alegerea poporului

Cele mai bune lanțuri pe Amazon, potrivit recenzorilor Hyperenthusiastic

Anonim

Aici, ne place să ne gândim la noi înșine ca fiind nebuni (în mod bun) cu privire la lucrurile pe care le cumpărăm, dar, la fel de mult cum ne-ar plăcea, nu putem încerca totul. De aceea, avem People's Choice , în care găsim cele mai bine evaluate produse și ne vom bucura de cele mai valoroase. În timp ce am acoperit unelte de curte, cum ar fi cele mai bune mașini de tuns iarba și suflante de frunze , aici suntem zero la cele mai bune lanțuri ca revizuite pe Amazon. (Rețineți că recenziile au fost editate pentru lungime și claritate.)

Cele mai bune lanțuri fără fir cu acumulator

Makita XCU02PTX1 Kit 18V X2 36V LXT litiu-ion cu lanț de 12 inchi și polizor unghiular fără perii

4, 5 stele, 215 de recenzii

"Acest lucru este minunat. Este lumină și liniștită. Viteza lanțului este destul de lentă în comparație cu un ferăstrău cu gaz și este ușor să vă opriți dacă deveniți cu adevărat agresiv. Este atât de convenabil pentru a trage afară pentru o scurtă una sau două tăieturi. Eu dețin un garaj plin de ferăstraie Stihl, pe măsură ce am tăiat și îndepărtând copacii ca parte a afacerii mele. M-am gândit că acest lucru ar putea fi ca o jucărie pe care nu o voi folosi niciodată, dar găsesc noi utilizări pentru ea tot timpul. Nu aș mai fi fără ea acum că am mai avut-o de mai mult de un an. Nu-mi înlocuiește ferăstraiele cu gaz, dar este atât de convenabil încât uneori să ia locul ferăstraiului. Nu sunt sigur dacă un proprietar de locuri de muncă citit de birou ar găsi suficiente utilizări pentru acest văzut pentru a justifica prețul. Cu toate acestea, dacă aveți deja sistemul LXT și dacă faceți ceva cu un adevărat lanț, atunci nu veți regreta alegerea vreunuia dintre acestea ".

Makita XCU03PT1 Kit de lanț cu acumulator litiu-ion, fără perii, cu 4 inci, cu patru baterii

4, 5 stele, 99 comentarii

"Serios, acest văzut este incredibil dacă vă puteți așeza așteptările pe baza faptului că este electric. Dacă sunteți fericit știind că ați putea procesa un copac de 20 de picioare care a căzut pe proprietatea dvs. cu zgomot minim, nu începe tragerea și nici un cablu de prelungire, atunci acest lucru este pentru tine. Am tăiat ușor prin copaci cu diametrul de 12 inci în 20-30 de secunde. Orice altceva mai mic și chestia asta o va mesteca imediat. Un instrument excelent pentru a vă menține în camion pentru a curăța resturile și membrele căzute. Bun pentru bucăți de lucru de 10-20 de minute. Dublu dacă aveți set suplimentar de baterii. Dacă lucrați cu ferăstraie pe parcursul orelor, nu este pentru dumneavoastră. Pentru celelalte 80%, acest lucru este suficient pentru ceea ce aveți nevoie cu mult mai puțin hassle. De asemenea, atunci când tăiați membrele sau buștenii mari, mențineți trăgaciul / accelerația complet apăsată pentru a maximiza cuplul și lăsați greutatea ferăstrăului să taie cu o presiune minimă în jos. A se distra!"

Black & Decker LCS1240 ferăstrău cu lanț de 12 cilindri fără fir de 40 volți

4, 4 stele, 827 de recenzii

"Produs grozav. Nici nu pot începe să explic cât de impresionat sunt cu acest produs. Petrec o mulțime de timp în afara căilor rutiere pe un Canan SxS. Am o mulțime de întreținere a traseelor. Acest viciu acționează mult mai mult decât este. Și este este greutate foarte ușoară și ușor de purtat pe SxS mea. Durata de viață a bateriei este mare. În numeroase ocazii, am tăiat și tăiat lemn de foc care sunt de 10-12 inci la bază pe o singură baterie încărcată complet. Lanțul se transformă mai lent decât un lanț cu motor pe benzină, dar acest lucru are de fapt un avantaj. Este mult mai ușor pe lanțuri și bare, deoarece nu construiește prea multă căldură, ceea ce va reduce drastic viața lanțului și a barei. Am folosit-o acum câteva luni. Aș fi estimat că am tăiat echivalentul unui fir de lemn cu el. Un amestec de lemn de esență tare și lemn moale. GREAT SAW !!!!!!! Nu pot spune destul de bine despre asta.

DeWalt DCCS620P1 Kit 20V MAX cu litiu-ion XR cu acumulator fără perii

4, 4 stele, 369 de recenzii

"Mi-e puțin cam răgușită de fiecare dată când trag acest tip mic din remorcă. Acordată, nu este tocmai o forță de producție, dar este atât de ușor să se ocupe de munca de lucru deasupra capului, sau când mergeți pe o schelă care face munca de demolare precisă. Este minunat pentru remodelare, mai ales dacă aveți deja alte instrumente DeWalt de 20V. Comandați câteva lanțuri sau găsiți un magazin local unde pot personaliza una. Este destul de repede să reîncărcați dacă trebuie să tăiați lemn murdar sau să atingeți un cui nevăzut, dar aveți nevoie de un back-up (sau trei) dacă vă grăbiți. Singura ei limitare este barul de 12 inchi, dar va face 95% din munca pe care o am în remodelarea unei cabine din lemn, fără a umple casa cu gaze de eșapament ".

Ferastrau verde cu ferăstrău verde de 16-inch 40V

4.3 stele, 1.004 comentarii

"Acesta este cel perfect văzut pentru mine să-l folosesc pentru curățarea și tăierea că nu-l pot convinge pe soțul meu să se ducă cu ferăstraiele sale de gaz. Este destul de lumină și liniștită. Funcționează minunat. Am ajuns la aproximativ două ore de la o încărcare a bateriei și chiar se încarcă înapoi în aproximativ o oră. Folosesc atât de mult în jurul fermei noastre mici că am oa doua baterie. Nu mă simt confortabil cu ferăstraiele cu gaz, dar nu am probleme cu mărimea și greutatea, plus caracteristicile de siguranță ale acestui ferăstrău Greenworks. Cel mai mare lucru pe care l-am tăiat până acum a fost diametrul de 5 inci și a fost alimentat prin el. Nu-mi pot imagina că aș avea nevoie de ceva mai puternic.

Ferastrau verde cu ferăstraie verde de 12-inch 40V

4.3 stele, 414 comentarii

"Îmi place foarte mult acest ferăstrău mic, sunt o femeie de 65 de ani, de cinci centimetri și asta e doar pentru mine. O mulțime de putere - am împodobit destul de multe ramuri moarte de pe copacii noștri eterni verzi și bateria a durat cel puțin o oră - nu a scăpat niciodată din putere, dar am fugit din ramuri pe care aș putea să le ating din pământ. Greutate suficientă pentru ao face stabilă, dar nu atât de grea că nu am putut să o rezolv. Lanțul a ieșit de câteva ori, dar asta mă învață mai mult despre noul meu ferăstrău - s-a întors ușor și după ce mi-am dat seama de mecanismul de strângere, a rămas strâns. Chiar îmi place că este auto-ulei - am un vechi lanț fără fir, producător diferit, și modul în care se spune că ar trebui să alimentați ulei de bar este atât dezordonat și nu foarte eficient. Asa de .

în general aș recomanda acest lucru pentru oricine pentru un tip de mașină de uz general pentru uz casnic. "

DeWalt DCCS670X1 Kit de freze cu lanț cu acumulator de 16 inci, fără perii, de 60V MAX, fără perii

4.3 stele, 251 comentarii

"Am văzut acest văzut de acum câteva săptămâni și trebuie să spun că sunt foarte uimit de performanța lui. A fost suficient pentru mine să-mi vând modelul Husqvarna 440? Da, a fost și nu regretă. Nu am nici un păcat să spun despre acest văzut altceva decât să primiți încărcătorul de bază DeWalt livrat împreună cu acest kit și nu cu încărcătorul rapid. Amintiți-vă că este vorba despre baterii, deci nu vă așteptați la o singură încărcare. La fel ca toate uneltele fără fir, investiți în mai multe baterii. Dacă vă gândiți să mergeți fără fir cu acest fierăstrău pentru a fi folosit pe proprietatea dvs., nu veți fi dezamăgiți ".

Black & Decker LCS1020 Pânză de lanț de 10-inchi cu litiu-ion de 10 litri

4, 2 stele, 912 comentarii

"Am fost ezitant pentru că am avut ferăstraie electrice care erau inutile. Dar m-am gândit, după câteva săptămâni de gândire despre asta și într-adevăr obosit de reconstruirea motorului cu lanț alimentat cu gaz, o să încerc. Acest lucru este o fiară. Am tăiat patru copaci în jos (doi copaci medii și doi mai mici). Ea trece prin baterii destul de repede, dar am baterii de la alte instrumente de B & D mea, care se potrivesc astfel încât le schimb și de a continua. Uleiul manual nu este o problemă prea mare (împingeți becul o dată sau de două ori ocazional). Cei cu vârsta de paisprezece ani o folosesc destul de mult, astfel încât este foarte ușor să se ocupe. Am un vid de gaz, dar acest lucru este mai ușor de început și se taie la fel de bine dacă nu și mai bine. Reglarea tensiunii lanțului este mult mai simplă decât cea alimentată cu gaz. Nu am nici un regret cu această achiziție și face ca curățarea să fie atât de ușoară. "

DeWalt DCCS690H1 40V 6AH lant de fer cu lant divin XR 16 inci

4, 2 stele, 193 comentarii

"Doi ani mai tarziu .

WOW! Toți acești ani cu gaz au fost doar proști, privindu-se înapoi. Excepția cazului în care sunteți un cherestea sau aveți 20 de acri de pădure împădurită pentru a avea grijă.

Nu sunt sigur de ce ați alege gaz atunci când acest lucru este disponibil. A fost minunat pentru ultimii doi ani.

Astăzi, a fost pusă la încercare. Trei ore de tăiere a totul, de la un centimetru la zece centimetri, inclusiv aproximativ zece patru-pe-patru stâlpi de cedru tratate sub presiune. Acest lucru nu a ezitat niciodată. Au fost necesare patru schimbări de baterii și cinci reumpleri de lubrifianți de lanț.

dar, destul de ușor; dacă nu aveți baterii suplimentare. Super liniștită și funcționează numai când trageți trăgaciul! Din nou.

De ce gaz? Suntem în loturi împădurite de jumătate de hectar, deci vecinii sunt fericiți. Și suflarea prin această grămadă în câteva ore scurte face pentru câteva nopți plăcute de foc. "

Greenworks PRO 18-inch 80V cu bandă de lanț fără fir

4, 2 stele, 170 comentarii

"Vaca sfântă, eram nu era sigur de asta, dar gândeam, bine, dacă aș putea să-l țin în cabină pentru a curăța pensula și copacii mici. Am atât de multe probleme cu munca în domeniul gazelor și a carburilor. Am trei lanțuri cu gaz și una este în mod normal la magazin curățată și trecută. Nu se aștepta ca acest lucru să taie copacii pe care le-a făcut !!!! Am petrecut o după-amiază tăind cinci nuci mari cu cumnatul meu. Avea benzina cu gaz; Am folosit asta.

MINE CÂȘTIGĂ! El a supraîncălzit, a avut un timp dificil de pornire de câteva ori.

el a fost un credincios după acea zi! După tăierea unui cuplu de copaci, tăierea tuturor ramurilor și tăierea lor, a fost timpul să se încarce. IT se plătește într-o jumătate de oră !!!!!!! Apoi m-am întors la ea. Am fost foarte multumit de suma pe care o taie pe taxa !!! "

Cele mai bune lanțuri cu lanț

Makita UC4051A 16-inch lanț electric

4 stele, 157 comentarii

"Am un motostivuitor Stihl MS250. Este minunat. Deci de ce am cumpărat acest motor? Deoarece Stihl meu este zgomotos, fum, necesită reumplere de gaz și, uneori, este dificil de a începe. Practic, Stihl meu este pentru locuri de muncă mari, în afara departe de vecinii mei. Makita este liniștită și nu scoate nici o evacuare. Uimitor acest lucru este că este aproape la fel de eficient ca Stihl meu alimentat cu gaz. Sunt cu adevărat impresionat de puterea acestui văzut. Calitatea și finisajul sunt la nivelul de calitate pe care îl așteptați de la Makita. Dispune de un clip răcoros care ține fierăstrăul de la deconectarea accidentală de la un cablu prelungitor. Foarte recomandat!"

Black & Decker CS1518 Benzi cu lanț cu lanț cu lanț de 18 inci cu 15 inci

4, 2 stele, 272 de recenzii

"De ce gaz și trageți un motor cu lanț? Acesta face o treabă foarte bună. A coborat o rosu de dimensiuni medii fara probleme. Dacă aveți de gând să mergeți în pădure pentru a face logging, ai avea nevoie de o mare ol de gaz, dar acest lucru este perfect pentru acasă sau utilizarea mici suprafață. Bună greutate, echilibru bun, destul de greu, fără a fi prea greu pentru o doamnă să o folosească.

care sunt eu. Am avut o mulțime de experiență cu ferăstraie cu gaz, așa că această doamnă știe despre ce vorbește. Soțul consideră că este minunat. Aproape perfect.

Earthwise CS30116 16-inch 12-Amp cu lanț electric

4.2 stele, 140 comentarii

"Iubesc! Tăiază la fel de bine ca și mașina mea de 16 inch cu gaz. Nu mai amestecați, nu mai amortizați, trageți, reglați vitezele de mers în gol, porniți din greu, blocați în mijlocul unui loc de muncă etc. Conectați-l și începeți să tăiați! Avea chiar și o putere bună atunci când a alimentat printr-un cablu de prelungire de 100 de picioare obișnuite. "

Worx WG304.1 18-inch 4 15.0 Amp lanț de ferăstrău

4, 1 stele, 915 comentarii

"Un stejar masiv, de 6 picioare în diametru, la bază, a căzut într-o furtună cu vânt și mi-a zdrobit mașina. Am cumpărat acest ferăstrau cu lanțuri WORX pentru al tăia. Da, cu un bar de 18 inch. Era fenomenal, tăiat ușor și rapid. Nu trebuia să ascuți lanțul până la trei sferturi din treaptă. Am uimit (aproape fețe de necredință) se uită la bărbați când găsesc că e electric. Doar nu ai tăiat ultimele 16 picioare ale trunchiului, care merg de la trei metri la șase picioare. Tăiați din ambele părți ale copacului pentru a ajunge la mijloc, odată ce a fost mai gros de 18 cm în diametru. Repet, în ciuda răstălmăciunilor și a punctelor de presiune, într-un copac căzut, pe o mașină zdrobită și pe un acoperiș deteriorat, acest lanț tăiat ușor, rapid, fără nici o hassles. Lucrează acum ca și cum tocmai am început să taie. Afacere absolut uimitoare pentru un lanț de 100 $. "

Worx Cablu electric de ferăstrău electric de 14, 5 țoli

4 stele, recenzii 1.434

"Wow! Acest lucru este perfect! Puternic, ușor de utilizat. Reglați tensionarea lanțului FĂRĂ instrumente. Păstrați rezervorul plin cu ulei de lanț (acesta alimentează automat și ulei) și sunteți oprit! Fără tinkering, gaz de amestecare și ulei. Nu există bujii. Ce nu e de placut? Doar puneți treaba! Iubesc! Tăiați o molidă de 18 inchi cu ea a doua zi. A lucrat ca un farmec! "

Cele mai bune lanțuri cu motor cu gaz

Husqvarna 455 Rancher de 20-inch, cu 2 căi, cu motor de ferăstrău pe benzină

4, 4 stele, 336 de recenzii

"Puterea minunată, lanțul a fost foarte ascuțit și a făcut o lucrare rapidă a vechiului suflat peste stejar. Singura plângere pe care aș avea-o ar fi mărimea și greutatea, dar acesta este un lanț serios și cred că este așteptat pentru performanța pe care o obții. Ar putea fi un pic mai mult pentru proprietarul mediu de acasă. "

Tanaka 14-inch Top Handle Chainsaw cu motor de incendiu pur

4, 4 stele, 207 comentarii

"Am cumpărat acest Tanaka, văzut acum două luni și am tăiat foarte dur trei copaci foarte mari, cu încă trei. Frumusețea acestui ferăstrău este greutatea sa ușoară și mânerul de sus atunci când vă aflați într-o tăiere copac. Acest fierăstrău se potrivește perfect acestei nișă și începe bine, se mânează bine, se taie repede, este economic să alerge și oalele funcționează foarte bine. Garanția de șapte ani este un punct de vânzare mare. Acesta nu este fierăstrăul pentru tăierea anilor de aprovizionare cu lemn de foc, dar strălucește, este puternic, fiabil și bine echilibrat și destinat tăierii. Odată ce membrele tăiate au lovit pământul, este de asemenea ușor și ușor de utilizat pentru a tăia bucățele descojite în mărime de transport pentru transport sau stivuire. O parte din tăierea mea implică tăieturi de până la zece centimetri, iar ferăstrăul a fost tăiat drept. Minunat văzut și o recomand! "

Husqvarna 450 de 18-inch 2-ciclu de gaze cu lanț alimentat cu un start inteligent

4, 2 stele, 440 comentarii

"Capabilitate extremă de tăiere arbori. Acest produs este perfect; nu vom avea niciodată ceva mai mare decât acest ferăstrău se poate descurca. Avem 30 de acri și o grămadă de copaci, iar acest lucru va funcționa întotdeauna și nu va funcționa doar: va funcționa mai bine decât bine pentru tot ceea ce vom avea nevoie. Un prieten de-al meu taie copacii pentru a trăi și acesta este același ferăstrău cu lanț pe care îl are; singura diferență este că a pus o lamă de 21 de inci pe el. Asta e un alt lucru minunat: poți schimba lamele, așa că dacă ai nevoie de ceva mai mare, te duci mai mare și nu ai nevoie de unul nou.