alegerea poporului

Cele mai bune tastaturi Bluetooth și wireless de pe Amazon, conform recenzorilor Hyperenthusiastic

Anonim

Aici, ne place să ne gândim la noi înșine ca fiind nebuni (în mod bun) cu privire la lucrurile pe care le cumpărăm, dar, la fel de mult cum ne-ar plăcea, nu putem încerca totul. Din acest motiv, avem People's Choice , în care găsim cele mai bine cotate produse și identificăm cele mai convingătoare. În timp ce am scris despre cele mai bune claviaturi și mouse-uri ergonomice , a rotunjit cele mai bune scaune de birou și chiar și în cele mai bune mouse-uri pentru jocuri , mergem adânc pe cele mai bune tastaturi wireless și Bluetooth de pe Amazon. (Rețineți că recenziile au fost editate pentru lungime și claritate.)

Cea mai bună tastatură Bluetooth cu mai multe dispozitive

Logitech K810 fără fir Bluetooth tastatură cu mai multe dispozitive

4, 2 stele, 1, 723 comentarii

"Am fost un dactilografist pentru mai mult de 40 de ani și am folosit, pe larg, practic orice tip de tastatură și de tip acolo. Toate acestea pentru a stabili că eu cred că "știu puțin despre ce vorbesc. Opinia mea este că aceasta este cea mai frumoasă tastatură mică pe care am întâlnit-o vreodată. Peretele instantaneu, cheile sunt confortabile și proiectate într-un mod care să permită unui dactilografist să se simtă ca și cum ar fi pe o tastatură standard. Calitatea construirii este la fel de bună precum și, ca un bonus suplimentar, am descoperit că bateria reîncărcabilă poate fi scoasă și înlocuită acasă. "

Cea mai bună tastatură portabilă cu capac

Tastatura Bluetooth KM12

4, 4 stele, 415 de recenzii

"De fapt, folosesc tastatura pentru a scrie această recenzie! Îmi place și nu pot ajunge destul! Atât de mult pentru un produs atât de uimitor! Este foarte ușor, făcând-o ușor să luați cu mine oriunde mă duc. Dimensiune perfectă pentru mâinile mele uriașe și o dimensiune mare pentru copiii mei să învețe cum să folosească o tastatură. Am folosit-o pe iPad-ul meu și nu au avut probleme deloc. După cum am spus, sunt într-adevăr îndrăgostit de asta. Cutia magnetică extrem de subțire este grozavă! Îmi place să-mi scot tastatura și să-l plizez pentru a face un loc minunat pentru iPad-ul meu 2 și tastând-o departe! Este, de asemenea, reîncărcabilă și deține o încărcare puternică, de lungă durată. Tastatura nu vine cu un încărcător, dar am conectat-o ​​la încărcătorul meu de telefon și funcționează excelent! Există ceva super satisfăcător pentru cumpărarea unui produs și face exact ceea ce doriți! "

Cea mai bună tastatură Bluetooth

Arteck HB030B Universal Slim portabil wireless Bluetooth 3.0

4, 4 stele, recenzii din 2008

"Această tastatură este THE & ^% $ & ^ $ & *% !! Cel mai bun accesoriu pe care l-am comandat vreodată pentru iPad-ul meu. Vă scriu această recenzie chiar acum. Acest aspect se simte mult mai bine decât cel de pe un caz de tastatură pe care l-am cumpărat mai devreme și nu este mai amplu decât cazul, așa că nu înțeleg de ce acest lucru nu poate fi standard! Sunt un dactilograf rapid și această tastatură se simte la fel ca tastatura laptop de 15 inchi, nu mă încetinește deloc (cu excepția autocorectării.

). Este rigid și robust, iar cheile au un clic frumos și călătorește la ele. Când am scos tastatura din cutie, am spus de fapt "Wow" cu voce tare, cât de subțire și ușoară este.

Cea mai bună tastatură Bluetooth pentru utilizatorii Apple

Tastatura Bluetooth ultra-subțire Omoton

4, 5 stele, 2, 143 de recenzii

"Am cumpărat acest lucru pentru a lucra cu iPad-ul meu nou (Gen 7) și nu am fost dezamăgit. În primul rând, există aspectul. Am două tipuri de oameni care vin în casa mea: oameni care apreciază o afacere bună și niște ticăloși pretențioși. Oamenii din primul grup au comentat tastatura "Apple" pe care am cumpărat-o și am fost încântați să aud că nu era Apple și că nu trebuia să vând o mașină pentru ao cumpăra. Persoanele din al doilea grup au comentat tastatura mea "Apple" și le-am lăsat să creadă că am bani să ard. Setarea a fost o briza. Porniți-l, pereche cu iPad, gata. Lăsați-o să stea acolo și funcționează atunci când avem nevoie de ea, merge la culcare când nu avem nevoie de ea. A funcționat pe același set de baterii de luni de zile și nu a pierdut o apăsare de tastă. Există o mulțime de opțiuni acolo pentru o tastatură Bluetooth, dar acest lucru atinge locul dulce de aspect, preț și funcționalitate. "

Cea mai bună tastatură wireless pentru centrul dvs. media

Logitech K400 Plus Tastatură fără fir Touch TV

4, 2 stele, 3, 408 de comentarii

"Nu sunt un mare televizor, dar navigarea în jurul Netflix, Amazon și alte aplicații de pe televizorul meu inteligent cu butoanele săgeată de pe telecomandă a fost destul de enervant. Mai ales când am vrut să caut ceva și să aleg șirul de căutare folosind butoanele săgeată de pe telecomandă. Deci a venit timpul pentru o tastatură fără fir pentru Samsung TV! Când am primit-o, am scos micul dongle USB, am introdus-o în televizor și apoi am început să caut un comutator "on" pentru tastatură.

când am observat că lucrează deja. Serios. Setare zero. Doar conectat la dongle și imediat mouse-ul și tastatura au lucrat. Nici o config, nici un software, nici un efort. Am fost fericit surprins. Îmi doresc ca toată tehnologia mea să funcționeze la fel de bine ca și tastatura asta! "

Cea mai bună tastatură wireless ergonomică

Tastatura wireless Logitech K350 2.4Ghz

4, 2 stele, 1, 527 comentarii

"Recomand foarte mult această tastatură pentru toți utilizatorii care sunt extrem de sensibili la tulpina comună cauzată de poziționarea lentă a încheieturii mâinii și de îndoirea excesivă a degetelor necesare pentru a utiliza mai multe modele de tastatură generice. Cei care au deja probleme legate de tunelul carpian pot observa chiar o ușoară reducere a nivelurilor de durere. Acest lucru a fost cu siguranță cazul meu. De asemenea, recomand această tastatură pentru dactilografe rapide. Eram deja rapid, dar cred că această tastatură mi-a mărit viteza cu cel puțin încă 10%. Este uimitor cât de repede se pot mișca mâinile când toate articulațiile se mișcă în cea mai naturală orientare. De fapt, aș recomanda în general această tastatură pentru oricine petrece mai mult de două ore pe săptămână la computerul lor. "

Cea mai silențioasă tastatură wireless

Tastatură wireless HP Elite v2

4 stele, 1.510 de recenzii

"Am incercat diferite tastaturi de aproximativ un an si jumatate. Am găsit tastatura wireless Apple tolerabilă, dar puțin camuflată. Am încercat o tastatură mecanică excelentă, dar nu m-am mai obișnuit niciodată cu stilul de tastatură de tip superficial pe care acele tastaturi le cer. Și apoi am găsit asta. Nu e cel mai fan. Sigur că arată bine și modern, dar nu este aluminiu etc. Nu țipă de la sfârșitul anului. Dar este cea mai bună experiență de scriere pe care am avut-o încă. Dacă vă place să tastați și sunteți familiarizați cu tastaturi tip foarfece de tip laptop, nu cred că puteți merge prost în acest sens. Se simte bouncy, aproape de lux. Cheile sunt foarte receptive. Pe scurt, cred că este o fură. "

Tastatura Bluetooth care funcționează cu aproape orice dispozitiv

Jelly Comb BK230 Tastatură reîncărcabilă Bluetooth fără fir universal cu două dispozitive

4 stele, 89 comentarii

"Îmi place această tastatură! Ușor de conectat (durează trei secunde) și excelent pentru momentele în mișcare și este mic și compact. Vă puteți conecta la două dispozitive în același timp, iar lucrurile minunate sunt că o tabletă și un telefon se vor potrivi simultan în buzunar de pe tastatură. Imi place. Îl folosesc pe televizorul meu tot timpul (copiii mei iubesc YouTube). Are tot ceea ce face orice altă tastatură standard și taxa durează pentru totdeauna !!!! Aceasta funcționează minunat pe Kindle meu, și cele mai multe lucruri nu se conectează la el. Fiica mea a fost extatică, pentru că este de fapt compatibilă cu iPhone-ul ei, fără software suplimentar! Nu există întârziere; Eu sunt doar în general TREBUIT! Face blogging-ul meu o briza cu viața mea agitată! "

Cea mai bună tastatură mini-Bluetooth

Seenda Mini Bluetooth tastatură

3.9 stele, 1.616 recenzii

"Aceasta este una dintre cele mai bune achiziții pe care le-am făcut vreodată. În primul rând, se combină cu orice dispozitiv compatibil Bluetooth instantaneu. În al doilea rând, aspectul tastaturii este absolut familiar și puteți lucra pe deplin cu ea imediat. În al treilea rând, atingerea cheilor mici este minunat pozitivă și găsesc că fac foarte puține greșeli de a scrie. Îl folosesc cu telefonul dublu cu ecranul ZTE Axon M pentru a tipări documente și este o plăcere de utilizat. De asemenea, o folosesc cu tableta, deoarece tastatura poate fi transportată în buzunarul cămășii dvs. cu telefonul mobil și puteți scrie note lungi în programe precum Evernote. Cheile auxiliare care se ocupă cu redarea volumului și a redării video funcționează ca un farmec. Și, e în spate! Se taxează în aproximativ două ore și l-am folosit pentru o săptămână întreagă fără să trebuiască să o reîncărcați. În total, nu am putut recomanda această tastatură mai mult. Este un produs solid, de calitate. "