alegerea poporului

Cele mai bune prosoape de plajă pe Amazon, conform recenzorilor Hyperenthusiastic

Anonim

Aici, ne place să ne gândim la noi înșine ca fiind nebuni (în mod bun) cu privire la chestiile pe care le cumpărăm (ca pernele ), dar, la fel de mult cum am dori, nu putem încerca totul. De aceea avem People's Choice , în care găsim cele mai bine-recenzate (care sunt recenzii de la patru la cinci stele și o mulțime de produse) și una din cele mai convingătoare. În timp ce am scris mai devreme despre cele mai bune scaune de plajă , umbrele și corturi , aici am înrobit cele mai bune prosoape pentru plajă, potrivit oamenilor. (Rețineți că recenziile au fost editate pentru lungime și claritate.)

Cel mai bun prosop de plajă

Laguna Beach Textile Co

4, 5 stele, 341 comentarii

"Îmi place acest prosop! Căutam un prosop de plajă pentru a-mi păstra piscina. Acest prosop este mare, gros și absorbant. Am spălat-o de mai multe ori și mi-a păstrat culoarea și forma. Am câteva prosoape în jurul piscinei, dar toată lumea merge pentru asta, atât de mult încât am comandat mai multe. Nu pot spune destul despre acest produs. Dacă sunteți în căutarea prosopului perfect de plajă, asta este! "

Cel mai bun prosop de plajă

Pendleton Suprafață de bumbac plajă prosoape

4.3 stele, 136 comentarii

"Știu, acest prosop este nebun de scump. Probabil că ți-ai spus, Christopher, orice șmecheru care scade 50 de dolari pe un prosop de plajă ar trebui să fie lovit în față. Atins. Luați în considerare faptul că acest prosop este de aproximativ mărimea a două prosoape. Este de cel puțin mărimea Vaticanului. Și spre deosebire de Vatican, poți să-ți dai totul intim pe acest covor magic. Și, spre deosebire de Vatican, îl puteți arunca în mașina de spălat. Este enorm. Ați fost vreodată într-un hotel luxos unde oferă prosoape de dimensiunea câmpiilor Serengeti? Acesta este unul dintre acestea. Acest prosop trebuie să facă pe oricine sub cinci-opt să se simtă ca un pisoi pe o cuvertură de pat. "

Cel mai bun prosop plajă de plajă

Utopia prosoape prosop mare de plajă (4 pachete)

4, 2 stele, 1, 145 de recenzii

"Am cumpărat aceste prosoape pentru că nu am vrut să cheltuiesc mulți bani pe un prosop care va fi practic abuzat. Le-am luat și nu știam sigur dacă s-ar fi descurcat, pentru că din pachet păreau puțin mai slabe. Dar după ce le spălau și le foloseau, au pufos și au fost minunate! Cumpar prosoape de plajă de la Costco la 12 USD și constat că prefer aceste lucruri de prosoapele grele Costco pentru că îmi place că sunt mai ușoare și că pânza de terasă este pufoasă și moale. Acum cumpăr un al doilea set și voi continua să cumpăr aceste prosoape! "

Cel mai bun prosop de plajă, care este de fapt un prosop de baie

Uptul Prosoape Mașină de bumbac moale lavabil Extra prosoape de baie

4, 3 stele, 3, 167 de comentarii

"Am cumpărat acum aceste prosoape de două ori. Îmi place absolut simțul lor, iar culorile rămân vibrante, se spală după spălare. Nu voi sta aici și vă spun că acestea sunt cele mai bune prosoape create vreodată, dar sunt prosoape foarte frumoase. Pentru preț, primești un prosop mare. Aspectul supradimensionat îl face un prosop de plajă excelent sau doar unul pe care îl poți înfășura după un duș fierbinte, cu aburi ".

Cel mai bun prosop de plajă pentru călătorii

Natura este cadou proaspăt Peshtemal prosoape

4, 4 stele, 234 de recenzii

"Două dintre aceste pliate ocupă mai puțin spațiu într-un rucsac decât un prosop de plajă de dimensiuni mari, dar sunt generoase. Ne-am dus la Six Flags și am fost imediat impresionat de cât de ușor s-au încadrat în geanta mea și de cât de ușoară s-au simțit. După ceva timp în parcul acvatic, ne-am apucat prosoapele turcești și am minunat cât de repede am reușit să ne uscăm! Sunt într-adevăr absorbanți! În plus, cu soarele și cu o lumină ușoară, ele abia dacă au fost umede până când le-am împăturat și le-am pus în geantă pentru a lua acasă. Nu este nevoie de o geantă umedă. "

Cel mai bun prosop pentru plajă

Ricdecor Indian Mandala Microfibră mare placă rotundă de plajă cu ciucuri

4, 5 stele, 210 comentarii

"Acest prosop este uimitor! Îmi plac culorile vibrante pe ea și ciucurile îi dau o notă plăcută. Materialul este moale și gros, ca un prosop ar trebui să fie. Forma rotundă mare îi conferă un design unic și îl face perfect pentru a împărtăși cu ceilalți (perfect pentru două persoane și încă spațios pentru trei persoane). E atât de confortabil în mine. Este destul de mare pentru a se simți aproape ca o pătură. Este perfect pentru orice eveniment în aer liber. Mă văd folosindu-mă de un foc de tabără, de un concert în aer liber sau de o plajă de pe plajă. Acesta este prosopul meu plajă preferat vreodată, și va fi folosit foarte mult în timpul verii. "

Cel mai bun prosop turcesc de plajă

Păpădie Model de bază de bază de bumbac vopsite în vopsea turcească Peshtemal

4 stele, 261 comentarii

"Întotdeauna am trăit lângă plajă, iar acesta este prosopul meu preferat de a muri. Nici măcar nu am auzit de aceste "prosoape de baie turcești" înainte de a naviga pe Amazon pentru prosoape de plajă; Am fost îngrijorat că vor fi prea subțiri, dar mă bucur că am încercat asta. Acest prosop este doar grosimea și ușurința potrivită a ceva ce vreau să stau în fiecare zi. Este super spațioasă pentru o persoană care se află în jos, dar ați putea potrivi trei persoane care stau pe el (sau două și un picnic!). Dar nu este prea mare, deci arata ca un prosop propriu-zis si nu ca o foaie de pat, tapiserie sau ceva ce pare ciudat pe plaja. Îmi place ciucurile și totul despre asta! Se îndoaie atât de mic încât nu necesită aproape nici o cameră într-o geantă de plajă sau într-un rucsac de drumeție. "

Cel mai bun prosop de plajă din microfibră

Echipamente WildHorn outfitters Akumal Microfiber Beach Towel

4 stele, 138 comentarii

"Nu scriu recenzii despre produse.

dar acest prosop este atât de minunat! A luat-o pe o vacanță recentă din Bahamas și a folosit-o în fiecare zi timp de o săptămână. Se îndoaie foarte mic, se usucă rapid, nisipul cade imediat. Șocat la modul în care este absorbit. De asemenea, a folosit-o ca o învelitoare caldă sau o pătură pe o excursie cu barca seara. Spălate și uscate frumos, fără sângerări de culoare. Gândindu-te la înlocuirea tuturor acestor prosoape de plajă cu acestea. "

Cel mai bun prosop de plajă de pluș

Ambarcatiune de bumbac supradimensionate Jacquard dublu țesute Velor plajă prosoape

4.3 stele, 215 comentarii

"Acest prosop a fost mult peste așteptările mele! Culorile sunt incredibil de adânci și strălucitoare, iar greutatea materialului este exactă. Am fost deosebit de impresionat de marginile de sus și de fund; Foarte ordonat. Până în prezent, m-am dus de două ori la piscină și mi-a plăcut foarte mult să o am cu mine. Se rostogoleste frumos si in geanta mea de viteze. Produs excelent și profesional fabricat. "

Cel mai bun prosop de plajă pentru doi

Bumbac Craft Beach Prosoape pentru doi

4, 5 stele, 234 de recenzii

"Acest prosop se potrivește foarte confortabil unei persoane de orice dimensiune sau a două persoane de dimensiuni medii. Mă duc foarte mult la plajă și îmi place să mă mișc și e drăguț să nu fiu nevoit să-mi dau nisip. O investitie teribila. "

Cel mai bun pătură de plajă

Wildfish Outfitters Nisip Beach Escape Plajă

4, 7 stele, 573 de recenzii

"Suntem iubitori de plajă și am folosit rogojini, prosoape și alte lucruri, toate colectând o cantitate obscenă de nisip. Această pătură de plajă este foarte prietenoasă, foarte mare, iar buzunarele de nisip care circulă de-a lungul marginilor fac datoria de a ține păturăul în jos. Am testat acest lucru în unele condiții foarte vânt și nu sa răsculat. De asemenea, se usucă repede și nisipul nu se lipeste! Chiar și după plasarea a trei copii foarte umbroși, umedi la masa de prânz, pătura sa uscat rapid, iar nisipul a alunecat atunci când era timpul să plece. Ultimul lucru pe care il voi raveste pentru acest produs este faptul ca in timp ce este foarte mare, se impacheteaza intr-o punga foarte mica, compacta.

Cel mai bun prosop de plajă de noutate

BigMouth Inc Gigantic Pizza Beach Pătură

4 stele, 176 comentarii

"Am luat această pătură la Coachella și a fost o lovitură! În locul meu de camping, l-am folosit pentru decorarea în zona comună, iar apoi, când l-am adus în loc să stea, mulți oameni l-au complimentat și au vrut să facă fotografii cu el. Mărimea se potrivește confortabil cu două persoane și îmi place că era pe partea mai subțire, așa că nu era greu să-l duci. De asemenea, am folosit-o ca pe o pizza. Super încântat să continue să-l folosească! "

Cel mai bun prosop de plajă cu mâner

Zăpadă Extra Picnic Extra & Pătură în aer liber

4 stele, 328 comentarii

"Este perfect pentru o zi pe plajă sau pe iarbă. Suportul impermeabil asigură că niciun nisip nu este încorporat în pătură și căutat în mașină sau în casă. Mare dimensiune, de asemenea! Perfect pentru a lua împreună pentru evenimente sportive. Chiar dacă aceasta este o pătură uriașă, ea se îndoaie perfect într-o dimensiune compactă, ușor de transportat ". [ Notă: autorul cărții de bucate Ali Rosen îi place acest lucru pentru picnic în parc. ]