ghișeu unic

Cele mai bune esențiale pentru baie

Anonim

Pentru a vă face baie într-o versiune puțin mai actualizată a acestui lucru.

Baia poate fi în cazul în care unele dintre momentele dvs. cele mai private se întâmplă, așa că de ce să nu-l transforma într-un sanctuar bine-numit ">

Cel mai bun decor de baie

O perie de toaletă în formă de pisică și un coș de gunoi mat, roz, sunt doar câteva dintre lucrurile pe care le puteți obține la zhuzh până baie.
Citiți mai multe despre cel mai bun decor de baie.

Cele mai bune mănunchiuri de baie și covoare

Indiferent dacă vreți ceva abstract, polka-punctat sau doar făcut din bambus, există o mulțime de covorașe de baie de a alege de la.

Cel mai bun accesoriu pentru toaletă

Nu am știut că avem nevoie de o lampă activată de mișcare care se fixează pe marginea toaletei, dar Illumibowl simte mișcarea într-o baie de culoare neagră și se aprinde, eliminând astfel nevoia de mișcare pentru comutatorul de lumină. Am fost vânduți.
Citiți mai multe despre cel mai bun accesoriu pentru toaletă.

Cel mai bun accesoriu pentru toaletă

O bucată de material plastic alb care se află în jurul toaletei tale, Squatty Potty va schimba modul în care te duci. În primele câteva secunde, credeți că nu se va întâmpla nimic altceva - ceea ce înseamnă că nimic nu se va întâmpla - până când se întâmplă brusc. Ceea ce se simte uimitor.
Citiți mai multe despre cel mai bun accesoriu de toaletă.

Cel mai bun piston de toaletă

Foto: Amabilitatea vânzătorului

Descoperite de scriitorul nostru după ce au consultat proprietarul unui magazin de articole de fierărie, pistonul de toaletă acordeon a salvat cârpeaua de toaletă cronică din unele dintre momentele cele mai întunecate.
Citiți mai multe despre cel mai bun piston de toaletă.

Cele mai bune prosoape de baie

Indiferent dacă aveți nevoie de ele mari și pufos, sau ați trecut pe minunatele prosopuri turcești, am găsit cele mai bune zece pe Amazon, așa cum au decis revizorii online (cam nebun).
Citiți mai multe despre cele mai bune prosoape de baie.

Cel mai bun uscător de păr

Foto: Amabilitatea lui Dyson

Proiectat de James Dyson (el din acele viduri revoluționare), acest uscător de păr nou este minunatul șoaptă pe care l-ați căutat.
Citiți mai multe despre cel mai bun uscător de păr.

Cel mai bun fier curling

Foto: Amabilitatea vânzătorului, Getty Images

Un scriitor a încercat fiecare fier de curling sub soare, dar acest 40 de dolari a lucrat mai bine decât oricare dintre ele.
Citiți mai multe despre cel mai bun fier de curling.

Cea mai bună periuță de dinți

Foto: Amabilitatea vânzătorului, Getty Images

Pentru scriitorul nostru, trecerea de la o baterie electrică Oral-B de 30 de dolari la această periuță de dinți Sonicare se simțea ca o îmbunătățire de la un Chevrolet la un Tesla. Aflați de ce periuța de dinți cu perie de 31.000 de perii este în valoare de fiecare bănuț.

Citiți mai multe despre cea mai bună periuță de dinți.

Cea mai bună pastă de dinți pentru albirea dinților

Foto: StevanZZ / Getty Images / iStockphoto

Folosind pur și simplu pasta de dinți, păstrează dinții scriitorului nostru suficient de alb, încât igienistul le comentează la fiecare vizită. Este chiar sigur pentru cei mai sensibili dinți în fiecare zi.
Citiți mai multe despre cea mai bună pastă de dinți albă pentru dinți sensibili.

Cel mai bun Whitener de dinți cu acțiune rapidă

La fel ca Crest Whitestrips, doar instantanee și mai puțin dureroase, acest gel clar sa transformat într-un truc al unui scriitor pentru dinții mai albi, înainte de orice mare eveniment.
Citiți mai multe despre cel mai bun produs de albire a dinților cu acțiune rapidă.

Cel mai bun produs pentru îndepărtarea părului pentru femei

Femeile tind să pună în timp lipsă de timp, bani și agonie în îndepărtarea părului lor. Soluția cea mai eficientă, în conformitate cu dermatologul Dr. Carlos Charles, este rasul cu aceste mici mașini de ras japoneze pentru față.
Citiți mai multe despre cel mai bun produs de îndepărtare a părului pentru femei.

Cel mai bun instrument pentru burete pentru îndepărtarea părului din spate

Foto: Amabilitatea vânzătorului. Getty Images

Aruncarea spatelui poate fi o sarcină herculeană, dar această baghetă de plastic o ușurează. Pur și simplu palmează în preferat dvs. de razor și țintă că părul cu ușurința de un spate zgârieturi.
Citiți mai multe despre cel mai bun instrument de ras pentru îndepărtarea părului înapoi.

Cel mai bun Clipper pentru unghii

Descoperite la un aeroport din Tokyo, aceste mașini de tăiat unghii japoneze se strecoară prin cuie ca un Santoku printr-o tomată.
Citiți mai multe despre cel mai bun tuns unghii.

Cel mai bun picior de coajă și exfoliere

Un secret coreean de frumusețe, acest set de papuci din plastic este umplut cu gel clar. Introduceți picioarele goale în papuci, legați-le și așteptați o oră. O saptamâna mai tarziu, picioarele voastre s-au scos din bucati de piele moarta, subtire, piele moale. Procesul nu provoacă dureri sau mancarimi. De fapt, se simte minunat. Piciorul tău arată ca și cum tocmai a primit cea mai scumpă pedichiură din lume.
Citiți mai multe despre cel mai bun coaja și exfoliatorul pentru picioare.

Cel mai bun racletă pentru limbă

Chiar dacă periați fiecare colț al gurii, nu există nici un substitut pentru puterea de distrugere a halitozelor unui răzuitor de limbă. Scriitorul nostru a găsit versiunea finală pentru respirația dimineții.
Citiți mai multe despre cel mai bun răzuitor al limbii.

Cel mai bun radio de duș

"Sunt complet obsedat de cablul de dus Sangean. Nu este deosebit de drăguț și cu siguranță nu este plin de farmec, ci de mâna lui Dumnezeu, mi-a schimbat viața - cel puțin acea parte din viața pe care o petrec în duș, ceea ce este o parte nesemnificativă de timp. Sunetul este bun, este impermeabil la aburi, iar cu zece presetări puteți trece înainte și înapoi între NPR și Hot 97 cu o frustrare minimă. "- Izzy Grinspan, editor principal, Cut

Citiți mai multe despre cel mai bun radio de duș.

Cel mai bun difuzor de baie

Dacă încă mai puneți iPhone-ul în chiuveta dimineața pentru muzică de duș, încercați acest lucru în schimb. Este ca diferența dintre audierea reverbului de la un concert și ședința în al patrulea rând.
Citiți mai multe despre cel mai bun difuzor pentru baie.

este un site nou conceput pentru a expune cele mai utile recomandări de experți pentru a cumpăra lucruri pe vastul peisaj de comerț electronic. Unele dintre ultimele noastre cuceriri includ cel mai bun notebook , tricouri negre , blugi aprobați de editor de modă , periuță de dinți și decor de apartament . Rețineți că toate prețurile pot fi modificate.

Dacă cumpărați ceva prin legăturile noastre, New York poate câștiga o comisie de afiliere.