săptămână de lenjerie

Cele mai bune chiloți scurți pentru femei pe Amazon, potrivit recenzorilor hiporentziști

Anonim

Bine ati venit la Saptamana pentru Lenjerie de corp, unde vorbim de lenjerie intima, de la chilotii de bunica - cum ar fi chilotii bunicuti sau lenjeria invizibila testata cu covorul rosu - la felul pe care il purtati cu acea persoana speciala.

Aici, ne place să ne gândim la noi înșine ca fiind nebuni (în mod bun) cu privire la lucrurile pe care le cumpărăm, dar, la fel de mult cum ne-ar plăcea, nu putem încerca totul. De aceea avem People's Choice , în care găsim cele mai bine-recenzate (care sunt recenzii de la patru la cinci stele și o mulțime de produse) și una din cele mai convingătoare. În timp ce am scris mai devreme despre cele mai bune lenjerie de corp pentru femei și exerciții de lenjerie de corp , precum și cele mai bune lenjerie de corp pentru bărbați și pantaloni scurți de compresie pentru femei , aici am completat cea mai bine cotată bluză pentru femei de la Amazon. (Rețineți că recenziile au fost editate pentru lungime și claritate.)

Cele mai bune pantaloni pentru bumbac

Hanes Invisible Premium & Sporty Cotton-Blend Boyshorts (6-Pack)

4, 1 stele, 252 comentarii

"Ca o femeie de dimensiuni mari, este greu să găsești lenjerie care este atât drăguță, cât și confortabilă. Refuz să port "chilotei bunicuță", așa că am terminat să pierd banii cumpărând o mulțime de chilotei drăguțe care nu sunt confortabile. Acestea însă erau perfecte! O acoperire bună în față și în spate, iar picioarele sunt tăiate puțin mai sus în față, așa că nu se rostogolesc pe tine ca niște pantaloni scurți de băiat tind să facă. Mi-ar recomanda cu siguranta sa le incercati! "

Bijuterii pentru femei Bumbac Boyshort Brief (5-Pack)

4.1 stele, 127 comentarii

"Iubiți-i! Căutam niște cămăși de bumbac care sunt confortabile, la prețuri accesibile și au, de asemenea, o bună acoperire a cap la cap și a picioarelor. Acestea sunt! Îmi place cât de larg este acoperirea cu picioarele - fără să mai văd nici o doamnă! "

Bomboane de femei Boreshort de la Emprella (10-Pack)

4.1 stele, 333 comentarii

"Iubiți-le pe acestea. Culori multiple, potrivite după cum era de așteptat și drăguț. Nu-mi amintesc când le-am cumpărat - mai mult de șase luni în urmă - dar nu am experimentat nici o gaură și nici nu am avut o problemă în ceea ce privește coaserea care a fost anulată. Culorile sunt încă strălucitoare după multe spălări și utilizări. Acestea sunt preferatele mele. Am cumparat cateva pachete si mi-am inlocuit cea mai mare parte din chilotii mei. "

Cele mai bune pantaloni scurți pentru băieți

Maidenform Feminin Pure Genius Tailored Boyshort Panty

4, 2 stele, 748 comentarii

"DA! Aceste sertare sunt incredibile. Îndepărtează toate părțile accidentate din mijloc și fac acest lucru fără a întrerupe circulația, legarea sau prinderea. Sunt ceea ce aș considera "lumina scurtă de compresie". Pot respira, stau confortabil, iar țesătura pe picior nu se rostogolește, așa cum este cazul cu multe alte mărci. Aceste pantaloni scurți sunt practic imperceptibili sub haine, și sunt perfect modest dacă o briză vă suflă în sus. Sunt atât de fericit cu ei că am comandat șase mai multe. "

Softuri pentru femei Sofra fără sudură Mamia Boy (6-Pack)

4 stele, 281 comentarii

"Acestea sunt cele mai bune. Am căutat unelte ca asta pentru totdeauna și plănuiesc să cumpăr mai multe seturi. Ele sunt dintr-un material spandex-y și acoperă tot fundul și apoi unii, spre deosebire de atâtea alte stiluri băiat-scurte acolo. Linii confortabile, măgulitoare, mult mai puțin evidente, și fără călătorii. Îmi place să-i port pe ei nu numai cu blugi, ci și cu jambiere și fuste mai puternice. "

Ruxia Femeile fără sudură Boyshort (5-Pack)

4.3 stele, 123 comentarii

"Sunt foarte confortabile și foarte elegante. Am avut această problemă în care pantalonii mei ar fi frecat de piciorul meu de sus atunci când purtau undies regulate, iar acum această problemă a dispărut! Material foarte respirabil, și s-au ridicat bine împotriva spălării sotului meu.

Cele mai bune pantaloni pentru băieți organici

Bucley Body EcoWear pentru femei Boyleg Briefs

4.3 stele, 198 comentarii

"Îi iubesc! Ele sunt confortabile, respirabile și măgulitoare. Îmi place, de asemenea, că sunt fabricate din fibre de bambus, deoarece bambusul este o plantă durabilă. Trebuie să obțin o grămadă de mai multe perechi, de vreme ce acestea sunt acum cămile mele preferate! "

Pact Bomboane de bumbac din bumbac organic (2-Pack)

4.3 stele, 141 comentarii

"Acestea sunt cele mai confortabile lenjerie de corp pe care le-am purtat vreodată! Sunt fabricate din bumbac organic neted. Ele au cusături excepțional de joase pentru a evita iritarea pielii. Cusăturile nu se sapă în piele și nu provoacă defecțiuni, chiar și în timpul unei activități fizice intense, cum ar fi alergarea pe distanțe lungi. Ele sunt invizibile sub haine, astfel încât pot fi purtate pentru toate ocaziile. Țesătura nu se estompează, nu se întinde sau se contractă cu uzură sau spălare. Acum că am găsit aceste lucruri, nu vreau să port nimic altceva! Aștept cu nerăbdare să înlocuiesc cu toate aceste chiloturi sintetice iritante și de calitate inferioară - și sunt încântat să continuu să susțin această companie etică minunată în timp ce o fac ".

Cele mai bune pantaloni scurți de dantela

Hanky ​​Panky Semnătura femeii Lace Boyshort Panty

4.2 stele, 111 comentarii

"Am purtat curelele Hanky ​​Panky aproape exclusiv de ani de zile (pentru confort), dar am decis sa-l incerc pe baiat scurt. În primul rând, sunt atât de drăguțe. Ei se simt grozavi și totuși ei încă au calitatea "lipsei de pantaloni" pe care o iubesc despre curele. Ele pot părea scumpe, dar vor dura o lungă perioadă de timp, sunt sigur că alte articole ale mele Hanky ​​Panky s-au purtat bine, fără nici o pâclă sau nebunie - bine ca și noi.

Barbatul lui Barbara cu dantela Boyshort (6 pachete)

4, 1 stele, 930 comentarii

"Eu sunt o fată de îmbrăcăminte confortabilă de bumbac", dar prietenul meu a declarat că îi plăcea aspectul "lace cheeky" în timp ce ieșim la cumpărături cu câteva săptămâni în urmă (ce tip nu?) Și nu eram într-adevăr dornici să cheltuiască 9 dolari pe pereche de la Victoria's Secret. Mă bucur că am avut o șansă pe acestea. Dantela este foarte moale, așa că le face purtarea mult mai suportabilă decât alte chiloți dulci pe care i-am întâlnit. Culorile sunt precise și fundul meu arată fantastic. Prieten mai mult decât aprobă. De fapt, chiar le-am purtat în zilele pe care nu le voi vedea, așa cred eu că sunt confortabile.

Cele mai bune pantaloni scurți de dantela

Maidenform femeie Microfiber Lace Boyshort Panty

4, 4 stele, 602 comentarii

"Îmi place brandul Maidenform. Este singura lenjerie de corp pe care am cumpărat-o, care mă face să mă simt sexy și pot fi purtate sub hainele mele de zi cu zi. Au dispărut zilele de lenjerie sexy lipite de fundul meu. Au dispărut zilele chilotelor de bunicuță, pentru că ele sunt doar lucrurile care se potrivesc. Îmi convertesc surorile la marcă și îi voi sugera în continuare celor care întreabă. "

Maidenform Femei vis de bumbac Lace băiat scurt

4.2 stele, 374 comentarii

"Ca cineva care poartă doar pantaloni scurți, eu mereu caut perechea perfectă. Am incercat multe branduri diferite de pantaloni scurti, si am gasit ca acestea sunt cele mai confortabile. Sunt bumbac, ceea ce este o necesitate! Ei îmbrățișează totul frumos și stați confortabil toată ziua (fără bagaj sau schimbare). Ele sunt un bumbac de dimensiuni medii, dar nu vă simțiți voluminoase. Ele sunt o creștere medie, nu prea scăzută ca o mulțime de pantofi de băieți acolo care par să fie făcuți pentru oameni care nu au nici un capăt.

Cel mai bun pantaloni pentru băieți de plus

Caramel Cantina Nylon Spandex Plus Dimensiune Hipster Boy Genți scurte (6-Pack)

4.3 stars, 407 comentarii

"Ca o fată curbă, cu un dulap mare, hipsterul nu a fost prietenul meu. În mod inevitabil, ele sunt prea joase, nu se întind în locurile potrivite sau se plimbă de îndată ce încep să mă mișc. Am decis să încerc aceste lucruri din anumite motive pentru care nu-mi amintesc și mă bucur că am făcut-o! Sunt confortabili, super-elastici (in timp ce isi pastreaza forma) si s-au ridicat bine in spalatorie. "

Cele mai bune pantaloni scurți pentru exerciții

Femei confortabile pentru femei Modă microfibră Boyshorts (2-Pack)

4 stele, 132 comentarii

"Nu, acestea nu sunt lenjerie sexy pentru a se purta într-o" noapte de noapte ", dar ele sunt cele mai confortabile lenjerie de corp pe care le-am purtat vreodată. Ei fac lenjerie de corp de antrenament excelent sub yoga și dresuri de antrenament, de asemenea! Ei nu se plimbă în sus, nu se rostogolesc, nu se rostogolesc sau se rostogolesc deloc. O mare uzură de zi cu zi! "