cel mai bun. într-adevăr.

Cele mai bune cadouri Bar-Mitzvah, potrivit băieților de 13 ani

Anonim

De la Beats la Yeezys.

Probabil că nu ar fi prea departe de adevăr să spun că cel mai activ moment social al vieții mele a fost sezonul bar-și bat-mitzvah. În clasa a șasea și a șaptea la școala mea de la Yeshiva, am avut un fel de petrecere sau eveniment în fiecare weekend timp de doi ani. Drama grupului prietenilor și consumul Shirley Temple au fost la un nivel ridicat de timp. Și fiecare sărbătoare a bărbatului sau a femeii a venit cu o surpriză de daruri. Nici o fată nu sa mutat în clasa următoare fără o brățară Tiffany Heart, în timp ce băieții au strâns grămezi de bani și DVD playere portabile. Dar asta a fost acum câțiva ani și totul este depășit, așa că am reușit cu băieții de astăzi să-i vedem pe cei de la bar-mitzvah pentru a vedea ce se întâmplă (stați la ediția bat-mitzvah). Nu au fost tot ceea ce vorbeau, băieți adolescenți pe care încercăm să-i angajăm aici, dar am reușit să scoatem câteva sfaturi calde.

Noah Syndergaard New York Mets Autografat Baseball

William a cerut "semnătură sportivă semnată", așa că am găsit un baseball autografat de pitul Mets Noah Syndergaard.

Russell Westbrook Oklahoma City Thunder Încadrat 15 "X 17" colaj cu o bucată de minge de echipă utilizate

Jonah a răspuns, de asemenea, "memorabilia sportivă", așa că am găsit acest colaj Russell Westbrook care include o bucată de minge folosită de echipă.

Segway miniPRO | Smart Self Balancing Personal Transporter cu controlul aplicațiilor mobile

Jeremy ne-a adus în zona electronică, spunând pur și simplu "un Segway". Această mini versiune este mult mai accesibilă, dar cu siguranță încă extravagantă. Obțineți un grup pe care să-l cipați.

Genesis H1 Gemini Hoverboard

John a răspuns: "skateboard-ul electronic", și apoi a explicat că el a mevana hoverboard, așa că se pare că aceste lucruri încă mai au un moment.

iPhone 7 plus

Cererea cea mai detaliată a venit de la Ben, care vrea "un iPhone 7 Plus cu o mulțime de spațiu de stocare, așa că pot descărca o mulțime de lucruri". Și eu, Ben.

Adidas Yeezy Boost 350 "Turtle Dove"

Jake: "Yeezys", care în prezent sunt disponibile numai prin distribuitori la margini sălbatice. Orice părinte care face acest lucru va fi cu siguranță amintit pentru o viață.

Beats Solo2 Căști cu fir pe perete

Yonah, iubitor de muzică, așteaptă cu nerăbdare "o pereche de bătăi".

Sony PlayStation 4 Slim

Jeremy, jucătorul, vrea un "PS4". Pentru cei neinițiați, înseamnă PlayStation 4.

Paul Cuff Link-uri

Dovi, probabil cel mai matur din grup, spune că dorește "legături cu manșoane de argint sterlină". Cele de mai sus sunt o pereche simplă de pornire, dar Paul Smith face, de asemenea, link-uri pentru manșetă pentru bărbați și pentru bărbați mai puțin ireverențioși și aventuroși. de vestiar de ani.

E-mail

Prin trimiterea e-mailului dvs., sunteți de acord cu Termenii și Politica noastră de confidențialitate.