alegerea poporului

Cele mai bune piscine din Backyard pe Amazon, conform recenzorilor hiporentziști

Anonim

Aici, ne place să ne gândim la noi înșine ca fiind nebuni (în mod bun) cu privire la chestiile pe care le cumpărăm (ca pernele ), dar, la fel de mult cum am dori, nu putem încerca totul . De aceea avem People's Choice , în care găsim cele mai bine-recenzate (care sunt recenzii de la patru la cinci stele și o mulțime de produse) și una din cele mai convingătoare. Dacă expoziția noastră recentă cu privire la popularitatea din ce în ce mai mare a rezervoarelor de rezervoare de stocuri ți-ați dorit o piscină deasupra pietrișului, este o modalitate mai ușoară și mai puțin ușoară de a face acest lucru. (Rețineți că recenziile au fost editate pentru lungime și claritate.)

Cea mai bună piscină pentru o familie de cinci persoane

Set de piscine din rama metalică Intex cu pompă de filtru

4 stele, 1.016 comentarii

"Îmi place piscina mea Intex! Am avut primul nostru timp de șase ani, iar apoi poliii de metal au ruginit în cele din urmă, așa că am cumpărat unul nou. Cred ca poti cumpara stalpi noi, deci o sa facem data asta data viitoare; căptușeala era în formă perfectă. Câinii mei intră și ies din toată chestia asta și dacă poate rezista, poate rezista la orice. Pentru aproximativ 100 de dolari, nu poți obține mai bine decât asta. "

Cea mai bună piscină pentru o familie de cinci, care preferă umbra

H2OGO! Splash-in-Shade Play Pool

4 stele, 24 comentarii

"Iubiți absolut această piscină! Acesta este dimensiunea perfectă pentru lipsurile mele și este o mare alternativă la piscina dvs. tipic ușor de set. A fost mult mai ușoară decât am anticipat, iar copiii mei iubesc umbra, iar misterul a fost o caracteristică minunată. M-am gândit că prețul a fost mare și să presupunem ani de utilizare din acest bazin. Am avut deja o mulțime de oameni întrebându-mă de unde am primit-o.

Cea mai bună piscină pentru o petrecere la piscină

Setul de piscine Intex Oval Frame cu pompă de filtrare, scară, pânză de pământ și capac de piscină

4.1 stele, 46 comentarii

"Aceasta este a doua mea piscină de suprafață Intex. Pentru cei care îi dau mai puțin de cinci stele, amintiți-vă doar cât ați plătit pentru el. Este o piscină de 500 de dolari sau mai puțin! Pentru banii cheltuiți, acest lucru este absolut minunat. Am aflat de la prima mea piscină că filtrul de nisip și sistemul de apă sărată au fost calea de parcurs. Am, de asemenea, un pad mare de beton în curtea din spate, deci nivelarea nu este o problemă. Doar amintiți-vă că este mai puțin de 500 de dolari și gata să plece în câteva ore. Cele mai bune 500 de dolari pe care le-am petrecut vreodată. Nenumărate ore de distracție cu familia și prietenii.

Cea mai bună piscină pentru un părinte și un copil

Intex Mini Frame Pool

4.1 stele, 109 comentarii

"Este dimensiunea perfectă pentru mine și pentru cei de 16 luni. Are o mulțime de spațiu de joc și poate ajunge ușor în piept în apă. Mă încadrez în piscină și foarte confortabil, și sunt mereu la îndemâna brațului. Am putea să ne potrivim cu ușurință unui alt copil mic sau chiar unui alt adult (deși ar putea începe să se simtă aglomerat cu un al doilea adult). Era ușor de asamblat după un gând, deoarece instrucțiunile erau puțin mai puțin clare. Am așezat-o într-o verandă din beton, cu o matriță de spumă sub ea. Este cantitatea perfectă de pernă.

Cea mai bună piscină cu o cascadă

Piscina de pulverizare a balenelor de pescuit Intex

4 stele, 230 comentarii

"Mai mare decât mă așteptam, iar fiul meu îi iubește să se răcească în zilele fierbinți. Este de 5 ani și este prea mare pentru piscinele de copii, așa că am pus acest lucru în mod special la sfârșitul diapozitivului și el sa distrat atât de mult cu asta ".

Cel mai bun bazin cu un tobogan

Centrul de jocuri gonflabile Intex Hello Kitty

4 stele, 20 comentarii

"Aceasta este o piscină minunată, deși foarte roz, pentru un copil mic. Aspersoarele sunt minunate, la fel ca și diapozitivul. Am platit $ 36 pentru asta si a meritat bine. Fiica mea nu vrea să iasă din piscină. Mi-aș fi dorit să fi avut o piscină când eram mic.

Cea mai bună piscină pentru un singur copil

Piscina pentru copii de gheață Intex Sunset Glow

4.3 stele, 736 comentarii

"Această piscină mică este o dimensiune bună pentru cei de 1 an. Îl folosim ca un stilou de joc atunci când suntem în curte și, de asemenea, ca o piscină bătătorită cu puțină apă și câteva jucării. Am folosit-o chiar și ca un pat mic când fiul nostru a adormit pe o petrecere pe plajă. Dimensiunile sale minore ușurează împachetarea într-o pungă și se aruncă în aer puțin în timp. De asemenea, este durabil, așa cum l-am folosit de mai multe ori, fără scurgeri sau lacrimi până acum. "

Cea mai bună piscină pentru iubitorii de pește

Piscina inflamabila pentru piscine cu infrarosu Intex

4, 5 stele, 315 comentarii

"Cei 6 luni care mi-au plăcut experiența de primă piscină în acest bazin. Îmi place cât de drăguț este, fiul meu a zâmbit și a râs la marele pește de îndată ce l-am umflat. Și este atât de confortabil, cu o fundătură drăguță și cu căptușeală solidă. Are o cantitate perfectă de baldachin, poate fi în cea mai mare parte umbrită de soare, dar parțial de soare dacă vrem să fie un pic. Ne placeam piscina asta! Nu pot să aștept să-l folosesc toată vara. "

Cea mai bună piscină pentru animale de companie

FrontPet pliabil câine PET piscina de baie

4.2 stele, 197 comentarii

"Am cumpărat acest lucru pentru rațele noastre indiene Runner. Sunt foarte mulțumiți de ea și iubesc să-i stropi în ea. Am avut-o timp de o lună acum și sa ridicat în picioarele lor ascuțite. Îmi place că se îndoaie - ceea ce va face depozitarea ușoară în timpul iernii ".