crede-mă că ar trebui să știu

Cele mai bune Swaddles Baby (și le-am încercat pe toate)

Anonim

Pentru un nou părinte, urmărirea unui somn bun se află la toate celelalte eforturi - cu excepția menținerii în viață a copilului, desigur. Pot atesta: Ca mamă pentru prima dată la o vîrstă de 2 luni, am petrecut multe nopți lungi, jiggling-o pe fiica mea adormită, în timp ce m-am îndreptat spre apartamentul meu pe culoarul-negru - nu eo ușurință atunci când podeaua este un câmp de mine covoare, leagăne și alte facilități, toate pregătite pentru a trezi copilul cu o interpretare veselă de "Twinkle, Twinkle, Little Star".

Ca atare, am devenit familiar cu un accesoriu aparent inofensiv de dormit pentru sugari: swaddle.

Pentru cei necredincioși, swaddles-urile sunt, în principiu, jachete pentru copii; atunci când sunt utilizate corect, ele sunt concepute pentru a ajuta un somn copil prin imitarea îmbrățișării strânse și calde a uterului.

Prima mea introducere la spânzurare a fost în spital după un proces de inducție și muncă de 15 ore. Bleary-eyed și uluit, am urmărit o asistență medicală înfășura în mod eficient fiica noastră într-o pătură moale, ușor, tuck, ori, violà! - până când seamănă cu un burrito adorabil. Această metodă pătură-origami este metoda tradițională de înfășurare, și o face bine este o formă de artă, rezervată tipurilor de mamă de pe pământ, babunii salbatice și berzelor - nu este vorba de niște nou-născuți ca mine.

Din fericire, există acum o mulțime de vrăjitoare disponibile care nu necesită părinții să facă cu răbdare un uter din o pătură. Dispunând de elemente de manechin, cum ar fi incuietori cu Velcro și fermoare la îndemână, aceste panglici permit unui părinte să înghită fără durere și să înfășoare rapid un copil într-un confort liniștit. În căutarea mea de somn, am încercat (prea) multe dintre ele. Iată rezultatele, pe care le-am clasat de la preferat la cel mai puțin favorit.

Câștigătorul

Sleepea

Dacă sunteți părinte lipsit de somn al unui copil, aveți nevoie de vestea cea bună: Această pisică este magică. În mod surprinzător, cred că - a fost dezvoltat din anii de cercetare atentă efectuată de dr. Karp, cunoscut sub numele de Regele Swaddle. L-am primit pe Sleepea ca un cadou de la un coleg vechi care lucreaza la echipa Happy Happier Baby (producatorii Snoo) cand fiica noastra avea in jur de sase saptamani si de atunci se bucura de momente regulate de peste sase ore de somn neintrerupt. Designul său blissfully simplu este alcătuit dintr-o "bandă inteligentă" elastică încapsulată într-un sac de respirație, care se poate respira, cu fermoar; tocmai ne-am așezat pe fiica noastră în sacul desfăcut, am legat ambele brațe de părțile laterale folosind trupa, apoi am zip-o - nu era necesară o poziționare atentă sau o pliere artistică. Bonus adăugat: Velcro pe Sleepea este proiectat pentru a fi mai liniștit, astfel încât să nu facă un zgomot oribil de zgârieturi atunci când o anulați - un criminal atunci când încercați să păstrați un somn adormit.

Runda de alergare

Swaddle Up

Fiica noastră îi iubește degetele și frecă fața - obiceiuri enorme care, potrivit Google, sunt moduri obișnuite pe care bebelușii le "auto-calmează". Swaddle Up a fost conceput ținând seama de această idee: în timp ce cele mai multe pantofi tradiționale fixează bratele unui copil la laturile ei, Swaddle Up își poziționează brațele în sus, astfel încât să poată accesa cu ușurință mâinile. Prima dată când am folosit-o, am fost încântat că fiica noastră nu numai că seamănă cu o stea de mare pastelată, dar și ea se simțea imediat în largul ei. În timp ce eu încă mai cred că metoda straitjacket este mai eficientă pentru încurajarea întinderii lungi a somnului neîntrerupt, această mâncare este pentru noi. În plus, este cea mai ușoară utilizare a tuturor vrăjitoarelor pe care le-am încercat - noi lăsăm bebelușul cu brațele în sus și o introducem în sac.

Locul al treilea

SwaddleMe

Datorită popularității sale cu mulți dintre copiii prietenilor mei, SwaddleMe a fost un favorit timpuriu în gospodăria noastră. O versiune modernă a swaddle-ului tradițional, a fost actualizată cu incuietori Velcro pentru a ușura origami pătură mai sus menționată; când este executată corect, face o treabă excelentă de a ne ține burritolike toată noaptea. Cu toate acestea, orice lucru care necesită înfășurare și împingere la ora 3 dimineața este provocator, mai ales cu un bebeluș pe mâini. De asemenea, Velcro-ul pe această pisică este tare - dacă se întâmplă să vă faceți griji în prima încercare de a vă învârti (voi), Godspeed în răsturnarea și refacerea fără a vă trezi copilul.

Locul al patrulea

Fotografie: (213)361-5119 Toate drepturile rezervate

Ollie Swaddle

Am cumpărat acest lucru - cel mai scump dintre ciorchine - pentru că mi-a spus o celebritate Bravo. După ce Cameran Wimberly din Southern Charm a recomandat Ollie Swaddle pe Instagram, am scos cu promptitudine $ 59, deoarece cred că este relativ și îmi imaginez că am putea fi prieteni. Ovalul Swallow este creat din materialul elastic, care conține șuruburi de Velcro și o buclă reglabilă pentru fixarea fundului. Acest design "o mărime potrivită pentru toate" este o caracteristică plăcută - mai ales atunci când vă aruncați din greșeală banii pe niște tricouri mici - dar este nevoie de un părinte pentru a poziționa cu atenție copilul pentru a asigura o potrivire adecvată. Inutil să spun că orice accesoriu pentru copii care necesită expertiză își pierde rapid favoarea în gospodăria noastră.

Locul al cincilea

Halo SleepSack

Vroiam să-mi placă acest lucru. De fapt, după ce n-am reușit să-mi învins fiica în spital, am trimis o mulțime de mesaje text panicate mamei mele, cerându-i să cumpere un cuplu pentru noi înainte de a vizita. Compusă dintr-un sac gros, din bumbac, fără mâneci - un teu de mușchi pentru copii - flancat de două aripi largi de bumbac, cu bumbac, Halo câștigă puncte pentru versatilitate; aceasta permite trei moduri diferite de înfășurare: ambele brațe fixate de partea copilului, cu un braț afară sau ambele brațe afară. În timp ce această caracteristică este atrăgătoare - mai ales pentru copiii mai în vârstă, care nu mai au nevoie de brațele lor înclinate - am găsit cantitatea de material copleșitoare pentru un copil. Iar după o noapte fără somn petrecută obsesiv, verificând dacă țesătura îi era îndoită în jurul feței mele, am învățat repede regula nr. 1 de a crește copilul: dacă ești treaz când dormi, ceva nu-i drept.