recomandată de experți

Cele mai bune căști pentru bicicliști, conform experților în ciclism

Anonim

Când faceți cumpărături pentru o cască, bicicliștii cu biciclete au priorități diferite față de cei care au nevoie de căști ca fiind ușor și aerodinamic. Dacă vă deplasați cu bicicleta la locul de muncă în loc de Tour de France, probabil că vă preocupați mai mult de prevenirea părului căpătat transpirat și murdar, care rămâne vizibil pentru autoturisme pe șosea și având o cască ușor accesibilă, nu-l purtați. Și nu mă doare dacă arată bine.

Desigur, cea mai importantă funcție a unei căști este protejarea capului. Din fericire, toate căștile vândute în Statele Unite sunt obligate să îndeplinească standardele stabilite de Comisia pentru siguranța produselor pentru consumatori, deci este bine să alegeți o cască bazată pe aspectul atâta timp cât se potrivește corect. Partea frontală a căștii trebuie să acopere cea mai mare parte a frunții și să nu se încline înapoi atunci când mutați capul, iar cureaua pentru bărbie trebuie fixată strâns. Pentru a găsi cele mai bune căști pentru a vă menține în siguranță în deplasare, am consultat proprietarii magazinelor de biciclete, bloggerii cu stil de ciclism și cei care călătoresc cu bicicleta. Sugestiile lor - inclusiv un om de stingere animală și o casca care se îndoaie suficient de mici pentru a se încadra în palma ta - sunt jos.

Cea mai bună căști de mers pe jos

Mâna pentru adulți cu bicicletă pentru adulți

Christina Torres, fondatoare a City Girl Rides, a declarat că a fost "obsedată de mii de căști de bicicletă pentru aspectul retro, funcționalitatea și practicile de sustenabilitate." Așezat destul de bine la intersecția formei și funcției, nu este surprinzător faptul că aproape toți experții cu care am vorbit cu marca. "În timp ce designul este curat și simplu, căștile au caracteristici inovatoare care includ benzi prietenoase cu veganii, o cremă de pop creativă care vă ajută să vă lăsați căștile cu bicicleta și o simplă, fără cleme magnetice", a spus Lauren Jones, manager de marketing și dezvoltare de produse la Brilliant Bicycle Co.

Cazul Nicklin, fondatorul magazinului de biciclete din Londra și blogul Cyclechic, a declarat că este "cel mai mare brand pentru noi în acest moment. Calitatea și designul sunt impecabile și se vând bine bărbaților și femeilor. Marina este probabil cea mai populară, dar nuanțele de monetărie noi provoacă și o agitație. "De asemenea, au fost în mod regulat vândute la Brooklyn Bicycle Company, potrivit președintelui companiei, Ryan Zagata.

Cele mai bune căști pentru călărie în întuneric

Lumos Smart Bike Helmet

Ar trebui să aveți deja luminile pe bicicletă (este ilegal să călătoriți noaptea în NYC fără un far alb și o lumină roșie - această setă reîncărcabilă USB este o alegere bună), dar dacă vă deplasați în mod regulat înainte de răsărit sau după apusul soarelui, o lumină cască asigură că mașinile de pe drum nu va fi dor de tine. Pete Reynolds, fondator al site-ului web cu stil de ciclism Ciclistul de discernământ a declarat că căștile Lumos sunt populare printre navetiști: "Acestea sunt în mod esențial căști inteligente cu integrare în iluminat, incluzând frânarea automată și indicarea luminilor pe anumite modele care funcționează în tandem cu aplicația lor alte aplicații cum ar fi Strava. "

Abu Hyban Urban Casca cu faruri integrate LED

În comparație cu unele dintre celelalte căști de pe această listă, Zagata admite că Hyban este "un pic mai scurt pe stil", dar el a spus că "ceea ce îi lipsește [în acel departament], se compensează în durabilitate și utilitate în pică - o multitudine de guri de aerisire, o lumină LED spate integrată și este foarte luminoasă. "Viziera detașabilă vă permite să modificați casca în funcție de condițiile meteorologice, iar opacul îmbunătățește vizibilitatea.

Cele mai bune căști de protecție

Closca Fuga Casca Collapsibilă

La fel cum bicicletele pliabile sunt preferate de călătorii, deoarece acestea pot fi aduse într-un tren sau împinse sub birou, căștile pliabile și pliabile sunt o soluție elegantă pentru a purta o casetă voluminoasă. Reynolds a spus că casca "Closca Fuga" este ușor de îndoit în interior și în exterior, oferă o bună protecție și, de fapt, arăta destul de bine pentru o cască. "Torres îi place că Closca este" mai mică decât majoritatea căștilor pliabile, "Când se prăbușesc, sunt mai mici de trei centimetri înălțime și" se prăbușesc până la jumătate din dimensiunile lor în câteva secunde ", potrivit lui Nicklin, care a declarat că sunt" mult mai atractive decât majoritatea căștilor pliabile de pe piață ".

Overlice Plixi Fit Casca de bicicletă pliabilă

Casca Plixi se îndoaie până la de trei ori mai mică decât dimensiunea completă și oferă separatoare încuiate pentru o potrivire personalizată. Jones a spus că este "minunat pentru că se îndoaie suficient de mic pentru a se încadra într-un rucsac sau tote, fără a sacrifica stilul sau respirabilitatea".

Cele mai bune căști pentru transpirații

Căști specializate Airnet

Nimeni nu vrea să apară pentru a lucra udat în sudoare și acoperirea capului cu o cască groasă nu ajută. În zilele în care căldura și umiditatea ating o valoare maximă record, o cască cu mult flux de aer poate funcționa pentru a vă menține răcoroasă. "La temperaturi mai calde, de obicei, voi opta pentru o casca ventilată ușor de ciclisticat, cum ar fi casca specializată Airnet din cauza tehnologiei de ventilație", a spus Torres. "În timp ce este aerodinamic, este puțin mai elegant decât o casca medie de ciclism."

Cămășoara Brighton de la Bărbașul din Bere

Nicklin a spus că căștile de la Berna, cu forma lor rotunjită, sunt foarte populare și îi place și cum au "găuri de aerisire pentru a obține aerul care curge prin cap". Acest model Brighton arată extra chic în aurul roșu. Este, de asemenea, o alegere de top a lui Torres pentru zilele fierbinți, deoarece este proiectată cu tehnologia subțire și ventilație pentru a vă menține fără sudură și răciți în timp ce țineți pasul cu traficul.

Casca Bern Lenox

O altă opțiune metalică, aceasta în "șampanie de satin", a fost recomandată de Nicklin din cauza coastei, care ține soarele - sau ploaia - din ochi. Pe langa faptul ca a facut o experienta de echitatie mai confortabila, ea a spus ca "creeaza o linie mai linistitoare in jurul fetei tale decat o casca care taie in mijlocul fruntii tale". Este de asemenea disponibil in negru daca nu esti lucios.

Cea mai bună cască anti-"căști de păr"

Sawako Furono Casca Leopard

Torres recunoaște că parul cusăturii poate fi o "problemă majoră" pentru navetiști, iar ea recomandă căștile Sawako ca cea mai bună apărare a coafurii. Ea a spus că o parte din prevenirea părului cusăturii "îți lasă respirația capului și îți împiedică transpirația". O gaură de ventilație a căștii lui Sawako, pe tot cuprinsul capului, îl deosebește de alte opțiuni de navă. De asemenea, fiind extrem de ușoară, nu va pune presiunea pe cap cât mai mult ca o casca mai greu, ceea ce va însemna mai puțin o coadă în părul tău.