alegerea poporului

Cele mai bune garnituri de încălțăminte și încălțăminte caldă pe Amazon, conform recenzorilor Hyperenthusiastic

Anonim

Aici, ne place să ne gândim la noi înșine ca fiind nebuni (în mod bun) cu privire la lucrurile pe care le cumpărăm, dar, la fel de mult cum ne-ar plăcea, nu putem încerca totul . De aceea avem People's Choice , în care găsim cele mai bine-recenzate (care sunt recenzii de la patru la cinci stele și o mulțime de produse) și una din cele mai convingătoare. În timp ce am scris pe larg despre produsele care fac iarna mult mai caldă - cum ar fi păturile electrice , încălzitoarele de spațiu , încălzitoarele pentru prosoape , papucii pentru bărbați și femei și chiar și niște cizme calde și ieftine - aici ne rotunjim cea mai bună cizmă căptușeli și încălțăminte caldă pe Amazon, pentru cei care tocmai ar fi preferat să-și reprofileze niște cizme mai vechi de ploaie pentru frig. (Rețineți că recenziile au fost editate pentru lungime și claritate.)

Cel mai bun insoles de piele de oaie

Abusa Genuine Insole de oaie

4, 5 stele, 686 de recenzii

"Iubiți-le pe acestea. Am cumpărat cizme noi de zăpadă de dimensiuni mari pentru șosete grele. Adăugate la cizme și se simt minunate. Nu poate avea nevoie de șosete grele. Ei se simt minunați în cizme.

Cel mai bun încălțăminte din piele de oaie

Căldura australiană superioară din piele de oaie Super ThickShoe

4, 4 stele, 598 de recenzii

"Am mocasine personalizate, așa cum vedeți la târgurile Renașterii, și mi-am pierdut inserțiile când le-am spălat ultima dată. De fapt, sunt fericit. Acestea sunt mult mai frumoase și se simt uimitoare! "

Cel mai bun garnituri de fleece

Jileon femei și bărbați de iarnă Fleece Rainboots Liners

4.3 stars, 507 comentarii

"Le-am cumpărat într-un mediu. Sunt o femeie de șapte mărimi. Eu le port într-o pereche de cizme de ploaie, care sunt de o mărime prea mare, în timp ce eu am tendința de puii noștri. Era exact ceea ce căutam!

Cel mai bun fleece cu manșetă tricotată

Anzermix Femei pentru femei Flanșe tricotate

4, 4 stele, 186 comentarii

"Acestea sunt super calde și moi. Păreau prea scurți pentru vânătorii mei în vârstă, dar se potrivesc perfect pentru a face linia de sus cu logo-ul încă afișat. Pot purta șosete subțiri sub acestea; lana este un pic prea gros. Șosetele pentru cizme sunt destul de calde. "

Doar manșeta

Faybox Femei încălțăminte pentru încălțăminte

4, 5 stele, 555 de recenzii

"Super drăguț, am primit multe complimente. Sunt minunate pentru că le puteți purta cu orice cizme de înălțime. Sunt bine făcute și grozave pentru cei care nu trăiesc într-un climat suficient de rece pentru a purta o șosetă plină. Unele șosete sunt prea grele, deci cizmele nu se potrivesc, aceasta este soluția perfectă. "

Doar o manșetă reversibilă

Coromose Jacquard tricotate Cuffs picioare încălzitoare

4, 1 stele, 301 comentarii

"Acestea sunt adorabile și perfecte! A sosit mai repede decât era de așteptat. Pot să le port în fiecare culoare de încărcare și să schimb în orice fel. Iubire, dragoste, IUBIRE pe acestea. Mulți vânzători încearcă să obțină între 10 și 20 de dolari pentru acelea ca acestea, și nu sunt chiar la fel de drăguțe sau capabile să schimbe o altă culoare. Silly. Cumpărați-le aici doar pentru câțiva dolari! "

Cel mai bun branț simțit

Moneysworth și cea mai bună mască de polar pentru bărbați

4, 5 stele, 121 comentarii

"Produsul a venit rapid. Nu scriu niciodată o recenzie, dar acest produs este minunat. Au fost trei grade în această dimineață și au lucrat ca un campion. "

Cea mai bună linie de lână presată

Boot Liners Felt Lână

4.1 stele, 67 comentarii

"Aceste căptușeli călduroase îmi făceau cizmele Ranger mai bune decât înainte. Vechii meșteri erau mult mai subțiri. Aveți grijă să măsurați talpa vechii dvs. căptușeli și să folosiți diagrama de dimensionare a magazinului Felt, astfel încât să obțineți potrivirea corectă. Căptușelile mele s-au întins foarte ușor, deci nu au degetele picioarelor. Folosit într-o activitate de voluntariat în aer liber în nord-vest Wisconsin (mai cald anul acesta decât altele) și mi-a păstrat picioarele calde. Foarte satisfacut!"

Cel mai bun fleece pentru copii

Jileon Rain Boot Liners pentru băieți și fete

4, 5 stele, 48 comentarii

"Aceste garnituri de cizme sunt minunate. Le-am cumpărat pentru ca fiica mea de 3.5 ani să se poarte în cizmele ei de ploaie atunci când e rece. Nu avem destulă vreme rece pentru a justifica cumpărarea unei perechi de cizme de zăpadă pentru ea. Aceste garnituri de încălțăminte își mențin picioarele calde și îi place că sunt roz. "

Curelele de căprioară pentru copii

Lans Kids Fleece Rain Boot Liner Șosete

4, 2 stele, 45 comentarii

"Acestea funcționează într-adevăr și cât de încântat de vârsta mea de 4 ani a fost atunci când sa uitat la picioarele lui și a spus:" Oh, am câini mici. " Nu i-am arătat caracteristica animalului la început pentru că mi-era teamă că ar putea să-i creadă prostii, dar îi iubește și, de asemenea, a comentat într-o furtună recentă: "Uite, mamă, câinele mi-a ținut picioarele frumoase și uscate! Nu poți să bați asta!