alegerea poporului

Cele mai bune paturi de tip Bunk pe Amazon, conform recenzorilor hipendențiali

Anonim

Aici, ne place să ne gândim la noi înșine ca fiind nebuni (în mod bun) cu privire la lucrurile pe care le cumpărăm, dar, la fel de mult cum ne-ar plăcea, nu putem încerca totul. De aceea avem People's Choice , în care găsim cele mai bine-recenzate (care sunt recenzii de la patru la cinci stele și o mulțime de produse) și una din cele mai convingătoare.

În timp ce am cercetat aproape fiecare parte a experienței de dormit - de la pernele perfecte pentru traversele laterale și de stomac , la cele mai moi (și cele mai răcite ) foi, la cadrele de dormit minimalist și înălțime - acum, săpăm cele mai bune, spațiu-economisind paturi suprapuse așa cum au spus oamenii. (Rețineți că recenziile au fost editate pentru lungime și claritate.)

Cel mai bun pat dublu cu pat dublu din lemn

Storkcraft Long Horn Partea solidă din lemn de esență tare

4.1 stele, 703 comentarii

"Copila mea de 4 ani doar iubește paturile ei! Ea doarme pe partea de jos, dar partea de sus este stabilită ca o rezervă de animale umplute. Ea joacă acolo cu ei. Evident, cu un copil de 4 ani, există reguli stricte privind paturile; totuși, statura scurtă pe acestea este ceea ce mi-a vândut. Nu sunt prea înfricoșătoare pentru mama elicopterului. Ele sunt o dimensiune perfectă pentru ea și o vor rezista mult mai mulți ani. Pare destul de robuste (mai ales pentru un copil), si in timp ce nu plac maxim limita de greutate, prefer sa nu-mi incerc norocul si rareori sa urc acolo. Aș recomanda aceste lucruri și, de fapt, trebuie să-i fac prieteni. Sunt sigur că sora mea o va cumpăra în aproximativ un an.

Cel mai bun pat dublu cu pat dublu

Walker Edison cu două paturi duble cu două paturi metalice

4 stele, 467 comentarii

"Doi băieți adolescenți au pus acest lucru împreună în apartamentul lor. Fiul meu are șase metri și cinci și nu au avut probleme cu el până în septembrie. Am aflat că nu s-au deranjat să pună lucrurile mici din plastic în găurile pentru șipci. Nu sunt foarte multumit de asta, dar pana acum nu a afectat niciodata patul. Ei au ales, de asemenea, să scoată scara, deoarece i-au rănit picioarele și nu au nevoie de ea. Deci, linia de jos. Doi băieți de la baseball-colegiu nu au încălcat încă acest lucru. "

Cel mai bun pat supraetajat twin cu două scări

Blocare rapidă cu sistem de blocare rapidă Zinus Easy Twin cu două paturi clasice metalice

4 stele, 116 comentarii

"Locuiesc într-un apartament mic din Brooklyn, New York. Am vrut să cumpăr un pat supraetajat pentru cei doi copii care împărtășesc o cameră împreună pentru a maximiza spațiul. Permiteți-mi să vă spun că a fost una dintre cele mai bune achiziții pe care le-am făcut pe Amazon până acum! Patul suprapus a fost ușor de asamblat; deși consumatoare de timp, dar merită! Ansamblul de blocare rapidă face ca acest pat să se simtă mult mai sigur și foarte robust. Nu a fost nici o scanteie sau scuturare pe acest pat suprapus. Se simte atât de bine făcut. "

Cel mai bun pat supraetajat din două paturi

VAT Sturdy Kids Sturdy Twin Peste completa de bagaje metalice cu scari

4, 2 stele, 153 comentarii

"Băieții mei își iubesc patul cu paturi noi. Spațioasă. Copilul meu de 5 ani este ca o maimuță de păianjen, în, și în jurul copacului său. Și patul este puternic! Îmi place că permite mai multă lumină să pătrundă în camera lor, din cauza faptului că mai puțin lemnul ocupă spațiu pe podea. Și nu a fost greu să punem împreună. Eu singură (gospodină mică), patru ore și jumătate.

Cel mai bun pat supraetajat cu două paturi

Dorel Living Brady Twin pe patul complet de lemn masiv din lemn

4, 2 stele, 368 comentarii

"Soția mea și cu mine am convenit în cele din urmă pe un pat supraetajat pentru fiicele noastre de 4 și 3 ani după ce am căutat ceea ce părea o veșnicie. Am trimis opțiuni înainte și înapoi, și chiar sa întâmplat să le trimitem unul la celălalt în același timp. Era perfect. A ajuns repede și am fost plăcut surprins de greutate (indicând pentru mine că era într-adevăr lemn solid și solid). Soția mea și cu mine am avut câteva experiențe oribile în trecut, încercând să urmăm instrucțiunile și să punem lucrurile împreună. Cu toate acestea, acest pat suprapus a fost un miracol. Am strigat unii pe alții o dată sau de două ori, am luat o pauză de țigară și, într-un fel, reușisem să o punem împreună în mai puțin de două ore. Fetele noștri îl iubesc absolut și la fel.

Cel mai bun pat supraetajat complet

Coaster Acasa Mobilier 460078 Bunk Bed

4, 4 stele, 85 comentarii

"Am cumpărat acest pat pentru cei doi fii adolescenți, cu câteva luni în urmă. Ei iubesc acest pat și așa mai departe! Acesta nu este un pat ieftin făcut care scutură înainte și înapoi, și nici nu este un pat care trebuie să vă faceți griji cu privire la copii fiind prea greu pe el. Acest pat este făcut să dureze! A durat aproximativ o oră și a fost destul de simplă dacă sunteți la îndemână cu uneltele. "

Cel mai bun pat dublu cu pat dublu convertibil

Coaster Acasa Mobilier Modern Convertible Twin Twin Over Statie de lucru Loft Bunk Bed

4, 4 stele, 133 comentarii

"Acest pat este perfect pentru fiica noastră de 8 ani. Aveam nevoie de un loc pentru ea pentru a face temele și a petrece împreună cu prietenii și un pat suplimentar pentru prietenii ei, atunci când ei rămân! Acesta este un produs de calitate, foarte robust și bine meritat prețul. Culoarea este exact așa cum mă așteptam, culoarea foarte bogată și se potrivește perfect cu celelalte mobilier ale fiicei noastre. "

Cel mai bun pat dublu cu pat supraetajat

Cameră dublă Twin-Over-Twin DHP cu cadru metalic și scară

4, 1 stele, 1, 814 comentarii

"Suntem foarte impresionați! Cred că aceasta este cea mai bună combinație de preț cu o valoare SOLID pe care o puteți găsi dacă sunteți în căutarea unui pat supraetajat! Nu-mi pot imagina că copiii mei pot să distrugă acest lucru, și probabil că îl vom putea trece la următoarea generație! Paturile din lemn sunt cu siguranță atractive, dar scumpe, și nu sunt la fel de greu ca acesta. Lemnul se poate sparge și crăpa, dar metalul este neted și indestructibil. A fost, de asemenea, extrem de bine ambalat, astfel încât nu a existat nici un prejudiciu. "

Cel mai bun pat supraetajat cu pat

DONCO Bunk Bed pe deplin plin cu trundle

4.1 stele, 102 comentarii

"Am fost puțin preocupat de achiziționarea unui pat supraetajat online. Imaginea patului nu a făcut dreptate. Imaginea a arătat un pat care ar putea să nu fie la fel de puternic cum mi-ar fi plăcut. Patul a ajuns la ușa mea și soțul meu a pus-o împreună. Am fost atât de greșit că vă faceți griji. Patul este tot ce-mi doresc și mai mult. Fiica mea adolescentă este atât de încântată și fericită de noul pat, ceea ce mă face fericit ".

Cel mai bun pat supraetajat cu pat dublu

Mobila americana Pammy Twin cu pat dublu Queen

4, 2 stele, 92 comentarii

"Nu revizuiesc foarte multe lucruri, așa că simt cu adevărat că acest lucru merită unul. Patul în sine este foarte robust și a fost ușor de asamblat. A fost nevoie de puțin timp pentru a fi expediate, dar în cele din urmă merită așteptatul. Patul de jos al reginei este suficient de puternic pentru a susține atât mine cât și soția mea. Există, de asemenea, o mulțime de spațiu sub el pentru depozitele de depozitare (trundle nu este inclus). Este o piesă de mobilier de înaltă calitate. "