recomandată de experți

Cele mai bune seruri de corp pentru hidratarea uscată a pielii de iarnă, potrivit dermatologilor

Anonim

Odată cu schimbarea anotimpurilor și cu încălzirea centrală, acum este momentul în care toată lumea se străduiește să introducă noi modalități de hidratare a pielii reptiliene. Recent, am auzit câteva zgomote în jurul serurilor corporale, care sunt similare cu cele serice pentru față, numai că sunt menite să hidrateze și chiar să exfolieze bucățile uscate de pe picioare, brațe și spate.

"La fel ca serurile pentru fata, serurile pentru organism ofera o modalitate foarte buna de a furniza ingrediente mai active la nivelul pielii", explica dermatologul New York Hadley King, instructor clinic de dermatologie la Colegiul Medical Weill de la Universitatea Cornell. Pasul suplimentar de îngrijire a pielii este util, deoarece, deși "unele loțiuni de corp conțin, de asemenea, ingrediente active, serurile corporale au adesea concentrații mai mari ale acestor ingrediente". Dar cele două nu sunt interschimbabile, iar pentru cele mai bune rezultate ar trebui să se utilizeze una după celălalt, straturi mai ușoare până la cel mai greu (serul înainte de loțiune). Aici, am cerut dermatologilor să ne ajute să sortăm prin care merită să cumpere.

One Serum de Body Organic Daily Love

Am acoperit o bijuterie One Love Organics pentru uleiul de curățare cult, dar serul lor de corp este altceva bun pentru a ști dacă nu doriți să cheltuiți prea mulți bani sau timpul să-l aplicați. Acest lucru este unic prin faptul că vine într-o sticlă de pulverizare, așa că dermatologul Noelani Gonzalez, directorul Dermatologiei Cosmetice de la Muntele Sinai West, spune că este rapid și ușor de utilizat, ideal pentru cineva care nu are timp suficient. "De asemenea, are ulei de seminte de dovleac, o sursa naturala de acid salicilic care ajuta la exfoliere", adaugand ca, in general, uleiurile esentiale sunt o necesitate pentru cei care doresc sa-si hidrateze pielea.

REN Clean Skin AHA Reînnoire inteligentă

Dacă doriți un ser de corp care exfoliates, Gonzalez și Rege ca acest ser de corp Ren care conține acizi alfa-hidroxi (cum ar fi acidul lactic) și uleiuri esențiale. "Exfoliarea chimică delicată ajută la îndepărtarea celulelor moarte ale pielii moarte, lăsând pielea mai moale și mai fină", ​​spune King și "acidul lactic scapă ușor celulele pielii moarte fără nici o spălare".

Vaselina de vindecare Ser de reparații profunde

Pentru cineva care caută ceva mai ieftin, avem opțiuni și pentru tine. Puteți găsi serul de reparații vaselină profundă în farmacia dvs. locală și Gonzalez spune că funcționează pentru hidratare deoarece "are elastomeri care ajută pielea netedă și vaselina crează un strat protector pentru pielea ta".

Vichy Ideal Body-Serum Lapte

Vorbind despre hidratare, nu s-ar face rău să se dubleze cu un anumit acid hialuronic, pe care ambii experți au spus-o ca fiind un umectant important pentru învelișul pielii și menținerea umidității. Un produs cu acid hialuronic Regele îi place acest lapte de lux din seringă de la farmacia franceză Vichy care conține zece uleiuri esențiale.

Moroccanoil Night Body Ser

"În funcție de preocupările dvs., puteți căuta ingrediente precum vitamina C și E, care sunt anti-îmbătrânire și acționează ca antioxidanți", spune Gonzalez. "Acestea vă ajută să vă protejați pielea împotriva radiațiilor UV și a poluării - acești factori de stres de mediu pot accelera procesul de îmbătrânire". În acest sens, sugerăm acest marocanoil care conține vitamina C plus ulei de argan bogat în antioxidanți. Și dacă e ceva de genul produselor de păr ale lui Moroccanoil, va miros mirositor de parfum.

Cle de Peu Ser pentru corp concentrat

Și, deși acest lucru are un punct de preț abrupt, Gonzalez spune că este foarte promițătoare pentru oamenii care speră să lumineze pete întunecate și melasma. "Are acid tranexamic în el, un ingredient care sa dovedit a îmbunătăți melasma și petele întunecate în câteva studii clinice."

Serul de corp Lily de Mai

Și acesta este serul de corp pe care l-am folosit de la Lily de Mai. Este nescunoscut și în mod special îngrijiți de pielea sensibilă, așa că ar fi bine să încercați dacă sunteți predispus la erupții corporale și erupții cutanate. Ne place să conțină un amestec de uleiuri omega-3 și uleiuri vegetale bogate în antioxidanți (care se simt decadent după un duș fierbinte) plus ceramide (care dermă tendința de a iubi pentru restabilirea barierei pielii).