista. "

Moluk Bilibo

Bilibo, conceput de elvețian, este pentru fiecare preposition: ședință, alpinism, umplere cu lucruri - tot ce vine la imaginație. "Aceasta este cool. Poate fi o pălărie sau un scaun, care este distractiv ", spune dr. Golinkoff. "Mă duc după anumite principii, iar primul meu principiu este că jucăria nu trebuie să controleze prea mult ceea ce va face copilul. Întrebați: Este acest copil cu 90% și jucărie de 10%, sau 90% din jucărie și 10% copil? Dacă are doar un singur lucru de făcut, atunci jucăria controlează totul. Asta e mai deschisă, așa că își face propria lume.

Magneți magnetici pentru frigider pentru bărbați

Când nu se joacă cu bucătăria proprie, acești bărbați magneticiști urcă în sus și în jos în frigider pentru a le ține ocupați în timpul gătitului. "Odată ce le-ați lipi pe ele, le puteți muta în jur. Sunt întotdeauna acolo în bucătărie ", spune dr. Golinkoff. "Când părinții se pregătesc, copilul poate să-și miște autocolantele și este, de asemenea, un proces de învățare pentru a afla toate locurile pe care le lipesc".

Rainbow Whirls Pegging Game

Iată cârligele și inelele din lemn care se amestecă și se potrivesc în fiecare variantă. "Cred că chestiile astea sunt distractive. Copiii iubesc stivuirea lucrurilor pentru că vor să facă lucruri mai mari, la fel de mari ca ele însele ", spune ea. "Ori de câte ori copiii găsesc ceva ce pot face și este un pic de luptă, dar nu o luptă uriașă, asta-i cheia. Este puțin greu să pună acele cârlige în găuri. Asta construiește o coordonare mecanică fină. "

Hastya colorate Maracas din lemn

"Instrumentele sunt minunate deoarece copiii pot face orice cu ei și pot colabora cu alții", spune dr. Golinkoff. "Cu maracas te poți ridica și te plimbi cu ei și joci cu mama și cu prietenii. Ei trebuie să înceapă să învețe cum să colaboreze cu alții, cum să împărtășească, cum să aibă controlul impulsurilor - acestea prezic o mulțime de ceea ce se va întâmpla când se apropie de școală. Formarea relațiilor este baza tuturor. "

BETTERLINE Set de papusi pentru copii (set de 20 de piese)

"Îmi plac păpușile. Sunt o personificare a acestui lucru foarte interesant, care pare să vorbească și să se angajeze cu ei. Cât de distractiv este asta? ", Spune dr. Golinkoff. "Este minunat pentru că este o altă persoană care vorbește și le permite să se angajeze". Iată un set de animale și membri ai familiei pentru a ridica povestea de culcare - și pentru a dezvolta în continuare abilitățile și imaginația copilului de a-ți dobândi limbajul.

Sakkoro Geometry Toy

Încercați aceste forme translucide, care sunt mult mai interesante decât blocurile și au sute de combinații posibile. "Copiii văd aceste lucruri și doresc să învețe cum funcționează, cum merg împreună, că există posibilități nelimitate", spune ea. "Nu vrei să-ți înveți copilul că nu există decât un singur răspuns corect sau o modalitate de a pune blocul împreună. Asta le constrânge prea mult și nu le permite să aibă voință și imaginație liberă pentru a crea ceva nou. Când copii se joacă cu lucruri cum ar fi blocuri, învață lucruri - cum ar fi cât de înalt poți să mergi înainte de a cădea? De ce aceste lucruri rămân împreună în felul în care o fac? Vor să experimenteze. "